November 12th, 2009

streamyx

Adoi tergelak sakan kitorang tengok muka mamat dalam iklan Streamyx kat atas nie. Memang muka desperado nak dapatkan connection Internet. Siap pegang modem ngan laptop dia sampai ke luar tingkap tue. Nie mesti dah janji nak chatting ngan awek ataupun tanaman kat FB dah sampai waktu untuk dituai. Kesian sungguh mamat tue.

Sebab tue kami dari dulu sampai sekarang sentiasa setia dengan Streamyx. Memang kadang-kadang ada masalah macam gangguan connection, terputus-terputus dan sebagainya. Tapi gangguan-gangguan nie boleh dikira dengan jari jer sepanjang dah dekat 7 tahun kitorang guna Streamyx.

Dan yang paling penting untuk seorang blogger macam kami di BeautifulNara ini ialah unlimited bandwith untuk upload dan download benda-benda di Internet. Bayangkan kalau kami tak guna Streamyx tapi online sampai 4 5 komputer sehari untuk download movie, carik gosip dan update blog. Confirm bandwith akan habis dalam masa seminggu jer. Nasib baik pakej Streamyx memang pakej unlimited.

Bagi kami, kalau bukan Streamyx, MEMANG tak cukup bagus. Kami di BeautifulNara akan terus setia dengan Streamyx. Anda pula bagaimana?


Comments are closed.

Loading...