July 23rd, 2012

Adakah ini detik yang paling sesuai untuk menggunakan istilah “friendzoned” kepada Johan As’ari? Selepas meluahkan kata-kata puitis, romantis, jiwang karatis kepada Nabila Huda menerusi Twitter, Nabila berkata kepada Media Hiburan yang mereka berdua saling menyayangi sebagai kawan baik.

johan as'ari nabila huda

Abang Nara membaca ayat puitis Johan As’ari yang ditulis kepada Nabila Huda dan memang jiwa gila tahap impak maksima level Asian 99999. Kalau Johan bagi ayat nie kat awek lain, confirm dah cair 100% dah. Antara ayat yang digunakan ialah:-
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda
johan as'ari nabila huda

Jawapan yang diberikan oleh Nabila Huda pula ialah:-

Baru pagi tadi saya membacanya dan saya terkejut sangat. Apa yang ditulisnya bermaksud dia ikhlas pada saya kerana dia tahu saya juga ikhlas dengannya. Apa yang ditulisnya juga, itulah yang berlaku antara kami. Dia memang sayangkan saya dan kami saling menyayangi sebagai seorang kawan yang baik. Saya bersyukur kerana dia menghargai saya. Saya banyak mengajar dan berkongsi banyak perkara dengannya. Susah nak ungkap tentang perhubungan kami. Saya hanya ikut ketentuan atau dalam erti kata lain ‘just go with the flow’. Doakan sahaja hubungan kami menjadi.

Diharap Johan As’ari dapat keluar daripada “friendzoned” dan berjaya mencuri hati Nabila Huda dengan ayat yang lebih power selepas ini. Berusahalah lagi bro. Usaha itu tangga kejayaan. Jangan putus asa. Good luck and all the best.

baju t shirt beautifulnara

P.S: Dapatkan T-Shirt ekslusif BeautifulNara dengan harga RM25 sahaja. Hantarkan email ke [email protected] untuk tempahan. Hanya tinggal beberapa helai sahaja sebelum stok habis.


92 responses to “Kami Saling Menyayangi Sebagai Kawan Baik – Nabila Huda Kepada Johan As’ari”

  1. x3no says:

    this guy just got friendzoned, and he proud of it.

  2. honeywellz says:

    Neelofa, kau menghina Nabila hitam. Siapa yg jadikan dia? kalau blh semua org nak dilahirkan putih N cantek. Kamu pun nasib baik tuhan tak jadikan kamu perfect…walaupun putih tapi mata bengkak N kaki pendek. Agaknya kalau mata kamu cantek mcm bintang Bollywood dan tinggi lampai mcm Nasha sure kamu mendabik dada. And as Johan dgn Nabila, biarlah dia org. Masyarakat kita ni selalu tak blh terima bila org bujang bercouple dgn janda. Pulak tu Nabila kan muda lagi, bkn nya janda tua. Tapi bila anak dara dgn duda tua berkerepok blh pulak diterima. Nilah yg dikatakan double standard. Yg hairan tu org2 perempuan sendiri yg mengutuk. Tulah malangnya menjadi perempuan atas dunia ni. Since Johan tu pernah sek pondok, hrp2 dia blh guide Nabila dari segi agama. Tapi sesekali pikir kalau Johan ni baik taklah dia jadi artis, berlakon berpegang2 dgn perempuan. Ini cume pendapat aku…takyah lah mengada2 nk counter attack aku pulak. Masing2 berhak mengeluarkan pendapat……

  3. beta draconis says:

    kan kukatakan wangi dan harum bila dikau melopeh..

  4. Anonymous says:

    Johan, pikir baik2. si nabila ni berlakon memang bagus.tapi life dia hancur.. ko nak ke zuriat ko macam dia.

Loading...