Written by Bella | January 11th, 2017

Percintaan mana yang tidak akan dilanda ujian, semakin kuat perasaan cinta didalam hati semakin kuat juga dugaan yang mendatang.

Sepanjang bercinta, Sharnaaz Ahmad akui beberapa kali bergaduh dengan kekasihnya Noor Nabila. Namun, setiap pergaduhan sebenarnya membuatkan hubungan mereka lebih erat.

Apabila kami bergaduh, tak bermaksud perhubungan kami tamat atau menghampiri jalan buntu. Selepas selesai bergaduh, hubungan kami naik ke satu tahap yang lain.

Perhubungan kami menjadi bertambah erat selepas kami selesaikan masalah yang terjadi. Bak kata orang, gaduh-gaduh manja. Makin gaduh, makin sayang.

Noor Nabila juga turut memberitahu perkara yang sama, mereka selalu bergaduh tetapi sikap Sharnaaz yang bertanggungjawab dan baik membuatkan beliau yakin untuk menerima Sharnaaz sebagai suaminya.

Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila bakal bernikah pada 31 Mac ini di kediaman pihak perempuan secara tertutup. Majlis resepsi sebelah pengantin perempuan akan berlangsung di sebuah hotel di ibu kota pada 2 April dan majlis di sebelah pengantin lelaki pula akan diadakan di sebuah hotel di Pulau Pinang pada 16 April.

Sumber Berita : Astro Gempak

Kredit Foto : bcreative_productions

31 responses to Kami Selalu Bergaduh Tapi Itulah Yang Mengeratkan Hubungan Kami – Sharnaaz Ahmad

  1. kurma taiyob says:

    kalau tgk dia kejap folo kejap unfolo ig nabila tu boleh tau diorang tgh gaduh la tu..

    27
    0
    • Zack says:

      sakit otak punya statement. tu semua karut ajaran mana entah. takde pun dlm quran nas mengatakan laki bini gaduh elok. bunga2 nk libas muka bini besok. please …

      29
      0
    • Kak Pah says:

      hang gaduh2 buat pe? apa hang dapat huh? ada ke fifa nk kasi anugerah jeritan siapa paling nyaring kuat of the year. buat penat mental jiwa raga aje. last2 xde siape pon yg menang. besok korang ber aum aum balik… tanggal seluar dalam masing2 jimak balik. laki bini korang x perlu gaduh2 babe. such as waste of time!

      4
      4
      • juneidah hussein says:

        kalu asyik gaduh2 pasal benda bodoh rasanya x perlu kawin kot. kawin nanti lagi byk benda yg harus dihadapi dan dipikul. buat serabut je.

        11
        2
    • ND Lalala says:

      Baguslah si Shila Amzah belah camtu je. Daripada bercintan buat gaduh je dgn brader ni, baiklah ko tebarkan sayap dan bakat ko yg tuhan kasi di China. Takde hasil!!!

      10
      3
    • AMIR says:

      Shila Amzah Hancus Sebab Ayda Jebat?

      1
      2
    • Anonymous says:

      ada sesetengah perempuan mmg suka bad boy masa bercinta.. konon2 bila pakwe dia jenis garang n marah2, dia anggap pakwe dia bertanggungjawab n ambil berat pasal dia.. tapi bila dah kawen, mereput lerrr makan hati asyik bergaduh je.. sebab tu hal kawen jgn buat main2 n fikir masak2.. sekian tazkirah..

      18
      0
  2. getokak says:

    Mamat harah jadaj ni kan suka pukul pompuan? Mula2 bergaduh lepas tu habis kaki, tangan semau naik. Tapi semua dah terlambat. Pompuan ni desparate nak kawen sangat ke, macam la kat m’sia ni tak de jantan yg lebih berkaliber drp kaki pukul betina….

    7
    11
  3. Anonymous says:

    Hopefully shanaz pndai manage baran.klau rs marah sgt duduklh..klu x baring..klau x..g amik air semayg. Org baran ni die suka buat keputusan time tgh marah. Tkut disebut or dibuat prkara x diingini. Smoga nabila tabah.

