Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kalau Tak Buat, Tak Perlu Terasa..” – Naim Daniel

IG Story Naim Daniel

Baru-baru ini kecoh di media sosial terutamanya di Twitter apabila penyanyi dan pelakon hebat, Naim Daniel memuat naik satu status dimana dia memperingatkan para ejen insurans untuk tidak menjadikan berita pemergian Allahyarham Siti Sarah sebagai satu cara untuk mempromosikan perkhidmatan mereka.

Advertisement

Ciapan yang dibuat oleh pelakon itu telah menarik perhatian banyak pihak terutamanya sesetengah ejen insurans yang kurang berpuas hati dengan ciapan tersebut.

IG Story Naim Daniel

Menerusi hantaran terbaru yang dibuat oleh penyanyi Sumpah itu di Instagram Storynya, beliau berkata sesiapa saja tidak perlu terasa dengan ciapan itu seandainya mereka tidak melakukan hal tersebut.

Dan kalau ye awak tak buat seperti mana yang saya cuba sampaikan di dalam tweet tersebut, tak payah triggered kot.

Advertisement

Dalam pada masa yang sama, Naim menegaskan bahawa ia merupakan sebagai satu tanggungjawabnya menggunakan platform media sosialnya untuk terus lantang menyuarakan pendapat dan bukan sebab mahu menaikkan jumlah pengikutnya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    August 13, 2021 at 1:08 pm

    Ok je ape yg naim cakap. Lg pun betul, ak serabut gile ngn agent insurans ni. Cakap sekali je lah. Ni duk paksa2. Just post on ir social media, kalau org berminat org call la kau. Jgn paksa boleh tak. Dah la ak dh amik, pastu die kate x salah amik 2 insurans. Ba&$!!!!!!

  2. nani

    August 13, 2021 at 12:58 pm

    Nara punya website ni ads nya autoplay la. Habis data. Byk ads plk tu.. Hewwlpp…

  3. Free mind

    August 13, 2021 at 12:19 pm

    Yg annoying insurance ni nape still nak pakai agent. Letak je lah kat website or blog. Sebab kalau agent/0rg laju sikit nak push/force org beli ye tak? Aku trauma kalau ada org dtg dekat “maaf, boleh saya ckp 5 minit tak?”. Paling sakit hati hntar resume kat insurance company sbb aku nk mintak keje admin. Diorg call…..nak jual insurance. B*bi. Tapi puas hati aku layan je sampai 30 minit. At last aku cakap ‘sorry tak nak!’ bye. Sure muka dia biru..

    • Anon

      August 13, 2021 at 12:54 pm

      Tu strategy nak business cepat naik. Smalah mcm in+ernet/ph0nè lïn?.etc..etc.. Padahal kalau tulis details kat dlm internet org booh pun boleh faham. Tak yah nak jmpa Pic. Rasa tak nak beranak tgk zaman sekarang ni teruk dan sangat complex serba serbi. Sian kat anak kalau beranak.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top