December 20th, 2018

Sudah tujuh tahun melayari bahtera rumah tangga, kehangatan cinta dan kasih sayang  pasangan Noh Salleh dan Mizz Nina masih lagi seperti pengantin baru. Mereka sering dilabelkan sebagai pasangan paling ideal.

Bagaimanapun mereka tidak dapat lari daripada soalan tentang cahaya mata. Namun, Noh mengakui beliau dan isteri redha dan tetap bersyukur sekiranya sudah tertulis takdir mereka tidak dikurniakan anak. Banyak sudah nikmat dari Allah SWT dikecapinya bersama isteri tercinta.

Tidak mempunyai zuriat sendiri bukannya bermakna hidup seseorang itu tidak bahagia. Bersyukur dengan apa yang ada.


45 responses to “Kalau Sudah Takdir Tidak Memiliki Anak, Kami Tetap Bersyukur – Noh Salleh”

  1. befil says:

    semoga mereka berdua dikurniakan cahaya mata satu hari nnty.

  2. ffffffeeeeeeeeee says:

    haaaaa tunggu..tak lama lagi kokping pulak akan up citer dia….dia kan tak boleh apa2 citer nina n noh viral…dia mesti nk kait dengan diri dia gakkkk

  3. Mira says:

    kesian both of them. sendiri nak hadap persoalan bila nak dapat cahayamata pun sedih dan pedih, netizen pula selalu bertanya dan bertanya dan bertanya. Allahuakbar. semoga tabah dan semoga Allah kurniakan cahayamata buat mizz nina and noh.

  4. Anonymous says:

    aku respect mizz nina ni… sbb
    – kawin dgn Noh yg bukan keluarga berada..
    – tetap setia pd suami walaupun di beri ujian belum dpt zuriat…
    – berubah.. istiqamah sejak kawin Noh… tetap kekal istiqamah hingga skrg 7 thn…

    so girls out there… dlm rumahtangga bermasalah… samada anda contohi istiqamah mizz nina setia seorg isteri… atau… menjadi natasha hudson ber istiqamah juga tp berganti suami mencari lebih kaya

  5. nana says:

    dulu masa mizz nina ni memula keluar tv aku gila anti kt dia. nmpk sgt jahil agama, tp lps dia berubah ni aku makin kagum sbb ssh nk jumpa artis yg terus istiqomah perbaiki kekurangan dia.

Loading...