Written by AbangNara | December 10th, 2013

Abang Nara sokong kata-kata Qi Razali. Secara logiknya Abang Nara pun akan jeles sekiranya melihat kekasih hati dipegang oleh lelaki lain. Abang Nara memahami perasaan cemburu Qi apabila gambar agak mesra kekasihnya, Nelydia Senrose bersama Sharnaaz tersebar baru-baru ini. Kalau tak cemburu, memang tak masuk akal lah. Confirm hati pedih punya!!!

qi nelydia

Namun begitu ke”gentleman” Qi Razali terserlah apabila mengaku kontroversi itu adalah kesalahan dirinya. Macho betul Qi ini. Bukan senang nak mengaku kita buat silap. Bagi Abang Nara ini perkara biasa. Pasangan bercinta wajar cemburu. Kata Qi menerusi Kosmo:-

Ia cuma salah faham dan saya cepat memberi tindak balas selepas melihat gambar-gambar tersebut. Saya salah tetapi biasalah kalau sudah sayang mesti ada rasa cemburu. Perkara macam ini tidak pernah terjadi sebelum ini. Terus terang saya cakap semua sudah selesai.

nelydia qiTerbaru Sharnaaz ada berkongsi gambar di atas menerusi akaun Instagramnya. Namun kali ini Qi tidak lagi mengeluarkan status-status cemburu seperti yang pernah dilakukannya. Qi memahami bahawa apa yang dilakukan oleh Sharnaaz ialah salah satu cara mempromosikan drama terbaru lakonannya dan bukanlah satu provokasi terhadap dirinya.

Biasalah kalau kekasih hati seorang pelakon inilah asam garam yang perlu ditempuhi. Diharap Qi bersabar. Jangan cepat cemburu. Kekalkan kemachoan seperti sekarang ini. Lepas ini kalau nak luahkan perasaan pun kenalah tanya kepada Nelydia dulu. Takut nanti berlaku salah faham sekali lagi. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

72 responses to Kalau Sudah Sayang Mesti Ada Rasa Cemburu – Qi Razali

  1. ultimatebot says:

    hahaha.. dunia-dunia..

  2. lagubestbest says:

    Bestla piggyback macam tu. Bersorak setan2 keliling photoshoot tu.

  3. Anonymous says:

    entah la sharnaz.
    hang pun pnah mengalaminya (jeles) suma ni kan.
    masa tu si dia hang ketika itu belum pun sampai tahap peluk peluk kan?
    berkongsi pentas cuma.
    jadi rasanya hang bleh paham kot sebenarnya.
    so.
    there.

  4. Publisiti drama bru la ni yer?anyway sk plak ngan drama playboy itu suami aku wpun tak bpe bkenan ngan hero dier…seperti berusaha menjiwai watak,mgkn sbb de going sgt sgt kot…klu hero love u mr.arrogant sesuai la…

  5. Maarop says:

    Ko masuk pinang, menikah aje. Bagi aku, lelaki macam Qi ni umo dah lanjut tapi xnak kawin2 macam pelik je. Awek semua nak hot2.

  6. nodame says:

    wow, pakai tudung pon boleh camtu ek.boleh kena angkat ag.wowowow.makin lama makin bodoh.

  7. ali says:

    lohhh da mmg pelakon kan..bkn ke shahnaz tgah blakon 2.yg nak gelabah nape plak…ko yg cari balen.cemburu plak kate nye…g la cri ustazah xde la kne peluk kang2 cium bagai…moral of story QI yg nak cri populariti murahan di sini..al maklum laa suda X lakuuuuuu…

  8. laukku cukup masin says:

    Haha..aku mmg lama x minat si nelyy anak sen ni..dr dlu sosial…pakai bikini dpn bukan mahram..setakat peluk2 mcmni bg dia ok..xslh…. bodoh sape minat minah ni smpaj nk back up habis-habisan… dah terang2 apa dorang buat salah…aku mmg xperfect tp aku xde la nk peluk2 ngn gf aku cmni…sbb prinsip aku selagi xhalal jgn sentuh… sape xsuka komen aku, sila la dislike.xharap pun nk suh like

  9. nasihat says:

    nelydia + kakak nelydia + emma maembong = korang nie masih muda muda belaka, fokus lah pada kerjaya dulu… ambil kursus pertingkatkan mutu lakonan pada masa lapang n bila dah berjaya, berilmu, berwang n matured bolehlah tiba masanya cari lah lelaki yg hampir seusia n sefahaman… silap silap jadi janda muda nanti… sayang rupa ada, peluang pun terbuka luas… biar mat mat berusia nie cari pasangan yg seusia yg masih single ke… TOLONG PERTIMBANGKAN!!! IKHLAS!!!

  10. khairul ijam says:

    he he….tak sangka aku boleh pulak minat kt nely ni. qi klau ko tk suka dia dgn org lain ko ajak dia kawin berenti belakon dan aku confirm kllau dia kawin dgn ko..aku stop minat dia mcm aku dh tk minat fasha sbb dh kawin…bini org bro

  11. helmy 90 says:

    aku rasa satu je silap nye…..kenapalah tk offer si qi razali tu pegang watak jebattttt…..hulamak mantap siottt..tak tebayang aku kehebatannya….hehhheeeehee

  12. Anonymous says:

    ala bkn jadi bini ko lg pun..

  13. […] Kalau Sudah Sayang Mesti Ada Rasa Cemburu – Qi Razali (69) […]

  14. Muslimah says:

    Why jealous? U are not suitable for her. Let her find someone suitsble for her. Ini the first place never say friends. Admit it instead of denying.

  15. […] Kalau Sudah Sayang Mesti Ada Rasa Cemburu – Qi Razali (71) […]