September 5th, 2016

Berita mengenai Kamal Adli yang sering tiba lewat ke lokasi penggambaran memang menjadi bualan hangat krew produksi.

Perkara itu diakui oleh Kamal sendiri dimana beliau memberitahu mutu kerjanya agak mengecewakan kerana emosi beliau terganggu selepas percintaan beliau dan Emma Maembong dikatakan mempunyai masalah.

Tipulah kalau saya katakan saya tidak terkesan dengan apa yang sudah berlaku di antara dengan dan Emma.

Menurut Kamal, beliau tahu semua orang sedar dengan perubahan sikapnya itu dan akan cuba untuk mencari kembali semangat yang hilang untuk memberikan fokus terhadap kerjayanya.

Saya seorang yang bekerja keras kerana saya fikirkan mengenai masa depan. Ini kerana saya mahu melangsungkan perkahwinan memandangkan usia semakin meningkat.

Insya-Allah, saya akan cuba cari semula semangat yang hilang itu. Maklumlah apabila berlaku perkara begini ibarat patah sebelah kaki. Bagaimanapun ketika bekerja saya tetap memberi sepenuh tumpuan.

Semua orang pasti akan murung dan penuh emosi apabila berhadapan dengan masalah percintaan. Kadang-kadang ada yang boleh sorok perasaan mereka dan ada pula yang sebaliknya. Namun, kami harap Kamal Adli dapat mengharungi segala ujian percintaan dengan tabah dan jangan biarkan ia menjejaskan kerjaya anda.

Sumber Berita : Harian Metro


Comments are closed.

Loading...