August 7th, 2015

Saling mesra dan sering menghabiskan masa bersama membuatkan ramai yang mengatakan Amar Baharin dan Amyra Rosli ibarat sepasang kekasih yang cukup sesuai dan sweet bersama, apatah lagi, baru-baru ini Amyra berpakaian warna sedondon dengan Amar pada majlis rumah terbuka hero drama Cik Bunga Encik Sombong itu di Brickfields, Kuala Lumpur Ahad lepas.

Namun, Amar dalam satu penjelasan menerusi Harian Metro berkara, perkara itu berlaku hanya secara kebetulan dan mereka tidak pernah berpakat untuk tampil memakai pakaian sedondon.

Amyra memang dijemput hadir ke majlis ini, tapi saya memang tak sangka pula dia juga akan pakai baju warna sama. Sepatutnya saya pakai baju warna lain, tapi pakaian itu dihantar ke dobi dan belum siap.

Kebetulan saya hanya ada pakaian ini dan nak tak nak kenalah pakai juga. Saya dah agak ia pasti akan mengundang cerita lain, tapi apa nak buat lagi. Cuma harapnya orang tak salah anggap pada kami.

Amboi Amar, siap dah fikirkan jawapan untuk menjawab spekulasi ini yee..Hehe.. Tidak mengapalah, mungkin terlalu awal kot untuk mereka membawa hubungan yang terjalin ke fasa yang lebih daripada rakan dibawah satu pengurusan yang sama. Apa-apa pun peminat masih mendoakan yang terbaik buat mereka, kalau ada jodoh nanti siapa yang tahu bukan?

Sumber Berita: Harian Metro


Comments are closed.

Loading...