Written by Bella | August 6th, 2018

Sejak mula terbuka berbicara mengenai hubungan mesra bersama Aidil Aziz, pelakon jelita Fasha Sandha tidak henti diajukan soalan bila agaknya beliau akan berkahwin.

Menjawab soalan mengenai perkahwinan yang ditanya oleh netizen menerusi Ask Me Question di Instagram, Fasha memberitahu beliau menyerahkan soal itu kepada pihak lelaki. Secara jujurnya, beliau sangat bahagia menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal.

Dalam pada itu, Fasha sempat juga bergurau dan mengatakan “ If I kahwin nanti orang lain dapat title janda paling hot”.

Apa-apa pun, Fasha tetap meminta agar orang ramai mendoakan yang baik-baik sahaja buat dirinya. Biarlah Fasha dan Aidil mengenali hati budi masing-masing dengan lebih mendalam, jika ada jodoh pasti tidak kemana.

Kredit Foto : AQO IMRAN

34 responses to Kalau Saya Kahwin Nanti Orang Lain Dapat ‘Title’ Janda ‘Hot’ – Fasha Sandha Komen Isu Kahwin

  1. ciK piNgu says:

    hahahaha… gtu plk.

    xpe lah Fasha kalau ade jodoh tu ade la.

    Btw Jejai ape khabar skg?

    1

    0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      lov fasha…fasha skarang dh dengan aidil kenape nak tanya pasal jejai pulak !! pergi la rumah mak jejai tanye camana jejai sekarang…kau ingat fasha nak balek kawin ngan jejai ke ?

      4

      3
    • Anonymous says:

      hot ke ko fasha masalahnya hahaha

      50

      0
    • nana says:

      knp aku rasa makin lama fasha ni makin bebal. suami sapa nk perempuan giler glamor ni wei. baru ada balak tak brape boleh pakai pon dh rasa mcm indah sgt dunia dia. nasib la cantik tak de la org nk kondem kebodohan dia ni.

      2

      0
  2. Y?u can definitely see your skills ?n thee wor? yo? ?rite.
    The sector hopes for ev?n more passionate writers ?ike you wwho
    a?e not afraid to mention howw t?ey ?elieve. ?ll the
    time follow ?o?r heart.

    0

    14
  3. Wekkkkkkk says:

    Hot tu hanya mulut yg ckp.
    Bkn ada dlm surat cerai pun tulis : janda hot.

    Ko je yg perasan janda hot dgn kisah yg buruk.

    46

    0
  4. Kak Jah says:

    Sendiri mengaku Janda Hot..Hot ke?

    49

    0
  5. Anonymous says:

    kalau dia kawin tidak sudah hot duit dari Jejai…. bercium berpeluk maka Islam baru bercinta janda apa tu ya…

    12

    0
    • Anonymous says:

      Klau dia kawen anak Jejai tanggung nafkah lagi tak?.

      Tanya je…klau x silap aku..ada org jab agama bhgian nikah rujuk cerai…anak tiada lagi tggungn bkas somi.
      Sbb dh ada laki baru.
      Laki baru tu klau lebih berduit x apelah…dibuatnya…dh jatuh timpa tangga lak…lebih baik dpt title janda…smpai umur anak 18 taon.
      Fasha tolong tanya jab agama ye…nnti ko nyesal.

      0

      24
      • Anonymous says:

        Tu kan anak jejai. Dari benih jejai. Mestilah masih kena bagi nafkah. Lagipun anak2 nya bkn setiap masa dgn fs. Diaorg bg masa.

        16

        0
      • Anonymous says:

        anak tanggungan bapak kandung smp umur 18tahun kot..

        9

        0
      • damai says:

        anak adalah tanggugan bapa kandung sampai anak itu sudah umur 18 tahun kalau x nak lanjutkan sekolah lagi, tapi dia jadi tanggung jawap bapa kandung jika anak dia masih mahu lanjutkan sekolah itu pun sampai umur 21 tahun,

        10

        0
      • kona says:

        siapa org jab agama yg ko rujuk tu… bodoh sgt je jawapan.. anak kandung adalah tanggungjawab ayah kandung walau ibu tu kawin 10 kali skalipun.. basic je pun, takkan tak leh pikir..

        25

        0
        • Anonymous says:

          kan…? ntah iya tidak org jabatan agama yg ditanya. klu x betul, x pasal2 org jabatan agama dpt nama buruk. benda basic gitu org biasa2 pun tahu. tu lah masa sekolah suh belaja duk buat benda lain.. klu kawin, ni yg kes x peduli anak langsung ni.

