Kami Ingin Bantu Anda Rancang Percutian Dengan Mudah Dan Menjimatkan

Trending

Kami Ingin Bantu Anda Rancang Percutian Dengan Mudah Dan Menjimatkan

Selepas sibuk bekerja, sekali sekali kita pasti perlukan masa untuk berehat dan paling menyeronokkan kalau dapat menikmati percutian, tidak kira lah seorang ataupun bersama keluarga tercinta.

Advertisement

Bila bercakap tentang cuti pula, biasanya banyak belanja yang perlu dikeluarkan, mula pula fikir “alamak, macam mana nak cuti ni, cukup ke duit nanti?”.

Jangan risau, sebenarnya tidak susah pun hendak rancang percutian dengan lebih mudah. Paling penting sesuai dengan bajet anda.

Dengan aplikasi Pick A Trip, anda yang mempunyai kad kredit atau debit Visa dengan mudah boleh menempah pelbagai tawaran menarik pakej percutian sesuai dengan bajet pada bila-bila masa hanya di hujung jari anda. Dengan cara ini, jimatlah masa anda kan?

Bukan sahaja pakej percutian tetapi aplikasi ini juga boleh membuat tempahan hotel serta tiket pesawat juga.

Bandingakan harga daripada ratusan syarikat penerbangan dan hotel dari seluruh dunia tau. Penjimatan menyeluruh tanpa cas tersembunyi. Itu yang paling best!

Aplikasi ini boleh dimuat turun secara percuma sahaja di App Store dan Google Play. Sangat mesra pengguna dan mudah untuk digunakan.

Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web mereka http://pickatrip.com.my/ dan Facebook https://www.facebook.com/pickatrip.my

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...