“Kalau Hantaran Tinggi, Kenapa Tak Beritahu Awal,” Ibu Elfira Loy Dedah Jumlah Hantaran Sebenar?

“Kalau Hantaran Tinggi, Kenapa Tak Beritahu Awal,” Ibu Elfira Loy Dedah Jumlah Hantaran Sebenar?

Kisah putus tunang Elfira Loy dan Sufian Suhaimi masih hangat diperkatakan Netizen. Ada desas-desus mengatakan pertunangan itu terputus kerana ibu bapa Elfira meminta hantaran terlalu tinggi dan  masih belum mampu dilunaskan Sufian.

Terbaru, melalui Instagram, ibu Elfira telah mendedahkan jumlah hantaran sebenar yang diminta.

Advertisement

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pendedahan ini disertai dengan dua IG Story yang dipercayai ditujukan buat Suian:

“Sepatutnya dia sendiri rasa terhina tinggalkan anak dara orang lain dan ambil anak dara orang lain secara tak baik. Tak seharusnya dorang ni tak jumpa dirimu ……………………………………………………(?).”

“Kenapa perlu nak ucap terima kasih dengan media? Kata masih contact dengan dia? Mungkin tak cukup ikhlas ke tak cukup……………. (sensasi?) ” Mungkin pembaca BN boleh membantu dengan membuat telahan apa perkataan yang jelas di situ kerana terlalu kecil untuk dipastikan penulis).

Pendedahan ibu Elfira ini telah dimuat naik di Twitter dan sehingga kini telah mendapat 2,400 retweets. – beautifulnara.com

Sumber: @dylawok

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

178 Comments

  1. boring

    March 15, 2018 at 11:17 am

    Scary nya mak dia

  2. cherrylady

    March 15, 2018 at 10:37 am

    1 je nak cakap anak makcik elfira Loy tu BANTUT..!! jaga-jaga takut lepas ni tak ada yang nak dah.

    • melati

      March 15, 2018 at 10:44 am

      Bantut tu Umpama Rendang lah..!!!!!!! wakakaakakaka.. takper nanti boleh kawin gan Pelawok ( Tu pun kalau Pelawok nk) ..

  3. Jejaka

    March 15, 2018 at 10:35 am

    Aku sokong mak el.. Aku harap bila korang nak kawenkan anak korang nanti, yg tak setuju dengan mak el tolong jgn letak syarat kat bakal menantu korang. Tgok korang rela tak bagi kawen anak korang dengan lelaki yg taknak susah payah berusaha untuk memperisterikan anak korang. Dah terang2 bukan isu hantaran, so mesti sbb tanggungjawab lain kan? Pian sebelum ni pun pernah tggalkan ex gf dia demi el.. Lelaki bertanggungjawab ka itu? Aku lelaki pun tak rela ngaku geng dengan dia.. Dah putus tunang, diam jelah.. Jgn buat statement even media tanya. Simpan sikit untuk harga diri seorg lelaki yg beriman. El tu walau seorg puteri sekalipun masih anak dara org. Kalau dah org tak hingin ke kita sbg lelaki, sedar diri dan simpan malu tu sikit. Mencanang seluruh alam kisah awak putus tunang buat aku rasa hot sbb kau memalukan kaum lelaki yg mendayu2 ditinggalkan! Jaga nama mak bapa tu sikit.

    #First time aku ikut membawang! Aduh….

    • bangchik

      March 15, 2018 at 1:01 pm

      entah. tau takpe. benda mcm tu pun tak boleh nak buat. bini nak hat highclass je

  4. melati

    March 15, 2018 at 10:32 am

    Kalau saya ckp mesti org Marah ni…….Elfira Roy ni , bakal jadi Nasya A..z, no# 3 selepas Neelofa , percaya lah lima tahun akan dtg Mesti Mak @ Bapak Elfira Roy nyesal, masa tu lah anak beranak beselisaih faham ,saman menyaman…dh terjadi dh…Pian..dunia ni pusing , tk caya tunggu lahhh….Kalo Lelaki umoq 60 puluh pun org nk..!!! (Tapi duit byk lah) hmmmmmm

  5. dalita

    March 15, 2018 at 10:30 am

    duit taruk dalam quran? elok sgt tu makcik hahaha…duit beraja di mata

Loading...