Written by Bella | May 22nd, 2018

Sejak mendirikan rumah tangga, Fattah Amin dan Fazura adalah pasangan selebriti yang dikatakan paling romantik. Mereka juga tidak segan untuk meluahkan rasa cinta dan rindu antara satu sama lain di media sosial.  Kemesraan mereka  boleh dikatakan agak “sweet”.

Terbaru, sebuah video aksi terlebih manja dan mesra FattZura di khalayak ramai menjadi bualan hangat dikalangan netizen. Mereka terlalu “ghairah” berpelukan dan berciuman serta lemas dalam kerinduan yang teramat sangat.

Rata-rata netizen mengecam pasangan ini tidak perlu terlalu menunjukkan kemesraan mereka di tempat awam meskipun sudah halal sebagai suami isteri.

Kami faham, kasih sayang dan perasaan orang baru kahwin ini memang lain macam sedikit. Tidak boleh berpisah lama pasti rasa rindu itu sukar untuk dikawal. Namun, rasanya FattZura perlu membataskan sedikit kemesraan mereka , tak nak lah lepas ini orang ramai terus rasa meluat pula kan?

120 responses to Kalau Nak Ber***en Balik Lah Rumah – Video Aksi Terlebih Mesra FattZura Dikecam Netizen

  1. Anonymous says:

    fakejura cakap

    ”gaiss cepat rakam aku nk buat2 sweet ni, pastu upload ehh”

    acah2 bukan dia yg upload, tapi dia tau org rakam dan akan tolong upload

    FAkE GILA !!!

    40

    8
    • kona says:

      fazz dah biasa buat video mesra.. terlebih mesra pun pernah dgn boyfriend.. apalah sangat takat video gini dgn suami yg sah pulak tu.. takat celah gigi dia aje video gini..

      44

      0
      • Ulat bulu says:

        Jgn berani korang kecam Fattzura yg selalu dianggap baik luar dan dalam. Luaran nampak baik kerana pancaran dari dalaman mereka yg baik. Gitu. Apa2 yg dilakukan mereka serbaserbi betul. Mcm video ni bukan salah Fattzura tapi org yg merakam. Yg bangangnya dah tau org rakam tu, warninglah jgn post meskipun yg merakam ada otak. Nampak tak diorang sengaja? Fattzura ke yg merakam ke sama je poyo. Takde rasa malu ke mcmtu depan mak dan kawan2? Halal, ya halal tapi rasanya tak perlulah. Over. Buat2 mesra. Sebab dah tau org rakam. Ni ke yg peminat Fattzura dok kata “cantik berotak”? Yg korang kata sopan ayu lemah lembut lemah gemalai baik luar dalam? Benda mcmni pun tak boleh kawal dan fikir Fattzura ni. Bak kata Pattah Kayu Cendana, “tak suka jgn tengok”.

        0

        1
      • kataku says:

        kalau nk rompak duit rakyat jadilah ahli umno, menteri dan yg di malaysia.

        7

        2
        • Anonymous says:

          jgn masukkn kisah politk dlm ni..bosanlah..

          29

          0
        • Anonymous says:

          okay kak mah!

          2

          3
        • jemah says:

          aku makin menyampah semenjak fattah tunjuk sokongan terbuka pada zahid komidi dan fazura pulak pada si najib. dua2 ekor ni sama je dgn makcik lilit tower dan pouch beg si lopak, adi putera, rosyam noor dan zed zaidi.

          34

          0
        • mama says:

          ni bukan sweet lagi dah ….ni dah mcm kempunan batang! smarten up la fazura.

          29

          0
        • Urban-isme Girl says:

          you can take a kampung girl out from the village but you kenot take village out of kampung girl!

          39

          0
        • Anonymous says:

          even member2 dieorg pon wat muke ‘awkward’.yg peluk cium xmalu,yang tengok plak jadi malu.

          39

          0
        • Bukan Fan Lopak says:

          Over lah kan?!
          Boleh ganti Kak Ogy anugerah pelakon over-acting masa kini.

          17

          0
        • Meera says:

          nak tunjuk kemesraan boleh tapi jangan diluar maruah dan adab org2 melayu sampai nampak murah giler dimata netizen. mendapatlah…

          17

          0
        • miss lollipop says:

          kesian la kat kwn2 depan ko tu fazz.. diaorang sampai duduk tak tentu arah dah.. yg merakam pun berpuluh kali cakap dahh la tu.. geli la.. kalau terjadi kat depan mata aku,kwn2 aku buat cenggini mau aku bangun buat2 pergi tandas ke hapa.. geli tengok..

