Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Betul, Jangan Sembunyikan Diri – Fatin Afeefa Minta Wanita Dakwa Beliau Perampas Suami Orang Tunjukkan Diri

Pelakon yang kini sedang dihimpit kontroversi panas bercinta dengan suami orang, Fatin Afeefa menafikan dirinya adalah wanita yang sedang bercumbu dengan seorang lelaki didalam foto yang tersebar di media sosial sebelum ini.

Advertisement

Fatin menerusi portal Kosmo Online juga menjelaskan beliau tidak pernah menjalinkan hubungan sulit dengan suami orang dan meminta pihak yang mendakwa beliau sebagai perampas mendedahkan identitinya yang sebenar.

Orang yang memberi kenyataan tersebut berselindung di sebalik akaun palsu, jadi apa tujuannya? Kalau betul, keluarkan diri dekat umum. Jangan sembunyikan diri anda. Saya tidak kacau siapa pun. Orang tak suka bila kita tunjuk kita senang kot. Entah lah. Cuma, apa yang boleh saya katakan ialah kalau betul, tunjukkan diri. Kalau sembunyi, berita itu tidak sah.

Terdahulu, seorang wanita menerusi laman sosial Twitter mendakwa Fatin dan suaminya sudah lama bercinta dan tinggal bersama. Wanita itu turut mengatakan Fatin telah berjanji untuk memutuskan hubungan dengan suaminya sebelum ini tetapi pelakon itu telah memungkiri janjinya.

Sumber Berita : Kosmo Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 Comments

  1. Tk

    March 19, 2018 at 8:13 pm

    klu berpoligami Hati isteri mana yg tak bengkak nk kongsi kasih? . dlm drama Syurga ke2 tu. Anti klimax betul …. Kenapa isteri kedua yg derita? Patut Daniel atau Ummi yug jadi saiko ….. Sori ya. Chop chop jap.

  2. shopia lorren

    March 19, 2018 at 4:25 pm

    Kisah rampas2 suami org ni..x mau kupas bawanglh..x suka..semua pompuan yg ada suami benci tau..yg layak tu x semestinya mampu..byk jiwa yg korban dan terkorban..bkn perkara mudah..poligami yg halal tapi mengundang seribu masalah..Kita bknnya maksum spt Nabi SAW..

  3. Nala rengkek

    March 19, 2018 at 4:24 pm

    aik boleh pulak ada syarat kalau fake akaun la sembunyi la so pendedahan tu tak sah. dik apa kata ko buat syarat sampai mark zuckerberg keluar statement mengaku insta tu dia punya baru la kita konfem itu bukan fake socmed platform.

    apa ke bimbo nye ko dikkk. orang dah keluar gambar, cakap YA atau TAK tu ko tengah interracial. senang je kot?

  4. patin tempoyok

    March 19, 2018 at 3:58 pm

    ker fake acc tu ko sendiri yg buat…hahahaa
    zaman ni kan nak popular kena buat citer2 bodoh n bangsat..

  5. Anonymous

    March 19, 2018 at 3:29 pm

    lantaklh ko nk amek sapa punya laki ..jgn laki aku dh..aku cabai pu…nnti..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama