Kamen Rider Kepong

Trending

Kamen Rider Kepong

Malaysia sekarang semakin maju. Dulu kita pernah tunjuk Ultraman di Sabah. Sekarang ada pulak Kamen Rider kat Kepong?

 

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

5 Comments

  1. akupunyer

    May 4, 2011 at 12:28 pm

    hahahhahaha. lawak giler video nie. sbg seorang peminat kamen rider mmg aku suker tgk lah hasil2 org cam gini. org lain jangan lah compare dgn kamen rider asal dlm tv. diorang bajet byk.

  2. anon

    March 28, 2011 at 2:23 pm

    best thing ever

  3. Abang Kamen rider

    March 24, 2011 at 7:51 pm

    rase nyer byk yg xsuke part yg dye ckp ”kenapa rambut kamu warna berbiru??”

  4. SHANADH

    March 21, 2011 at 1:07 am

    NONSENSE

  5. kun

    March 20, 2011 at 6:05 pm

    mcm gampreng