    8
    3
  4. cik nona says:

    minah2 yg belum kawin akak sarankn wajib perati dulu perangai pakwe2 anda. adakah dia seorang bipolar? bipolar ni… mood dia kerap berubah-rubah. kejap happy…kejap murung. kalau naik hantu selepas kawin habis anak bini sume kena jerit, maki, sepak dan teranjang. pakwe2 mcm ni harus minta pertolongan golongan professional seperti pakar psikologi dan doktor. harap bakal somi ko ni x mcm tu lah ye nabila yew…

    23
    2
  5. Ibu says:

    Lantak lah..korang gaduh harga barang tetap tak turun2. Gaduh la sampai pecah kepala pun. Byk masaalah lain kami nk pikir.

    15
    0
  6. Jiman says:

    x boleh camtu bro. x gentleman la. ko nk tunjuk ego pehal? kuasa mulut ditangan wanita; kuasa talak ditangan lelaki. ko masih x paham2 hukum kejadian manusia. tu pun nak kawin. kalau makwe ko merajuk ko pun nk merajuk sama ke? c’mon..

    14
    0
  7. Anonymous says:

    Bila dah dapat jolok,baru tahu gaduh tu elok ke idok.air tengah naik,bolehla acacah gentle.Selelu gaduh tu akan semak fikiran bila dh kawin.masa tu baru nyesal tak dapat yg ketat.

    3
    3
  8. Bettyna says:

    Gaduh la nk sgt ganduh. Jgn sampai ke tangga Makamah Syariah sudaaa!

    5
    0
  9. Mat Ronggeng says:

    Sebelum kahwin gaduh gaduh manja… Sorang merajuk… Sorang pujuk.
    Esok korang dah kahwin… Kalu gaduh… Terus wrestling atas katil… Sorang letih… Sorang Bunting…

    7
    1
  10. Yekeni says:

    Asyik gaduh boring. Penatkan mental. Masih honeymoon period bolehlah. Nanti dah kawin, dah bertahun, rasalah… rule no 1, cari suami jgn yg panas baran, suka control, kongkong… resipe for a disaster…. whatever his character now that we can try to tahan and understand, years from now, you will say, i should have…. i should have not….. the hints were all there….. oh well…..

    Luckily my hubby tak panas baran. In 20 yrs of marriage, stl send lovey dovey msgs. Though i do hv the i should have known/seen moments …. MIL!

    3
    2
    • Anonymous says:

      dah tu?? bangga nawww lerr ??
      bahagian orang lain2 cikkak ??

      2
      1
      • Yekeni says:

        Bukan bangga….. nasihat….

        Nasihat dari orang yg dah berumur kepada yg muda. Selalunya yg muda masih cinta buta. Bila dah meningkat usia, baru mata terbukak. Jadi, nasihat daripada orang yg telah melaluinya. I would have given myself the same advice if i was still young.

        Tapi ye lah, yg muda2 ni darah masih panaskan, nasihat dikatakan banggalah, blah blah lah…. oh well….

        2
        0
  11. sesangat says:

    Apa x gaduhnya..krg dpt suami panas baran pastu bini nyer plak queen control..mmg badai melanda la..blom apa2 dh mcm2 syarat dletaknya kat suami dia..nasib dia ler nanti klu si sharnaaz x lempang/terajang..sbb klu kena jgk,,we all ni xde nk tkezut sgt pon..yg kte org akn sebut pun cenggini “tau dh, benda ni akn jadi..so, take note ye..

    6
    1
  12. Anonymous says:

    takpe aih…Nabila.. kan tintahhh… kan syayang…. dah tak larah, kan boleh bercerai. Nikah yang first pun sekejap.. dah familiar dgn procedure, lagi mudah.

    2
    0
  13. melati says:

    Nasib ko lew…lelaki panaz baran ni kepala Mak dia pun dia ketuk …!!! kalau kepala pompuan lain terima jew lahhhh

    2
    0
  14. Dina says:

    Nabila wanita paling sesuai untuk jadi isteri Sharnaz sebab dia bijak dan pandai jaga diri.
    Even kalau diaorang gaduh pun biasalah adat suami isteri. Yang penting mereka sentiasa berbaik balik.

    1
    3
  15. Che Mek Molek says:

    Biorkan la dia. Asal bahagia sudah…
    Ni ha…. Ada kerja dari rumah ..
    hanya online, anda di bayar :)
    nak tahu kerja/info bisnes? sila tinggalkan no whatsapp anda untuk di hubungi :)

    2
    -1
  16. el says:

    muka seiras, umo pun same

    0
    0
  17. Anonymous says:

    kalau mampu bergaduh manja lepas kahwin…..masakan boleh bergelar janda…..

    0
    0

Leave a Comment

Optional