March 19th, 2018

Pelakon yang kini sedang dihimpit kontroversi panas bercinta dengan suami orang, Fatin Afeefa menafikan dirinya adalah wanita yang sedang bercumbu dengan seorang lelaki didalam foto yang tersebar di media sosial sebelum ini.

Fatin menerusi portal Kosmo Online juga menjelaskan beliau tidak pernah menjalinkan hubungan sulit dengan suami orang dan meminta pihak yang mendakwa beliau sebagai perampas mendedahkan identitinya yang sebenar.

Orang yang memberi kenyataan tersebut berselindung di sebalik akaun palsu, jadi apa tujuannya? Kalau betul, keluarkan diri dekat umum. Jangan sembunyikan diri anda. Saya tidak kacau siapa pun. Orang tak suka bila kita tunjuk kita senang kot. Entah lah. Cuma, apa yang boleh saya katakan ialah kalau betul, tunjukkan diri. Kalau sembunyi, berita itu tidak sah.

Terdahulu, seorang wanita menerusi laman sosial Twitter mendakwa Fatin dan suaminya sudah lama bercinta dan tinggal bersama. Wanita itu turut mengatakan Fatin telah berjanji untuk memutuskan hubungan dengan suaminya sebelum ini tetapi pelakon itu telah memungkiri janjinya.

Sumber Berita : Kosmo Online


22 responses to “Kalau Betul, Jangan Sembunyikan Diri – Fatin Afeefa Minta Wanita Dakwa Beliau Perampas Suami Orang Tunjukkan Diri”

  1. oprawa prac says:

    Have you ever thought about creating an ebook or guest authoring on other websites?

    I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share
    some stories/information. I know my readers would appreciate your work.
    If you’re even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

  2. Anonymous says:

    Wives yang husbands korang ada skandal, apasal tak confront husbands korang? Kena nak pi attack gopren suami korang. Dgn Che Ta siap nak koyak mulut bagai. Koyak la kalau berani, ingat takde undang2?

  3. Anonymous says:

    Perangai kalo helok org xkn bercerita..andaikn itu fitnah kau dpt pahala berganda dik..

  4. bie says:

    ermmm sebenarnya si fain ni siapa..aku btl2 x tahu..

Loading...