Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kalau Apa-Apa Terjadi Pada Saya, Macam Mana Mereka Nanti – Rita Rudaini

Bukan mudah bergelar ibu tunggal, menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu dan juga bapa pada masa yang sama. Tentunya, pelbagai dugaan dan cabaran mendatang, semuanya harus dilalui sendirian.

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Rita meluahkan sebagai seorang ibu tunggal, memang tiada masa untuk diri sendiri dan anak-anak adalah fokus utama. Rita juga selalu memikirkan bagaimana keadaan anak-anak nanti jika sesuatu berlaku kepada dirinya.

Hidup sebagai ibu dan bapa pada anak-anak, banyak yang harus saya uruskan, sediakan dan fikirkan. Semuanya saya kena fikir sendiri, tugas dan tanggungjawab saya dah double triple.

24jam berfikir tanpa ada masa untuk fikir pasal diri sendiri tanpa ada masa untuk rest untuk diri sendiri, nak beli itu ini untuk hadiah diri sendiri pun saya tak pernah fikir lagi sejak ada dua nyawa lagi dalam hidup saya.

Masa umpama tidak cukup utk saya, setiap masa jugak saya slalu fikir kalau ada apa-apa terjadi pada saya macam mana mereka nanti?


Kami pasti Rita sudah melakukan yang terbaik buat anak-anaknya. Malah, ramai yang kagum dengan ketabahannya sebagai seorang yang cekal memperjuangkan nasibnya.

Sumber Berita : Astro Awani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. rita garit

    March 30, 2019 at 5:04 pm

    ingat dah diam dah garit ni lepas game bola haritu. tak abes2 nak attention lol. skg takde plak nak main bola dah hahahaha. sebenarnya ko nak baik balik dgn aidil cite dia tp sbb mulut hansuang ko tu babai la rita oi. move on carik jantan lain je lah xabes2 nak kacau aidil. kalau ko takde nanti anak ko tu ada je bapak kan mak tiri diorg blh je jaga. ko tu je yg nak attention lebih skg ni. kesian anak dapat mak mcm ko. sbenarnya ko yg myusahkan anak dan bapak tu smpai bapak taknak amek port. bodoh

  2. Sependa

    March 30, 2019 at 1:00 pm

    Tak pe kalau ko tak de esok, orang Papua New Gunea akan jaga.

  3. taksuka perempuan lembik

    March 30, 2019 at 8:51 am

    tak habis-habis meroyan. be a woman with a class laaa wei rita…independent. ni sah spesies xleh move on. bekas laki ko dah bertahun2 move on & bahagia..ko je msh lg dgn statement mintak simpati & mintak kaki.

  4. naza

    March 30, 2019 at 4:43 am

    Kite sembang masa ko dah takde nnt ye rita… skg chill je

  5. meetomato

    March 30, 2019 at 1:12 am

    wei Rita, u are so SELFISH. mcm ko sorang je yg pegang crown MAK & AYAH. ade lagi yg lebih susah dari u, takde pun mengeluh. i kenal makcik ni, cleaner kat mall, laki die meninggal many2 years ago, anak dier pun dh meninggal few yrs ago. mmg die sorang je Rita. n then makcik ni penah kena pukau, org shaiton ni amik duit simpanan dier bpuluh ribu…now dier dpt stroke, umur 60-70 plus….volunteer ahli2 gereja je yg komited lawat & tolong makcik ni dh ..volunteer2 pun tak komplen ok rita, lepas balik keje, lawat makcik to check on her.

    KESIAN lagi hidup makcik ni dari hidup ko ok…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top