          4

          0
        • Anonymous says:

          akhir kata…adakah bapa kandung “bertanggungjwb mcm Jejai tu…ssh nk dpat kan smpai umur 18 tahun or 21 tahun”..
          ..org lelaki ni zmn skrg mmg tak byk brtggjwb pada anak jika dh bercerai, walaupun bini tu dh menikah lain..

          …org kayapun bkn semua kaya dpt tanggung smpai 18 ke 21 tahun tu.

          anon..8.53am

          0

          1
      • Unknown says:

        Lepas ibu bapa kita cerai walaupun anak dibawah jagaan ibu pada si anak… Kalau betul2 bapa yg bertanggung jawap belanja atau keperluan anak sebagai seorang bapa dia kena tanggung tak byk sikit pun rak tak apa…. Kenapa wanita skg lepas cerai klu bapa pada c anak tak bertanggungjawab kecoh satu dunia sbb nak yg terbaik utk anak2… Tu dari budi bahasa kedua pihak

        0

        0
  6. dont care says:

    whatever la pasha.. kau nak kawin, kawin je.. xnak sudah.. yg penting kt batu nisan nanti pun xde nya org letak “arwah ni dulu JANDA hot orang nya”

    24

    0
  7. Anonymous says:

    tak kisahlah…cari lelaki yg senonoh sikit buat suami. mcm lah dulu tak pernah bercinta. tak kemana pun kan…

    8

    0
  8. Anonymous says:

    Lain juga org Islam kenal hati budi cium2 peluk2 ya mazhab mana tu

    3

    0
  9. Anonymous says:

    Tak malu ke buat pengakuan camtu.

    7

    0
  10. fishball says:

    hot?? maksud kau dalam nereka tu hot lah kan? HAHAHA PERASAN

    9

    0
  11. Anonymous says:

    Hot tang mana? Seriusla…perasan giler…klu hot dah lama ko dpt bujang yg standard…yg kaya-raya…ni bujang mat dadah jek yg selera tgok ko…hahaha…kesiannye ko…janda x laku…perasan hot…standard mamat2 dadah jek…tolonglah pasah…jgn nak berkhayal lebih…

    6

    0
  12. Anonymous says:

    lari tajuk sket.. kadang2 rasa cian kat retis yg agak ‘ketinggalan’ dlm agama… Contoh: saya bangga dgn pencapaian arwah datuk dlam bidang seni semasa hayatnya dan saya mau sambung legasi ini..
    padahal atuk ko dalam kubor dh tak ambil pot dah sume tu. yg penting dia perlukan doa’ n amal sedeqah dari ank cucu keturunannye… wallahua’lam

    11

    0
  13. Anonymous says:

    dia gila title. mak mithali, superwomen, dan terbaru janda hot.. sendiri mengaku gelaran tu.. org tak bagi hahahha

    7

    0
  14. KingKoKoNek says:

    Kawen je laa pasha senduk oiiiiiii
    dari dok berpelok pelok kat epot. LOLLLLLLL
    tu yang terkantoi, kat tempat terbuka. yang tertutup???? tettttttttttt

    dah gatai merenyam tuu hah. lagi pon kan dpt pucuk teruna. oooopsssss!!!!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Alaa fasha gurau je..sebut janda hot..nape nk menceceh lak..dia X kacaulh laki kau lh..aduh..

    1

    1
  16. damai says:

    as long dia nak kahwin dgn sape, sape aja janji bukan suami org, mcm Husna tu (dlm drama), Faye Khusairi, dan cekeding Izreen (real life)

    0

    0
  17. Mr robin says:

    Kau Kalo boleh ubah mamat ni jadi org semenggah..Aku tabik kat fasha..Bravoo fasha..

    0

    0
  18. Kaknab says:

    Aku x kisah dia nak hot – hot ciken, very hot like hell jahanam….up to you lah. Tapi anak tu jaga sikit ….suka sangat post anak perempuan separuh bogel … meminta2 pedo buat collection…..kena tegur fans dia yg bangang pulak sentap.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Dulu xde sape nak ko meroyan kat famili jejai n Nora. Bila tgh bahagia skrg berlagak lah pulak. Nanti Janda forever baru padan muka.

    0

    0
  20. Sang Kalas says:

    fasha ni konon nk ‘secret’ sgt lah hubungan ngn mamat ni tp xhabis² berkepit berpelok ke sana ke mari..nnti ble d tnye “biarlah rahsia dlu..ye sye mmg bahagia skrg” …hati² yg jantannye plak, kalo ko main² ngn pasha ni habis ko..pasha ni kaki gaduh gak..asalkn ko bahagia sudah pasha…kalo hot sgt xdela main ambik je jantan..

    0

    0
  21. danisya says:

    Hot ke? Hottuihhhhhhh je aku tengok

    1

    0

Leave a Comment

Optional