Written by Bella | February 17th, 2016

Gosip Adel AF2014 sehingga sekarang masih lagi menjadi bualan hangat ramai, apatah lagi selepas isteri kepada kekasihnya itu sendiri mendedahkan suaminya memang mempunyai hubungan cinta dengan Adel bahkan  bekas pelajar Akademi Fantasia itu tidak kisah untuk hidup bermadu.

Tetapi sehingga kini Adel AF2014 tidak mengeluarkan kenyataan lanjut dan seakan cuba untuk mengelak daripada permasalahan berkenaan. Perampas serta penghancur rumah tangga orang antara gelaran yang kini menghantui Adel.

Ramai yang tertanya adakah Adel masih lagi meneruskan hubungan  dengan kekasihnya itu selepas kontroversi percintaan mereka tersebar? Jelas Adel menerusi portal Utusan Online berkata buat masa ini beliau memberi ruang agar kekasih beliau menyelesaikan kemelut rumah tangganya sebelum percintaan mereka ke fasa yang lebih serius.

Saya ikhlas menerima dia dan memberi masa untuk dia menyelesaikan masalah rumah tangga terlebih dahulu sebelum hubungan kami bertambah serius. Saya juga tidak pernah sama sekali memaksa dia untuk menceraikan isterinya. Malah, saya menerima dia seadanya.

Adel juga mengakui seandainya jodoh mereka masih kuat, beliau yang merupakan penganut agama Kristian tidak kisah untuk memeluk Islam satu hari nanti.

Dalam soal agama, saya hanya berserah kepada takdir. Kalau itu adalah jodoh tidak kira dengan sesiapa pun, saya terima seadanya. Dan sebenarnya, tiada masalah untuk saya memeluk agama Islam.

Bagi Adel apa yang berlaku sekarang adalah lumrah kehidupan seorang artis dimana akan ada sahaja pihak yang tidak puas hati dan cuba untuk menjatuhkan seseorang artis. Adel sekali lagi menegaskan beliau bukanlah perampas.

Sumber Berita: Utusan Online

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

93 responses to Kalau Ada Jodoh, Saya Tiada Masalah Peluk Agama Islam – Adel AF2014

  1. Haishhhh dia ni lagi… BOSAN. Next

    0

    0
  2. Nanana says:

    Ko ni kin malu sabahan ja….unduk ngadau tai tasu. Nanti ko sudah kahwin sama ni laki kalau2 dia jumpa lagi pompuan lain yg lagi cantik, time tu baru ko tau langit tinggi rendah. Puii ko sana…yg laki pun sial 2×5 gatal. Kesian bini. Pompuan patut back up pompuan….tp zaman skrg ni pompuan yg kasih mati pompuan.

    0

    0
    • Sumber boleh dipercayai says:

      Kemarin Adel keluar lagi dengan suami org tu di grace point sembulan. Lunch lagi. Tapi naik myvi. Kenapa? Takut mo naik hilux? Takut orang kenal..? Dah tu naik myvi bini dia lagi tu. Mentang2 bini Dia balik johor. Adel ko ne kosong. Tiada apa2. X tau malu. Lepas ne projek dalam kereta lah. Sebab hotel di KK ne semua ada mata2 memerhati ko. Palui. Sudah keluar statement bini dia, ko masi x mo undur diri. Memg ko sangap. Bapa mama ko x malu kah ada anak mcm ko ne? Itulah terlampau sosial. Degil. Dari kampung p bandar kena kejutan. Artis lah sangat!!! Puikkkkk

      0

      0
      • say NO to PEROSAK RUMAH TANGGA! says:

        kalau betul la apa yg dikata, mmng xsangka la perangai adel mcm ni. Masa dlm AF hari tu dia nmpak mcm perempuan suci je, tp rupanya perangai mcm sunda*. Laki org pulak tu!
        Itu la org ckp “dont judge book by its cover”. Yg nmpak baik tu belum tentu baik seperti yg dilihat, yg nmpak mcm jahat tu belum tentu hati dia jahat.

        0

        0
  3. Nek Ta 46 tahun says:

    Nampak tak desperatenya perempuan ni? Ish kalau aku da berkurung dekat rumah sebab malu tau sbb bini dia da cerita semuanya. Siap check in hotel bagai. Taknak kalah. Tak malu ae berebut suami orang? Kau ingat masuk islam sbb nk kawin jeke pstu da settle boleh pakai terdedah2?

    0

    0
    • adel betina jahat says:

      bkn saja desperate, obvious dia ni betina jahat…. Mesti betina jahat ni tak fikir, skang ni jantan lahanat tu sanggup curang dgn isteri dia, esok lusa turn dia plk. and aku rasa, wife jantan lahanat tu lagi lawa dr betina jahat ni.

      0

      0
      • Itu bulu mata ke dawai? says:

        Tengok jela bulu mata dia. Pakai maskara murah then kepit je pakai pelentik bulu mata. Da macam dawai da aku tengok bulu mata dia. Dari situ korang boleh nampak dia ni jenis desperate cari lelaki berduit. Nak nyanyi suara mcm pondan baru lps operate halkum.