          17

          0
      • Anonymous says:

        benci org ini.

        4

        0
        • Anonymous says:

          Ni semua sandiwara. Nak tunjuk kat orang. Padahal tak sebahagia mana pun.

          28

          0
        • Anonymous says:

          Aku perasan sejak dorang kawin ni selalu je keluar video2 acah2 sweet tp org lain rakam tp dorang tak sedar. Xtau apa motif. Masa nikah senyap2 tu, konon nak privacy. Tp lepas nikah habis tayang semua. Mcm dah takde privacy.

          23

          0
      • Tijah says:

        dah terlalu overexposed mcm tu la jadi. orang awam bukan benci tapi muak. mcm kita makan nasi hari2..lama2 pun bosan juga. find some things better to do.

        26

        0
        • Anonymous says:

          nampak pun mcm dibuat2. 4 hari mcm 4 bln punya gomol. Jatuh kelas..

          16

          0
        • Anonymous says:

          Aku tak penah muak makan nasi. Tapi kalau makan cream cheese sweet2 gituh hari2 muak jgk.Sama la mcm fattzurak. Hari2 tyg benda manis, meluat tgk.

          6

          0
    • Yana says:

      4 hari je pon dah jadi horny teruk camtu.. ayah aku pergi kerja kt luar negara 3 bulan aku tengok mak aku relax je sambut ayah aku salam tangan.. takde pulak nak tayang kat orang ramai horny camni.. aku yang tengok pon jadi malu..

      36

      0
    • Anonymous says:

      dua2 ni dah macam kemarok celah kangkang.
      malu la wey…orang lain pun kawin jugak.

      25

      0
    • Anonymous says:

      retis2 kalau kawin mesti over …
      kenapa camtu erk?

      25

      0
    • MissLittleC*nt says:

      ya rabbi, “lubang kelam” you tu mcm gatal berair sangat….
      tolong faz sis, behave sikit walaupun halal. stay humble and classy!

      27

      0
    • Ferrero says:

      Puak2 neelofake apsal suka kecam fattzura. Sesungguhnya korg ni xreti nk move on. Pada aku ramai lagi org buat lagi teruk tapi disebabkan ni fattzura, so diorg cari alasan utk kecam. Kalau lopak buat apa2 pun xsalah. So unfair.

      1

      65
      • Anonymous says:

        Perangai mcm menate mmg kena sembor la..

        24

        0
      • No Team says:

        Apa tetiber puak neelofake pulak kena. Neelofake dah lama move on! Dah fattzura ni yang mmg merenyam tak malu depan orang mmg kena bawang lahh!!!! Dah2 lah tu cakap neelofake tak move on. Takde modal dah ke? Kahkahkah

        32

        0
      • sakit mata says:

        tak de puak Neelofake la..memang menyampah pun tengok 2 orang ni..macam bagus..macam la orang semua tak tau kisah lama dia…bukan suci sangat punnnnn

        18

        1
    • Ferrero says:

      Yg pakat2 kutuk ni suma fan neelofake. Kalo fattzura buat apa pon salah. Kalo neelofake tergedik-gedik xpulak org nk kutuk. So unfair.

      -1

      47
      • Nenas Moris says:

        Mana ada fazura lh yg semua nmpk ok jer..lau kes lopak berita buruk ke baik ramai org dlm BN ni kecam dia..kenyang dh dia mkn kutukkn di BN ni..termasuk kau kan ferrero..

        10

        0
  2. Anonymous says:

    Wahh makin hari terserlah classy fazura tu.
    Hari2 gersang tunjuk dekat umum. So classic! Ehh classy (mata ke atas, tangan ke bahu)

    24

    0
  3. Anonymous says:

    ini ke yang diagungkan sgt tu? mcm bani yahudi dah tak hormat bulan ramadhan berpeluk cium depan org. kawan2 dalam hati pon nak muntah dan kutuk belakang sebab meluat mcm kau sorang ada laki…. lama2 dari minat jadi menyampah.hurmmm

    22

    0
    • kelilawau says:

      Wahh…perangai dh x mcm manusia dh….cenderung kepada kh***ir. Kt memana pun nk menyondol je kejenye…
      Yg lelain tu baik jgn dekat2 dgn bende mcm ni. Takut menjangkit “swine flu”….

