“Kalau Hantaran Tinggi, Kenapa Tak Beritahu Awal,” Ibu Elfira Loy Dedah Jumlah Hantaran Sebenar?

“Kalau Hantaran Tinggi, Kenapa Tak Beritahu Awal,” Ibu Elfira Loy Dedah Jumlah Hantaran Sebenar?

Kisah putus tunang Elfira Loy dan Sufian Suhaimi masih hangat diperkatakan Netizen. Ada desas-desus mengatakan pertunangan itu terputus kerana ibu bapa Elfira meminta hantaran terlalu tinggi dan  masih belum mampu dilunaskan Sufian.

Terbaru, melalui Instagram, ibu Elfira telah mendedahkan jumlah hantaran sebenar yang diminta.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pendedahan ini disertai dengan dua IG Story yang dipercayai ditujukan buat Suian:

Advertisement

“Sepatutnya dia sendiri rasa terhina tinggalkan anak dara orang lain dan ambil anak dara orang lain secara tak baik. Tak seharusnya dorang ni tak jumpa dirimu ……………………………………………………(?).”

“Kenapa perlu nak ucap terima kasih dengan media? Kata masih contact dengan dia? Mungkin tak cukup ikhlas ke tak cukup……………. (sensasi?) ” Mungkin pembaca BN boleh membantu dengan membuat telahan apa perkataan yang jelas di situ kerana terlalu kecil untuk dipastikan penulis).

Pendedahan ibu Elfira ini telah dimuat naik di Twitter dan sehingga kini telah mendapat 2,400 retweets. – beautifulnara.com

Sumber: @dylawok

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

178 Comments

  1. ABCDEFGH

    March 16, 2018 at 9:05 am

    haritu bapaknya yang meroyan.. suh senyap.. ni pehal mak nya tiba2 nak gelmer sgt ni.. anak dia pun bukannya glemer sgt pun.. klu mcm siti nurhaliza ye la juga.. ni belakon pun suam2 kuku… haaakkk adooo macik ni… kang elpira tu jadi andartu baru tau.. umuoq 40an tak de yang nak.. ko padan muka.. mulut puaka sgt.. org tua ni patut senyap je la.. tak yah layan natizen ni.. si pian rasanya tak penah ckp pun hantaran tinggi sebabnya… yang buat spekulasi natizen.. hadoii la macik.. cermin diri dulu.. rumah kata pergi, kubur kata mari.. udah2 la macik meroyan pasal si pian ni.. pe surau.. dgr majlis ilmu.. dari asyik memerli je kat IG

    • wekkkkkkk

      March 16, 2018 at 10:04 am

      hari tu bapak meroyan..lepas tu mak pulak..kejap lagi Nara akan keluarkan dkt blog BN ni..bapak dia meroyan sekali lagi…dn mak lagi semula..perli..memerli
      ..kalau x caya..bukak..mynewshub.com

  2. Anonymous

    March 16, 2018 at 1:02 am

    Udah udah la tu makcik.. Move on je lah

  3. pakcik bawang goreng

    March 15, 2018 at 6:49 pm

    move on jek la pian.. dan.. don’t ever mess with makcik bawang..

  4. Jodoh dr langit

    March 15, 2018 at 5:59 pm

    For the guy, elok la putus. Ada hikmah. Nak ke mak metua duk main media sosial? Please la. Ckp pulak mcm2. Eeeee. To the girl, tell yr family to shake it off. Move on. Just bcoz org jantan reject jgn la ego konon u should not be rejected. Good catch sgt ke? Nk suh hafal surah?? Helo dlm hal walimatul urus mas kawin kan wajib bg. Ni zaman moden, give sometg la. Ada ke nabi ajar simpan duit dlm quran mudah2an berkat?? Pls dont misuse ajaran islam. Klu btul sgt nk ikut, hantaran tu tkde tau. Apa2 pun, klu benda berkat, things should fall easily into places. Allah akan jodohkn kita dgn org yg mcm kita juga. Klu kita baik maka baiklah yg dpt.klu kita jenis fake x ikhlas, mmg gitu juga la yg dpt. Sekian

  5. antibawangsssss

    March 15, 2018 at 3:49 pm

    gila macik nie bawang tahap nak mampus,,,mcik kalau hg jenis mak bapak yang di golongan yg baik2 hg xkan canang kat satu dunia pasai aib org,,,,xgunaSEKUPANG [email protected]…mcik bawang puuiii

Loading...