Written by Irsa | November 8th, 2019

Kalau anda perasan, baru-baru ini pelakon Azar Azmi ada berkongsi videonya sedang menghisap pod. Sikap terbukanya itu walau bagaimanapun mendapat selaran segelintir netizen.

Bagi menjawab persoalan netizen, Azar Azmi telah menjelaskan bahawa perniagaan rokok elektronik yang diusahakannya bukan disebabkan ‘trend’ masa kini.

Jelas Azar perempuan juga mampu untuk melakukan perkara sama seperti lelaki namun ia terpulang kepada individu tersebut.

Semua orang ada cara hidup tersendiri. Bagi saya, perkara ini normal kerana ramai orang yang hisap shisha sama seperti vape.

Kalau lelaki boleh buat, tiada halangan untuk perempuan juga lakukan perkara yang sama.

Dia juga menambah bahawa hal ini terletak pada individu itu sendiri. Selagi ianya tidak melampaui batas seperti menipu, aniaya, mencuri atau pun mencaci.

azar azmi dikecam hisap pod

Tambah pelakon wanita yang mula dikenali menerusi Nur 2 ini, dia tidak dapat menghalang orang luar untuk memberi pendapat tersendiri mengenai isu terbabit.

Masa penggambaran dilakukan memang saya berani mati. Sekali cuba sedap pulak perisa dia. Dah dapat sekali, dia nak dua dan nak lagi.

Komen negatif itu bagus, saya suka baca. Mulut orang kita tidak boleh tutup, percakapan mereka tidak boleh dihalang.

Dari 10 kebaikan, orang lebih nampak 1 keburukan. Apa pun, kaji dan selidik dulu, jangan anggap setiap perbuatan orang tersebut tidak baik.

Pandailah Azar, kalau itu kemahuannya kan? Tapi kalau tak kisah kenapa padam video hisap pod tu?

Sumber: Forum BM Cari

12 responses to “Kalau Lelaki Boleh, Perempuan Juga Boleh Lakukannya”- Azar Azmi Dikecam Tayang Hisap Vape

  1. Anonymous says:

    Betul la apa dia ckp tu. Merokok tu bkn utk lelaki je. Apa salahnya? Tak sopan? Hey.. wanita zaman dulu lagi tak sopan la kalau camtu.. nenek aku isap rokok isap tembakau berkemban je dekat tangga depan rumah dengan atok aku. Selamba je takde sape kesoh. Perbuatan hisap rokok di kalangan permpuan bkan perkara baru dan bukan salah pong. Chill jek laaa

  2. Minah Arboq says:

    Okey2 … bila kita tegur, dieorg nie ada jawapannya.. Yer2 awak menang…awak menang! Memandangkan itu jawapan terbaik awak, saye ada satu soalan.. Kalau awak kata, “Kalau lelaki boleh, perempuan juga boleh lakukannya” .. Okey.. soalan saye… Lelaki boleh kencing dalam botol…adakah perempuan boleh melalukan benda yang sama? Tapi saye yakin… Awak pasti boleh melakukannya… betol? Hehehe :-)

  3. aku okay says:

    dia mengusahakan perniagaan rokok elektronik yg dimonopoli oleh lelaki.. tak salah, mungkin lebih selesa ppuan yang isap rokok elektronik ni boleh beli kat penjual sejantina, kan… isap pun takde salah… terpulak individu itu sendiri.. aku tak isap rokok atau elektronik, tapi aku OKAY pasal benda ni… poket memasing..

  4. Anonymous says:

    Cara memberi pandangan dan pendapat menunjukkan dia mempunyai mentaliti pemikiran yang sangat rendah. Cubalah berfikir dahulu sebelum memberi kenyataan supaya tidak menjadi kencaman orangramai.

  5. Anonymous says:

    lantak laaaa… tp sendiri paham lah yer lelaki yg baik utk perempuan yg baik begitulah sebaliknye..

  6. Anonymous says:

    oklah tu ikut semua lelaki buat tentu awak dipandang hebat.
    lelaki boleh kawin banyak awak boleh berlaki banyak kan. lagi pun negeri sembilan banyak harta perempuannya jadi boleh buat semua.

  7. Zlatko says:

    Tapi nenek ko xpernah pun viralkan gambar dia isap rokok…ko paham ke x ni? Zaman skg pempuan suka show off macam2

  8. Anonymous says:

    alah org dulu2 pon byk isap rokok..cuma klau bleh jgnla open sgt. muka cantik jagalah rasa malu tu..apapon sekarang ni nampak terok lagi intan kasi zul ripin dokong2 romen2 off set..

  9. Gepp says:

    Korang tak payah nak hipokrit sgt. Lelaki vape sebelah mata pun tak pandang, perempuan vape smpai nak tercirit. And yes, prmpuan pun boleh kencing dlm botol. Tapi dlm byk2 benda boleh compare, ko nak compare benda bodoh kencing dlm botol. Otak takde

  10. Jimin says:

    Bukan ke vaping ni haram? Betulkan jika aku tersalah dgr.

  11. Anonymous says:

    ROKOK BIASA ATAU VAPE MEMANG HARAM.

  12. korok says:

    spesis cmni la yg bikin panas line kaki2 vapor malaysia….buruk hokey…pompuan skrg acah2 moden…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini