Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari

Hiburan

Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari

Adakah ini detik yang paling sesuai untuk menggunakan istilah “friendzoned” kepada Johan As’ari? Selepas meluahkan kata-kata puitis, romantis, jiwang karatis kepada Nabila Huda menerusi Twitter, Nabila berkata kepada Media Hiburan yang mereka berdua saling menyayangi sebagai kawan baik.

johan as'ari nabila huda

Advertisement

Abang Nara membaca ayat puitis Johan As’ari yang ditulis kepada Nabila Huda dan memang jiwa gila tahap impak maksima level Asian 99999. Kalau Johan bagi ayat nie kat awek lain, confirm dah cair 100% dah. Antara ayat yang digunakan ialah:-
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda

Jawapan yang diberikan oleh Nabila Huda pula ialah:-

Baru pagi tadi saya membacanya dan saya terkejut sangat. Apa yang ditulisnya bermaksud dia ikhlas pada saya kerana dia tahu saya juga ikhlas dengannya. Apa yang ditulisnya juga, itulah yang berlaku antara kami. Dia memang sayangkan saya dan kami saling menyayangi sebagai seorang kawan yang baik. Saya bersyukur kerana dia menghargai saya. Saya banyak mengajar dan berkongsi banyak perkara dengannya. Susah nak ungkap tentang perhubungan kami. Saya hanya ikut ketentuan atau dalam erti kata lain ‘just go with the flow’. Doakan sahaja hubungan kami menjadi.

Diharap Johan As’ari dapat keluar daripada “friendzoned” dan berjaya mencuri hati Nabila Huda dengan ayat yang lebih power selepas ini. Berusahalah lagi bro. Usaha itu tangga kejayaan. Jangan putus asa. Good luck and all the best.

baju t shirt beautifulnara

P.S: Dapatkan T-Shirt ekslusif BeautifulNara dengan harga RM25 sahaja. Hantarkan email ke [email protected] untuk tempahan. Hanya tinggal beberapa helai sahaja sebelum stok habis.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

92 Comments

  1. Pingback: Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari | HatiBlogger [dot] Com

  2. lady

    July 24, 2012 at 10:24 am

    Mmg lah tak salah nak bercinta dgn siapa pun…semua org ade masa silam tp botak oiii carilah yg sekufu & bujang…NH nie bab lakonan mmg ok tp life dia ni dah banyak kes dlu sampai skrg…tak sesuai lah nak jd “suri” & bakal “ibu” pada anak2 mcm mane?ini nak buat contoh anak2 ikut?bln puasa nie malas nak ckp pjglah buat abis pahala aku jerk botak…lu pikir lah sendiri~

    • Anonymous

      July 24, 2012 at 12:50 pm

      kau siapa nak menentukan org tu layak ke x jadi ibu atau isteri. kau rasa kau layak sgt ke?? sedar diri tu dulu sebelum nak hina2 org.

    • bobby

      July 24, 2012 at 2:39 pm

      anonymous semua org ade pendapat sendiri lah…yg kau emo sgt ni knp?ke engkau abil atau johan?haha tp pada aku mmg tak sesuailah dia org nie tak sepadan langsung maybe lg sepadan klu si anonymous tak beridentiti ni tolong carikan jodoh kot!kuang3x

  3. sweet32

    July 24, 2012 at 10:20 am

    mungkin pd nabila, berkwn lg bahagia.. lg kekal dari berkahwin.. tp jgn lupe jaga tingkah laku! ingtlah.. kite bkn org barat… cara diaorg mmng cam tu!

  4. Makcik Samperit

    July 24, 2012 at 10:15 am

    3.28 AM..??. baik ko buat tahajud bro.
    Mengadu pada Tuhan supaya cepat2 jodohkan kau dengan dia. Bukan Tweet kasi kecoh satu Malaya.

  5. sukesuki

    July 24, 2012 at 8:23 am

    perempuan yang baik hnya untuk lelaki yang baik.. dan lelaki yang baik hnya untuk perempuan yang baik.. dan begitulah sebalik nyer..
    fikir2kan lah dan renung2 kan lah.. :)

    • Anonymous

      July 24, 2012 at 9:56 am

      yeah rite, tp define jgk baik tu mcm mana. dgr ustaz ckp, baik means Allah akan bg yg terbaik utk ko, bkn org baik2 aka ustaz2 utk ustazah2.

Loading...