      4

      0
  4. fishball says:

    hahah siol ah korang! jeles ke??? tapi betol jgak lah kalau nak peluk tu pun agak2 lah kan. depan orang ramai siot ish ish malu skit ye :P

    8

    0
    • Anonymous says:

      Kejadah nak jealous. Malu nak tengok. Kwn Jura yang Sopia apa ke benda tu pun nampak awkward.

      5

      0
  5. Anonymous says:

    Huhu kenapa fattah dgn fazura jadi macam ni eh… makin hari makin pelik2… dulu ok je… adehh jangan la buat benda kasi org ada point mengata… kamu kan artis.. ada mata memerhati setiap tingkah laku… dan kamu pon tahu kawan2 rakam. Macam sengaja nk cari publisiti pulak.

    23

    0
    • wekkkkkkk says:

      itulah pasal..puji sgt2 ekor ni ..mereka dh lalai hingga x dpt bezakan rumah dn tmpt awam. Kat bwh dh kemut..kemut trbyg katil..

      hai ya ..lupa puasa kjap..wei..

      17

      0
  6. aih says:

    well.. ni la bila perempuan dah gersang… normal reaction ni… fattah please took her back dan settlekan dia secepat mungkin… she is horny dah tu… ni menunjukkan perempuan need sex bila lama x dapat.. x dapat deny… video prove it all… cuma jgn tunjuk kat orang awam sudah la.. huhu

    19

    0
  7. Anonymous says:

    Fattah cepattt fazura dah nyutt nyutt tu. Setelkan cepat. Takot lg byk video porno yg keluar.

    11

    0
  8. lanadelray says:

    ni la david beckham dengan posh spice korang. seram tengok

    16

    0
  9. wina says:

    aku mengaku mmg fans fazura.. tp aku sekeras2nya menolak selebriti yg aku sanjung berperangai mcm monyet nk mengawan di khalayak ramai. pls behave ya.

    34

    0
  10. annabella says:

    sorry bukan nak bela fazura, tapi aku rasa yang rakam tu sengaja, kalau boleh fazura pun tak nak d rakam bagai, kalau dia nak tunjuk dia sweet2 dgn fattah amin, mesti ada kat ig dia ni satu video pun aku tak nampak, jadi jgn lh korang mengata itu lh ini lh, siapa tau tempat tu x ramai

    1

    42
    • anna says:

      Even kawan dia tak rakam pon still orang sekeliling tengok.. jaga la sikit perangai tu walau tengah horny sekalipon… nak sweet2 kat rumah je.. kat sekeliling relax sudah

      33

      0
      • annabella says:

        tak faham ker yang mereka dah lama tak jumpa since masing2 busy, tu urusan doranglah yang disini semua nak kecam kenapa?????????

        0

        16
  11. Anonymous says:

    yeler juga si fazura ni itu pun nak tunjuk2 ..aper kene dgn artis2 ni? giler sesungguh..kalau nak mengawan pi balik laaaa…horny ke aper ke balik laa..bukan untuk tontonan ..

    9

    0
  12. ikan says:

    horny la wei. aku lama x jumpa laki aku pun bila jumpa terus terkam je. sbb tu tggu dia kat rumah je. pas abis terkam baru la keluar g makan ke apa ke. kalu x jadila camni, kat restoran pun nak terkam.

    10

    0
    • wekkkkkkk says:

      kalau ko berdua je boleh lah..kasut x sempat tanggal.
      kalau ko ada anak yg belum berkata2 masih bayi..ok lagi..ko buatlah.
      kalau ko ada anak dh pndai ckp..eee x malu..adakah kamu nk menunjukkn sikap mcm ni di depan anak..
      nnti anak kamu akan buat kt anak org lain di taska atau tadika.
      apa punya parents mcm ni.

      11

      1
      • ikan says:

        anak ko ke wekkkkkk yang dok romen dengan kawan sekelas kat skolah tu? ish3 gagal betulla ko ni wekkkk. ko jangan la membiak dah pasni ye wekkk..