        0

        0
        • bertabahla wahai isteri says:

          biasa la betina2 mcm ni noks…. belajo tak kemana keja club malam plk tu. cari jalan singkat utk hidup senang, tu yg sanggup runtuhkan rumahtangga org. yg jantan lahanat tu, ingat dh byk duit sgt la tu pd hal…. cuba esok lusa dia miskin, takdanya betina sundal ni nk dkt dia.

          0

          0
        • adel sundal says:

          hahaha.. kelako komen ko @1.56 tp mmg betul pun apa yg ko ckp. kerja pon takda, tu yg tak mampu beli brg make up yg bkualiti. hahaha..

          0

          0
        • Klu kena kat aku,mmpus ko pmpn says:

          Betullah..Klau perasan,pmpuan2 haramjad mcm ni, kebanyakan yg stok2 desperate cari jalan singkat nak senang..Ewwww..Wat malu jer..Bangga2 pakai brng mewah pdhl hasil menjaja Cipp App..Xnak nmpk mcm pelacur maka buat2 la konon tu hbungan bf ke ape ke, pdhl selain gersang Batt Angg, nk naik taraf hidupnya dgn cara paling murah dan jahat..

          0

          0
        • unknown says:

          aku sokong ko!!

          0

          0
      • benci jantan curang& betina gatal says:

        aku pon rasa bini dia lagi lawa. sian la dkt anak2, hrp2 tak terabai.

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dia ni mmg lawa..Bini jantan tu pun lawa..Tapi perangai buruk dan huduh bleh buat diri tu kurang lawa..Lagi satu, kalau lawa tapi buat benda yg betina2 sundal selalu buat tu, contoh menyundal dgn laki orang dan tak kisah jadi penganggu rumahtangga orang, lawa tu dah kurang serinya dan diri tu nampak low class dan takdak harga..nampak huduh mcm najis..napa nak memburukkan diri dan harga diri dgn menyundal dgn jantan najis mcm lelaki tu..Lelaki tu dah memang najis tp perempuan yg sama sundal, amat2lah kelihatan najis dan busuk sbb pmpuan sepatutnya lbih faham pmpuan lain..jadi klu lawa pun, lawa tu dah x nmpk lawa dn nmpk mcm rendah je tahap org tu..

        0

        0
  4. Anonymous says:

    Elakkn la suami aku tjerumus ke lembah zina.. Rezeki yg Allah bg kte pula beri utk tujuan maksiat.. Azabnya seksa… X dpt bygkn bgaimana org bole bzina tanpa rasa bsalah.. Yg kafir dgn pndiriannya.. Yg islam mcm x tkot dosa..

    0

    0
    • anonymous says:

      betul tu zaman sekarang zina dah macam takde apa dah..padahal dosa zina tu 40 tahun amalan tidak Allah terima….dan hukuman zina tetap akan di terima walau setelah bertaubat…kalau lepas di dunia…di akhirat akan di kenakan jugak….

      apatah lagi dengan tersebarnya video2 lucah dan gambar2 lucah..zina mata pulak…belum lagi zina tengok pompuan pakai terdedah dedah….wallahualam..

      0

      0
  5. Mak [email protected] says:

    Sorry to say, tapi masuk la Islam sebab memang betul2 nak kenal Islam bukan sebab nak married. Seseorg yg baru masuk Islam nie, dia umpama baby yg baru lahir, takde dosa. Tu la untungnya seseorg yg bergelar mualaf nie. Tapi bila masuk Islam sebab married, lepas tu aurat pon still open, so dah tercatit dosanya, dah kerugian dah disitu.

    P/S : Felixia Yeap a.k.a Raisha Rania boleh dijadikan contoh :)

    0

    0
    • Mak jah says:

      Alah semua nya sama la .
      Masuk Islam kerana Jantan tu banyak hasil .
      Ko ingat dia sanggup gan di Ah neng gan Raju kalau tkde WANG !!!
      Jgn gunakan agama utk kepentingan sendiri !!!

      0

      0
  6. SUAMI BAHAGIA says:

    HARI TU KATA DI TIPU JANTAN NI, NI NAK PELUK ISLAM SEBAB JODOH KUAT PULA. MEMANG SAH MUKA TAK MALU ADEL NI LAH MASIH NAK REBUT KAN HAK ORANG. KAU INGAT DENGAN PELUK ISLAM DAN NIKAH JANTAN MIANG NI MASALAH KAU SELESAI? KAU HANYA NAK JANTAN NI SAJA KAN, HABIS NASIB ANAK2 DIA MACAMANA PULA?

