Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Sudah Takdir Tidak Memiliki Anak, Kami Tetap Bersyukur – Noh Salleh

Sudah tujuh tahun melayari bahtera rumah tangga, kehangatan cinta dan kasih sayang  pasangan Noh Salleh dan Mizz Nina masih lagi seperti pengantin baru. Mereka sering dilabelkan sebagai pasangan paling ideal.

Advertisement

Bagaimanapun mereka tidak dapat lari daripada soalan tentang cahaya mata. Namun, Noh mengakui beliau dan isteri redha dan tetap bersyukur sekiranya sudah tertulis takdir mereka tidak dikurniakan anak. Banyak sudah nikmat dari Allah SWT dikecapinya bersama isteri tercinta.

Tidak mempunyai zuriat sendiri bukannya bermakna hidup seseorang itu tidak bahagia. Bersyukur dengan apa yang ada.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. befil

    December 21, 2018 at 9:46 am

    semoga mereka berdua dikurniakan cahaya mata satu hari nnty.

  2. ffffffeeeeeeeeee

    December 21, 2018 at 9:37 am

    haaaaa tunggu..tak lama lagi kokping pulak akan up citer dia….dia kan tak boleh apa2 citer nina n noh viral…dia mesti nk kait dengan diri dia gakkkk

  3. Mira

    December 21, 2018 at 8:54 am

    kesian both of them. sendiri nak hadap persoalan bila nak dapat cahayamata pun sedih dan pedih, netizen pula selalu bertanya dan bertanya dan bertanya. Allahuakbar. semoga tabah dan semoga Allah kurniakan cahayamata buat mizz nina and noh.

  4. Anonymous

    December 20, 2018 at 11:10 pm

    aku respect mizz nina ni… sbb
    – kawin dgn Noh yg bukan keluarga berada..
    – tetap setia pd suami walaupun di beri ujian belum dpt zuriat…
    – berubah.. istiqamah sejak kawin Noh… tetap kekal istiqamah hingga skrg 7 thn…

    so girls out there… dlm rumahtangga bermasalah… samada anda contohi istiqamah mizz nina setia seorg isteri… atau… menjadi natasha hudson ber istiqamah juga tp berganti suami mencari lebih kaya

  5. nana

    December 20, 2018 at 10:40 pm

    dulu masa mizz nina ni memula keluar tv aku gila anti kt dia. nmpk sgt jahil agama, tp lps dia berubah ni aku makin kagum sbb ssh nk jumpa artis yg terus istiqomah perbaiki kekurangan dia.

    • Anon

      December 21, 2018 at 1:41 pm

      Sebab tu la jgn judgmental sgt. Kita x tahu perjalanan hidup sendiri apatah lagi org lain. Kdg2 kejahatan tu lah jln kearah kebaikan

    • Anonymous

      December 21, 2018 at 1:58 pm

      kita hanya melihat dri mata kasar dri segi perubahan dia, harap2 dalaman dia pun sama. Tetapi jika luaran shj berubah, hanya dia je yg tahu.

    • Anon

      December 21, 2018 at 4:51 pm

      Aku rasa ko yg buta mata hati

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama