July 20th, 2015

Susulan kegarangan Chef Wan meluahkan rasa tidak puas hati terhadap kaum keluarga/sanak saudaranya yang bangun lewat dan bermalas-malasan di Hari Raya, salah seorang daripada insan yang berada di dalam gambar itu telah muncul untuk menjelaskan perkara sebenar. Menurut insan tersebut, mereka yang berada di dalam gambar tersebut bangun lewat kerana kepenatan melayan para tetamu dan peminat Chef Wan yang datang pada hari sebelumnya.

chef wan

Malah daripada penjelasan yang dimuatnaik, setiap tahun kaum keluarga yang pulang ke kampung menghabiskan masa memasak, mengemas untuk para tetamu Chef Wan. Salah seorang daripada mereka juga turut meluahkan rasa kekecewaan apabila diaibkan sebegitu rupa menerusi laman sosial.chef wan
chef wanchef wan

Masing-masing mempunyai cerita tersendiri. Tidak diketahui yang mana satu kebenarannya. Namun bagi Abang Nara, hal kaum keluarga tidaklah cantik untuk dibawa ke laman sosial. Kalau tak puas hati, boleh cakap direct. Masing-masing ada depan mata. Selaku orang tua, Chef Wan harus menegur dengan lebih berhemah. Apa pula pendapat anda?


Comments are closed.

Loading...