Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari

Hiburan

Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari

Adakah ini detik yang paling sesuai untuk menggunakan istilah “friendzoned” kepada Johan As’ari? Selepas meluahkan kata-kata puitis, romantis, jiwang karatis kepada Nabila Huda menerusi Twitter, Nabila berkata kepada Media Hiburan yang mereka berdua saling menyayangi sebagai kawan baik.

johan as'ari nabila huda

Advertisement

Abang Nara membaca ayat puitis Johan As’ari yang ditulis kepada Nabila Huda dan memang jiwa gila tahap impak maksima level Asian 99999. Kalau Johan bagi ayat nie kat awek lain, confirm dah cair 100% dah. Antara ayat yang digunakan ialah:-
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda

Jawapan yang diberikan oleh Nabila Huda pula ialah:-

Baru pagi tadi saya membacanya dan saya terkejut sangat. Apa yang ditulisnya bermaksud dia ikhlas pada saya kerana dia tahu saya juga ikhlas dengannya. Apa yang ditulisnya juga, itulah yang berlaku antara kami. Dia memang sayangkan saya dan kami saling menyayangi sebagai seorang kawan yang baik. Saya bersyukur kerana dia menghargai saya. Saya banyak mengajar dan berkongsi banyak perkara dengannya. Susah nak ungkap tentang perhubungan kami. Saya hanya ikut ketentuan atau dalam erti kata lain ‘just go with the flow’. Doakan sahaja hubungan kami menjadi.

Diharap Johan As’ari dapat keluar daripada “friendzoned” dan berjaya mencuri hati Nabila Huda dengan ayat yang lebih power selepas ini. Berusahalah lagi bro. Usaha itu tangga kejayaan. Jangan putus asa. Good luck and all the best.

Advertisement

baju t shirt beautifulnara

P.S: Dapatkan T-Shirt ekslusif BeautifulNara dengan harga RM25 sahaja. Hantarkan email ke [email protected] untuk tempahan. Hanya tinggal beberapa helai sahaja sebelum stok habis.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

92 Comments

  1. sha

    July 24, 2012 at 12:18 pm

    geli den baco…masa tengah syok…cuba dah tak suka…tweet ayat apa pulak…

  2. kaki kaku

    July 24, 2012 at 11:31 am

    sori le, teman nak kabo.. teman banyak member2 laki yg kira kawan baik gak time skulah, time blajo kt U, tapi takde la pulak dorg bertweet2 jiwang gtu kt teman. kalo dah jiwang2 gtu, dah masuk zone lain dah tu. bukan ‘kawan baik’ spt statement nabila di atas . lol

  3. saya ok jer!

    July 24, 2012 at 11:29 am

    GUA RASA KAN. BOTAK DENGAN ABIL SAJE JE TWEET MACAM NI. DIA NAK TENGOK. SIAPA YANG KAKI STALKER. HAHAHAHAHA…

  4. saya ok jer!

    July 24, 2012 at 11:29 am

    GUA RASA KAN. BOTAK DENGAN ABIL SAJE JE TWEET MACAM NI. DIA NAK TENGOK. SIAPA YANG KAKI STALKER. HAHAHAHAHA…

  5. ...........

    July 24, 2012 at 11:13 am

    la..dh cam x de pompuan lain jer dia ni..si nabila gak y d kejonya..kalau nk cari wat jdi wife cari la y semengah sikit..ni nabila..hai sedih btl la..

Loading...