September 19th, 2017

Sedang tular di laman sosial sekarang gambar Neelofa yang memakai seluar jeans koyak di bahagian lutut sehingga menimbulkan perbalahan di kalangan para pengikutnya. Boleh tahan kutukan dan kritikan yang diterima oleh Neelofa susulan pemakaiannya itu. Ada yang mengkritik dan mempersoalkan pemakaian jeans koyak tersebut yang dikatakan tidak bersesuaian dengan imej bertudungnya. Gambar-gambar tersebut diambil ketika Neelofa sedang bercuti bersama ahli keluarganya. Turut bersama ialah kakaknya Noor Nabila dan juga adiknya, Ameera Khan.

neelofa seluar jeans koyak

Memang banyak komen-komen yang melampau ditujukan kepada Neelofa. Namun Neelofa mengambil langkah berdiam diri. Akan tetapi ada para pengikut Neelofa yang mempertahankan selebriti tersebut. Senang cerita, akaun Instagram Neelofa telah menjadi tempat pergaduhan para peminat dan “haters”. Antara komen-komen yang ditulis di laman Instagram Neelofa:-

lofa
lofa
lofa
lofa

Namun begitu, kakak Neelofa iaitu Noor Nabila telah mempertahankan adiknya. Mungkin tidak tahan dengan kritikan melampau daripada netizen.

neelofa seluar jeans koyak

Menerusi satu lagi status di Instagramnya, Noor Nabila sudah memaklumkan bahawa Neelofa memakai legging berwarna kulit.

lofa

Ariverderci Bellagio and thank you Anna from @brunotours ( Pengumuman kepada cik kiah cik kiah kepoci : Lofa pakai inner tau, dia pakai legging color kulit , lofa cakap sorry sebab lupa nak DM uols dulu sebelum pakai )

Apa-apa pun kita tunggu penjelasan dari mulut Neelofa sendiri kelak. Lagi beberapa gambar percutian Neelofa bersama kakak dan adiknya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


lofa
lofa
lofa
lofa
lofa
lofa

lofa

lofa

lofa


Comments are closed.

Loading...