        1

        4
  13. Anonymous says:

    saya pon fans fazura..kecewa dgn video ni..makin lama makin menjadi2..hmm

    8

    0
  14. comolot says:

    kalau boleh comolot sekali..ghairah akan membara.

    2

    0
  15. Anonymous says:

    Memang betul dah halal. Tapi kita perlu ingat, tidak semua yang halal boleh dipamerkan di public.Islam mengajarkan umatnya memiliki sifat malu. Kedua, islam juga mengajarkan agar seorang muslim menjauhi semua perbuatan yang boleh menjatuhkan martabat dan wibawa seseorang. Ketiga, gambar macam ini dapat memicu syahwat orang lain yang melihatnya. Lelaki jahat boleh memanfaatkannya untuk tindakan yang tidak benar.

    20

    0
  16. Anonymous says:

    aku insan yg resah
    hanya mmpu berserah
    ingin sekali ber….n..
    untuk memuas nafsu
    ingin ku pelok diri mu lama2
    tapi x berupaya
    bilakah dpt ber….n
    baliklah rumah.

    1

    0
  17. Anonymous says:

    mcm kera dapat bunga la. relaks sudah sis dan…perangai kampung tu buang la.

    17

    0
  18. Anonymous says:

    istighfarr.

    fazz jangan dok gomol sgt laki tu,,kang batal puasa kesian fattah kena ganti sebulan puasa berturut2

    6

    0
  19. Anonymous says:

    she is overplayed her love stories. time to move on….

    16

    0
  20. Anonymous says:

    kampung gilaaa perangai

    10

    1
  21. Anonymous says:

    embarrassing….like a horny wife.

    15

    0
  22. MAWAR BERDURI says:

    KALAU FAZURA SEMUA BOLEH, KALAU NEELOFA SEMUA TAK BOLEH
    BUKAN PEMINAT NEELOFA MAHUPUN FAZURA, TAPI PADA YG UP2 SI FAZURA KEMAIN DIAM PULAK..

    18

    0
  23. cat says:

    pussy tu mcm merenyam sgt…
    puih.

    9

    0
  24. lahar says:

    haih yg kecam2 nih laki korang malas layan korang ke,duk ngadap hp atau blog gosip kejenye,aku tgk normal je video tu mcm hri2 dia rindukan suami, lg 1 rasanya faz pun xprasan kwn2 dia nak rakam dan mintak dikecam,kdg2 kwn2 ni la yg menjatuhkan maruah kita….nk buat camna dh rezeki faz dpt suami penyayang gitu,laki aku pun cmtu jugak,cuma xde kwn2 nk rakam la hahahaha laki korang xgitu ke,sodehhhhhhhhhhhh :P sorry kikikiki

    2

    22
    • Anonymous says:

      kepala bana kau x perasann. dia pon tau kan kawan2 akan rakam setiap minit.mcam tak biasa pulakkk.tah2 dia yg suruh rakam hahahah.

      ciss laki org lain pon penyayang tp laki org lain cerdik tau ajar bini tak tunjuk dekat org perangai kampung lapar kanngkang.

      13

      0
  25. lahar says:

    fafafafacrfadfaf

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kan…
    merenyam!!!!

    1

    0
  27. Anonymous says:

    perangai kampung tu tetap ada.

    10

    0
  28. Anonymous says:

    kuat fantasi love story fazz nih.overrr gilaaa. umur dh nak masuk 40an wehh

    biar budak2 wicet je perangai mcm ni.ko dah tua gayutt.rileks laa.
    jangan tunjuk lapaar sgt

    13

    0
  29. Anonymous says:

    nampak murah @ gatal bijik.

    15

    0
  30. shhhhh_ says:

    mula-mula tengok alahai sweetnyaaa..lame2 tengok alahaii nape buat macam tu kat public..ramai orang tengok..kalau boleh jaga adab kat tempat awam..tapi yang patut disalahkan juga yang ambil video ni yang over nak rakam n post..

    2

    0
  31. Anonymous says:

    makin meyampah

    8

    0
  32. jemahh says:

    aku dulu gila gak batang laki aku masa baru kawen.. tapi takda la depan org aku menggelinjang mcm ni.. rileks la kakak.. aku muda dari ko sis.. tapi nak tunjuk gersang berdua sdah siss.. yg laki pon bodoh melayan depan org wei.. ko tak nmpk ke reaction org keliling ko.. adik tiri aku laki dia perangai mcm korang ni la.. aku sound tepet je.. depan aku jgn nk tunjuk horny.. puihh lapaa batang btol

    9

    0
  33. Anonymous says:

    masih hidup dlm khayalan…

    4

    0
  34. Nani says:

    Woi.. get a room!!

