Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Berlakon Boleh Cium Perempuan, Cium Isteri Betul Tak Boleh Pulak Letak Dalam Instagram – Ahya Rosli

Sejak berkahwin, Ahya Rosli tidak segan silu mempamerkan kemesraannya dengan isteri tercinta secara terbuka menerusi laman sosial Instagram. Baru-baru ini anak kepada Normah Damanhuri itu telah memuatnaik gambarnya bercium dengan isteri, tetapi oleh kerana kritikan netizen, gambar tersebut telah dipadamkan. Ingatkan kontroversi telah tamat di situ, namun Ahya Rosli telah tampil mempertahankan tindakannya itu dengan alasan apa yang dilakukan adalah tidak bertentangan dengan ajaran Islam.

ahya rosli

Advertisement

Ahya Rosli mempersoalkan mengapa apabila berlakon di dalam televisyen, pelakon boleh mencium perempuan yang bukan isteri, tetapi apabila memuatnaik gambar di Instagram mencium isteri yang sah di sisi Islam, ia dipertikaikan oleh netizen. Ahya juga turut berkongsi keratan artikel mengenai bercumbu antara pasangan suami isteri yang sah.

ahya rosli

Tulis Ahya menerusi kapsyen Instagramnya:-

Kalau berlakon dalam tv boleh cium perempuan yang berlakon jadi isteri tu , tapi kalau cium isteri yang betul tak boleh letak dalam instagram.. dia kata islam tak ajar.. pakai otak la nyet sebelum cakap ngan aku

ahya rosli

Advertisement

Namun netizen mempersoalan keratan artikel tersebut yang dipotong separuh. Ramai yang telah memberikan komen dan menasihati Ahya agar tidak menunjukkan kemesraan terlebih walaupun sudah berkahwin. Setakat pegang tangan itu ok lagi, tapi kalau dah sampai bercium bagai, memang kurang manis apabila ditatap orang lain.

ahya rosli
ahya rosli
ahya rosli
ahya rosli
ahya rosli

Biasalah orang baru berkahwin memang teruja nak tunjuk kemesraan masing-masing. Namun janganlah terlalu over sangat. Ada benda yang hanya laki bini perlu tahu. Kalau semua benda kita kongsi di laman sosial, apa lagi yang tinggal untuk dijadikan something special untuk pasangan kan? Banyak cara nak tunjukkan kebahagiaan yang sedang dikecapi dan gambar bercumbu bukanlah salah satu daripadanya. Apa kata anda? Sumber Media Hiburan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. redkebaya

    August 28, 2019 at 10:39 am

    Bodohnya statement ko Ahya..
    kau sekolah takat darjah 2 ker??

    nak cium boleh..antara kau dgn dia je lah..
    bukan nak tayang2 kat umum

    ko igt ko buat drama tv ke?

    btw, bini kau bukan lawa pun ..itam.
    harapkan tetek je besar.tu yg kau nak kan,..ahaahahahah!!!

    bawak2 lah bini tu tutup aurat…tayang kat jantan lain, kau tanggunglah dosa.aurat bini jantan lain tgk…

    bodoh abadi!

  2. Anonymous

    August 28, 2019 at 5:07 am

    Dah tu, bg gmbr jimak trus la bodoh!

  3. Yekeni

    August 27, 2019 at 11:03 pm

    Kenapa eh, selalunya yg tak sangat dikenali atau yg entah2 siapa2 ni yg slalu keluar cerita2 camni eh? Is it bcoz of these kinda conducts yg buat mereka2 tak kemana dlm kerjaya? Maybe so…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top