Written by Bella | March 19th, 2018

Pelakon yang kini sedang dihimpit kontroversi panas bercinta dengan suami orang, Fatin Afeefa menafikan dirinya adalah wanita yang sedang bercumbu dengan seorang lelaki didalam foto yang tersebar di media sosial sebelum ini.

Fatin menerusi portal Kosmo Online juga menjelaskan beliau tidak pernah menjalinkan hubungan sulit dengan suami orang dan meminta pihak yang mendakwa beliau sebagai perampas mendedahkan identitinya yang sebenar.

Orang yang memberi kenyataan tersebut berselindung di sebalik akaun palsu, jadi apa tujuannya? Kalau betul, keluarkan diri dekat umum. Jangan sembunyikan diri anda. Saya tidak kacau siapa pun. Orang tak suka bila kita tunjuk kita senang kot. Entah lah. Cuma, apa yang boleh saya katakan ialah kalau betul, tunjukkan diri. Kalau sembunyi, berita itu tidak sah.

Terdahulu, seorang wanita menerusi laman sosial Twitter mendakwa Fatin dan suaminya sudah lama bercinta dan tinggal bersama. Wanita itu turut mengatakan Fatin telah berjanji untuk memutuskan hubungan dengan suaminya sebelum ini tetapi pelakon itu telah memungkiri janjinya.

Sumber Berita : Kosmo Online

21 responses to Kalau Betul, Jangan Sembunyikan Diri – Fatin Afeefa Minta Wanita Dakwa Beliau Perampas Suami Orang Tunjukkan Diri

  1. meowww says:

    fatin afeefa sendu. lantaklah nak tidur ngan sesapa pun. bukan dia nak bertanding GE-14 pun.

    27

    2
  2. Tk says:

    Nak jadi artis popular dan bertahan lama kna cantik wajah, cantik bakat dan cantik perangai

    14

    0
  3. benci afeefak says:

    laki bongok je nak kan tulang mcm ko ni afeefak! jakim sila banteras si kurus kering ni, makin menyampah dh la siap bomohkan org lg, dasar betine gila

    10

    0
  4. Anonymous says:

    hitam irang…ni pun jadi rebutan

    6

    0
  5. melati says:

    Biasa lah, org yg selalu bercinta suami org @ Bini no 2 ni kan Khinzir…( You know Khinzir) ??? Khinzir ni tahu menyondol jew..!!! maner dia tahu pun aper dia buat (Tambah nk ngaku)……kikiki

    8

    0
  6. Anonymous says:

    lantaklh ko nk amek sapa punya laki ..jgn laki aku dh..aku cabai pu…nnti..

    5

    1
  7. patin tempoyok says:

    ker fake acc tu ko sendiri yg buat…hahahaa
    zaman ni kan nak popular kena buat citer2 bodoh n bangsat..

    2

    1
  8. Nala rengkek says:

    aik boleh pulak ada syarat kalau fake akaun la sembunyi la so pendedahan tu tak sah. dik apa kata ko buat syarat sampai mark zuckerberg keluar statement mengaku insta tu dia punya baru la kita konfem itu bukan fake socmed platform.

    apa ke bimbo nye ko dikkk. orang dah keluar gambar, cakap YA atau TAK tu ko tengah interracial. senang je kot?

    4

    0
  9. shopia lorren says:

    Kisah rampas2 suami org ni..x mau kupas bawanglh..x suka..semua pompuan yg ada suami benci tau..yg layak tu x semestinya mampu..byk jiwa yg korban dan terkorban..bkn perkara mudah..poligami yg halal tapi mengundang seribu masalah..Kita bknnya maksum spt Nabi SAW..

    3

    1
  10. Tk says:

    klu berpoligami Hati isteri mana yg tak bengkak nk kongsi kasih? . dlm drama Syurga ke2 tu. Anti klimax betul …. Kenapa isteri kedua yg derita? Patut Daniel atau Ummi yug jadi saiko ….. Sori ya. Chop chop jap.

    4

    0
  11. bie says:

    ermmm sebenarnya si fain ni siapa..aku btl2 x tahu..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Perangai kalo helok org xkn bercerita..andaikn itu fitnah kau dpt pahala berganda dik..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Wives yang husbands korang ada skandal, apasal tak confront husbands korang? Kena nak pi attack gopren suami korang. Dgn Che Ta siap nak koyak mulut bagai. Koyak la kalau berani, ingat takde undang2?

    1

    1

Leave a Comment

Optional