    2

    0
  35. Anti Narsist says:

    Nama pun pelakon, kalau x over mmg x sah. Mesti harus tunjuk pd org!

    6

    0
  36. Kiah Kongo says:

    Tunggu 3-5 thn lagi bila Fattah dah sendu. Bila duit nk bayar sewa rumah, susu, pampers anak2 x ckup. Tengok nk gomol ke..nk baling dgn blender!

    17

    0
  37. Anonymous says:

    Hidup diaorg ni penuh lakonan. Tak penat ke berpura-pura?

    17

    0
  38. Tori Amos says:

    Tu la. Kawin ngan jantan muda hingusan. Bukan nak mendidik makin beserdehana, makin melebih lebih ada la. Yg geli geleman, netizen jugak. Mcm mana nak mind our own business kalau depan mata perangai hodoh, xkan buat x nampak?

    11

    0
  39. bandung soda says:

    kalau I jadi kwn2 diorang mesti I rasa and awkward gila. ahahahaha

    7

    0
  40. aA says:

    Akward.. kalau aku jadi kwn2 diorg memang balik terus. Malu weii… tau lah laki kau manga muda. 4ari tak jumpa. Gedik nya mcm 10tahun tahan nafsu.

    9

    0
  41. Anonymous says:

    Rakyat malaysia ni dah jd xbetol atau cpt horny kot..aku tgk fattzura ni biase je..haha..lgpon org rakam.mandai je nk tduh menuduh.msti sbb faktor2 masalah negara skrang.hahaha.sila kecam

    0

    16
    • Anonymous says:

      Sebab ko perangai mcm tu jugak kan? Dah tahu org rakam buat la perangai elok2 sikit. Faz tu bukan budak 17 thn.

      11

      0
    • Anonymous says:

      bkn masalah org rakam..masalahnya pajura & patah tu yg x tau malu..ko rasa klau org x rakam, elok ke buat perangai cmtu walaupun laki bini..

      7

      0
  42. Anonymous says:

    Dulu Che Ta sukai buat perangai mcm ni. Sekarang dah kurang. Faz pulak…

    5

    0
  43. Barakbakh says:

    Yg hok jate teringin sangat nak berbinikan artis glamer , lepeh kene rijek dengan Hajah Zouk sebab Hajah Zouk pandang rendah kat pamili sai jate yg ‘marhaen ‘ , akhirnya si jate kawen jelah dengan si tino saki baki rame jate lain , pasti jate -jate lain yang pernah ‘raso ‘ hok tino tengoh gelok keh si jate , agok -agok si jate dah tengok tak vidio tumblr si tino tengah mengulo jubo jate laing ??? Kalo tengok musti dia pingse … Si tino penyokong lgbt , hok kawe bapok bapok pengkid belako ..

    3

    3
  44. Alanice says:

    Rmainye lopak troopers xdpt pahala pose ari ni

    0

    8
  45. Whatever says:

    Barakbakh: Tak kisahlah dia isap jubo jantan lain. Yg penting dia ada experience and boleh isap jubo laki dia dgn jayanya. Takdelah reason laki dia nak carik pompuan lain ? yg acah2 alim sgt tu lar yg pompuan keliling pinggang.

    0

    0
  46. Fabulous Fan says:

    Eh korang sejak bila Fazura care dengan Kritikan netizen yang berminda kampungan. Dia Kan urban open minded. Dari dulu pun kalau ada pics dengan boyfriend bermanja peluk2 sebab dia memang very loving korang kutuk, sekarang bermanja dengan suami sendiri pon masih kutuk. Dengki tak habis2. Nasib baik Fazura tak pernah peduli pandangan makcik pakcik bawang yang busybody.

    0

    9
  47. makcikkampung says:

    akhrnya netizen bersuara jg sepndpt dgn mkcik yg lama dh perhati ni…seblum ni bila tnya pdgn kwn2, diorg kata biarla..syok tgk sweet depa…mkcik pun suka rumhtgga org bhgia..hmmm..tp udah2 le teww…yg tkg PDA tu udah2 le..tenggelam pngntin baru retis yg lain…, next couple plz!! euwwwww

    11

    0
  48. Power rangers pink says:

    Asam keping dah 4 hari bergetar… Kesian…

    *sekadar cerita tentang asam keping.

