Written by Bella | February 21st, 2018

Hujung minggu lalu, sebuah akhar tempatan melaporkan pengakuan Emma Maembong yang mengatakan hubungannya dengan Kamal Adli sudah hancur.

Walaupun Emma telah menafikan perkara itu, Kamal turut terkena tempiasnya. Seperti yang anda tahu, beberapa kali juga mereka dihimpit pelbagai gosip dan persoalan tentang status sebenar hubungan mereka.

Mengakui dirinya sudah serabut dengan isu putus cinta yang tiada kesudahannya, Kamal memberitahu beliau enggan lagi memberikan sebarang komen mengenainya.

Cerita seperti ini sudah keluar banyak kali dan berulang kali. Saya malas untuk komen panjang lebar. Kalau saya terus fikir, buat serabut kepala sahaja. Lebih baik berdiam diri dan kalau ada perkara serius yang boleh dikongsi, saya sendiri akan tampil memberi keterangan.

Kami tahu ramai yang mengharapkan agar Kamal dan Emma mempunyai pengakhiran yang baik dalam perhubungan mereka. Namun, kalau ada jodoh tidak akan kemana bukan? Doakan sahaja yang terbaik buat mereka berdua.

Sumber Berita : Kosmo Online

25 responses to Kamal Adli Serabut, Tidak Mahu Lagi Komen Isu Putus Cinta

  1. wak lus says:

    sesiapa yang bakal jadi bf si mak embong ni mmg pasti akan serabut dengan perangai dia nya ..menjengkelkan …jgn lah aktor chinese tu terepdaya dgn si keembong ni …elok2 nama baru nak up dah tenggelan dek kerana mak embong .

    31

    0
    • Anonymous says:

      ko xtau ke emma tu mcm mana dulu? social kan. so mesti lah dia x cukup dgn sorang jantan nak gesel2

      13

      1
      • Miss Unibes says:

        Ni kalau bini si Engku Emran tahu kisah cinta “on and off” diorang ni mesti dia nyanyi lagu group diorang dulu lagu PUTUS NYAMBUNG. Lol.

        1

        0
    • kak sendat says:

      minah tu kena tutuh dengan batang lagi besar, sapa nak lagi dengan jantan sundal ni. meleleh air akak sekejap tadi, huhuh!

      0

      6
  2. sasa says:

    duit 100k dah habis, apa lagi putus la

    7

    1
  3. Slay says:

    Belum tenggelam lagi ke kisah diorang ni

    3

    0
  4. Elok sgt says:

    Aku pn serabut klu asik2 klur cite psal cinta dan ptus cinta ko

    10

    0
  5. melati says:

    ” Aduiii Kamal” ko tk sedor ker yg Emma Mailkembong tu tk padan langsung gan ko..!!! Emma tu taraf dgn Mat Rempit @ Group Kete tayar terkankang jer…..hmmmmm

    8

    1
  6. Nothing says:

    Get back la kat Intan balikkkk ..

    9

    0
  7. Aunty Onion says:

    Mula mula kan dah memang putus, lepas kamal menang 100k emma sibuk lagi menyondol balik siap bersalam salaman cium tangan bagai. Yelah tangan bau duit yummy! Dah habis 100k baru jalan terus, salam selamat tinggal pula kikiki takpalah kamal setakat emma je pun. Go with the flow je nanti yang better datang. Lek sudah

    20

    0
    • not agree says:

      Not a fan for both of them. Tapi to be logic, EMMA did gave an iphone X to kamal. Bukan kamal yang bagi. So, that shows yang emma tak pandang pun duit tu. emma lagi berduit kot. ada bisnes. berlakon sana sini. Tu la susah jadi public figure ni. apa dia buat semua kena pertikaikan. the bad side terus up. the good side takda orang nak up punn. typical narrow minded.

      1

      0
  8. rina says:

    dia x minat langsung…

    2

    0
  9. anon says:

    kau ni tak habis2 kisah cinta kurap ko tu
    ko tengok x gf ko yang 6 tahun ko bercinta
    dia tinggal kan kau begitu sahaja
    tapi TAK ADALAH BYK HAL @ CEITA kurap yg keluar dari dia
    ke kau ni masih mengharap pada intan tu
    kalau mengharap kejar lah bro
    cuba lah sedaya mana
    tak perlu lah ko xpose cerita dgn awek2 sampah spesis2 emma ni

    8

    0
  10. Anonymous says:

    please kurangkan kontroversi, tingkatkan kualiti lakonan u.

    3

    0
  11. Noname says:

    Rasanya dh bnyk kali emma buat statement mcmni confidently n proudly…
    Org cantik n jadi rebutan x kisah dgn apa yg keluar dari mulutnya..

    4

    0
    • anon says:

      tak ada sapa lah nak rebut si emma tu
      emma yg cuba merebut hati2 lelaki yg ngok bleh hadap attitude emaa ni
      muahakakaka

      5

      0
  12. haha says:

    kamal adli move on la..tak yah berebutkan si emma tu..nampak sangat yang dia main2 aja..kalau betul nak kahwin, awal2 lagi dah bawak jumpa ayah dia lepas tu kahwin..tak ada istilah nak jaga ayoh dulu la ape la..sebabnya lepas kahwin tetap boleh jaga lagi..tu alasan aja..

    5

    1
  13. Anonymous says:

    CINTA cam budak tadika…gaduh2kan declare break up…booooosan …kawinnya idak jugak…

    3

    0
  14. jurgen klopp says:

    abang tatau lah…kurang berkenan hmpir kesemua adik bradik maembong ni.
    mujurlah ikan kembong abang mkn.

    3

    0
  15. Anonymous says:

    cari la yang lain.. bukan si kembong atau si kening ulat beluncas..

    1

    0
  16. Alanice says:

    Kne sailang dgn iqram dinzly ke?

    1

    0
  17. MAK JEMAH says:

    ALAHAI, SI EMMA NI.
    AKU DENGAR LAAAAA CITER DIE NI DR MEMBER AKU,
    DULU NAK KELUARKAN DUIT KAT ATM PUN TAK GHETII.

    GET IT?

    SO DIA PUN MEMANG LOW CLASS IQ, TAK PAYAH LAA KAMAL, KESIAN KO.
    TAKAT CANTIK TAPI GEDIK SANA SINI, TOK SAH LERRR

    0

    1
  18. ikan says:

    bohsia

    0

    1
  19. Sylvia says:

    I’dincessantly want to be update onn new posts on this internet site, saved to fav!

    0

    0
  20. Having read this I believed it was really informative.

    I appreciate you finding the time and energ to put this information together.
    I one again find myself personally spending way too much time
    both reading and posting comments. But so what, it was still worth it!

    0

    0

Leave a Comment

Optional