    1

    0
  49. Anonymous says:

    MALAm ni mesti fattah dah kena blowjob kaw2 dgn fazura kahkah. . Putus punai

    0

    0
  50. Anonymous says:

    rasenye family fattah org kuat2 agama kn,, tegur lh perbuatan anak menantu 2,, sgt tidak elok,,

    7

    0
  51. mak cute says:

    mula suka lama2 muak plak…bahagia jgn ditayang…smpn tuk diri sndr dah la…ni adegan cm nak mengawan pun ye…berdarah mata lofake tgk tau…

    2

    0
  52. Anonymous says:

    kawan pun perlu ke rakam semua tu? pastu viralkan? kawan ke tu?
    fattah ngan fazura pun agak2 – ada adab suami isteri di public.. islam itu indah.. semoga muhasabah la..

    1

    0
  53. fakezura says:

    dulu nak kawin siap sorok2
    dah kawin romen dpn public . goodjob fakezura

    4

    0
  54. Anonymous says:

    fazura mmg low class dr dulu. naik sbb pandai ckp english, thats all. cuba bg soalan bijak2, nganga dia nnti tak pun gelak2 cover dgn kecantikan die tu. tp thats all lah. cantik tp tak bijak. hai lah fattah, ini lah yg dibanggakan iye? malu kt awk sbg suami sbb tak mampu tegur isteri jaga nafsu di public.

    6

    0
  55. Anonymous says:

    Itukah artis yg korang agung2kan selama ni.. mcm xde maruah jer.. eh fattzura.. xlama lg sendulah korang berdua..

    5

    0
  56. Tk says:

    Klu nk lebih2. Go get a room!!!

    0

    0
  57. Anonymous says:

    Korang nih kan dia pon kawin lambat, dapat pulak pucuk muda. Hahah mana tak nyutt nyuttt di tempat awam pon okayy bedal. Lagi pon dekat malaysia ni dia sorang je ada laki. Kita semua mana ada laki. Tengok muka kawan dia pon mcm tak selesa dan buat muka menyampah kan.

    5

    0
  58. MakJemah says:

    Kesian Kak Azizah penat2 bela anak ilmu agama dpt menantu yg ni terus hilang rasa malu anak dia. Sampai pra jimak dpn public. Balik tu kena terkamlah dej Pajura

    2

    0
  59. menyampah aku says:

    aku malas nk ckp byk lah…si fazura tu bukn muda lagi nk tergedik2 camtu dah lh pakai tudung jaga lah maruah sikit.. memalukan pempuan bertudunglh ko ni. ke sebenarnye nk tunjuk lovey dovey kt seseorg?

    5

    0
  60. Anonymous says:

    meluat sgt

    3

    0
  61. Nenas Moris says:

    Dia ingat rakam sweet2 berahi tu netizen suka..puja puji..last2 netizen kutuk habis..menyesal lh..hey..monyet tul..x tau malu..

    5

    0
  62. Fabulous Fan says:

    Semua Yang kritik Tu cemburu kebahagiaan Fazura. Semua fans minda Kekampongan Lopa

    0

    2
  63. Pikio pikio says:

    Fabilous ko dari kampung mana? Ni bukan soal cemburu. Setakat nak sekolahkan kapel ni …. Yes hidung kembang ni supaya ada rasa malu.

    2

    0
  64. Biva vani says:

    Sejak bila Fazura tahu malu..? Gaya hidup dia memang cam tuh dari dulu… Yang netizen konon2 terkejut apasal pula? As if dia pernah kisah kritikan Netizen. Suka hati dia lah nak buat apa. Fattah pun dah berubah bukan malu2 cam couple dengan Lopa sebab dia pun dah ikut Fazura yang lebih gaya barat. Sebab dia penyokong lbgt Malaysia dan Barisan Nasional ramai pandang negetif pada dia.

    1

    0
  65. ms whateva says:

    team fatzura mne??????? snyp jee…

    1

    0
  66. Anonymous says:

    Ape sgt lah video horny bertudung ni. Video dia hisap batang pun org dah tau tahap horny pompuan ni

    1

    1

Leave a Comment

Optional