    PATUT NYA BILA ISTERI JANTAN NI DAH BAGI STATEMENT, KAU TERUS UNDUR DIRI SEBAB MEMANG KAU ANTARA PENYEBAB NYA JUGA, TAPI NI TAK KAU MASIH NAK SONDOL JANTAN MIANG NI. AKU YANG SUAMI ORANG NI PUN KALAU BOLEH ELAK, AKU ELAK LAGI SEBAB ISTERI TU YANG SUSAH PAYAH DENGAN AKU, BINA HIDUP DENGAN AKU.

    APA MEMANG JENIS PERAMPAS DAN PEROSAK RUMAH TANGGA ORANG NI TAK NAK KALAH LANGSUNG DENGAN ISTERI DAN ANAK2 JANTAN2 MIANG NI KE? SEBOLEH2 NYA TETAP REBUT SAMPAI DAPAT. KAU REBUT LAH SAMPAI DAPAT, NANTI AKAN ADA YANG REBUT DARI KAU PULA ADEL. DASAR MUKA TAK MALU KAU NI.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    kalau dah gatal tu gatal la jugak.
    tak payah nak play victim sgt la Adel.
    kejap kate xtau suami org kejap kate bg mase nak selesaikan masalah.

    kalau betul x salah and x kacau rumah tangga org kau back off je lah,hbs cerita.
    asal nak tunggu dia settlekan masalah tu lg?

    haruslah nok ko terima seadanya duit kepok2 kennss..

    0

    0
  8. Khasmeer says:

    Memang tak kisah tukar agama sebabnya lepas berkahwin dia tau lelaki tu akan ikut gaya hidup Agama asal dia. Skg niekan dah banyak contoh sekeliling kita yg mcm tu. Namakan ajer. Bagi diorg tukar nama hanya atas kertas sebab nak berkahwin. Tu jer

    0

    0
    • Biskut says:

      Sy assume adel ni kristian. sy tak la pasti sbb tak knal pun siapa dia sbnrnya. tp kalau btul dia kristian, gaya hidup dia skrg ni pun bukan apa yg ajaran kristian ajar kepada umatnya. tak pnah kristian ajar umat dia utk amalkan seks sblm kawen, cek in hotel sana cni. tak pnah juga kristian ajar umat dia sukati jer pg rampas laki org. so..tak kira la agama apa pun org tu, kalau dh miang dan desperate, gini la jadinya. statement ko ‘ikut gaya hidup agama asal dia’ tu mcm melabel bhw agama yg adel anuti skrg ni mmg ajar dia utk buat cmtu. hati2 sikit bila nk buat statement

      0

      0
  9. Anonymous says:

    Sedar-sedar lah Mohd Affan Jumahat! Kesian anak-anak mu dan isteri.

    0

    0
  10. Milocup says:

    Odoi dogo Adel…nokukuro ko gia ndo??? Aiso kusai suai ngoyon nuh..olumis turos nuh..nokuro sawo doh tulun ngoyon nun. Om aiso no kopio tupus nuh kumaa molohing nuh gisom miagal dih noh boros nu. Masuk Islam untuk apa dik? Hanya semata2 lelaki mcm tu..klu sblm khawin dia dih usung awak ke sana sini, awak yakin takde pompuan lain ke? Dia blh tipu isterinya. Apatah lagi pompuan simpanannya yg mcm ko dik…alam rumahtangga x akan semanis bercinTa dikkkk….

    0

    0
  11. melati says:

    setakat nk amik kawin gan laki org …ko peluk lew aper pun..ko tetap saya tk kenal….naper BN tunjuk mangkok ni.., kalo nk Femes contohi lah Neelofa , berniaga tudung boleh dapat 50 juta…..hahahahaha..

    0

    0
  12. melati says:

    kalau nk masuk Islam, make sure jgn tukar bangsa Melayu……retis2 Melayu sekarang semua ckp pasal juta2 sekarang, baru saya terbaca kisah kawin Shamzy Sam…tajaan 25 juta….kimak punya citer..ingat saya bodo sgt….

    0

    0
  13. mumu_guu says:

    xde larangan pon kalau ko nk msok islam…tp klu blh biarla ikhlas sbb keindahan islam bkn sbb laki org tu…sorry to say jgnla tunjukkn sgt kbodohan dri tu smpan ckit utk ank cucu

    0

    0
  14. kamal says:

    masuk islam sebab nak kawin ke……..
    ko main-main je ngan agama kami ye
    ko ingat agama islam ni bole buat main2 mcm agama ko…….

    0

    0
    • Mimi says:

      jangan attack agama orang lah.

      0

      0
      • encelesta says:

        Yelah,jgn la libatkn agama..
        Empunya badan yg bmsalah bukannya agama,cuba la wujudkn mntality yg sihat dan positf,xkan nk perang agama sbb mnusia sndri buat silap,cina..india,islam,kristian mmg dh lahir diajar dgn agma dr nnk moyang,ko allah ker nak ubh jln hdup seorg mnusia,msing2 ada jln hdup dia,biar allah yg tunjukkn xpya nak over-hampehh:(

        0

        0
    • Anonymous says:

      agama ko juga yg main2..tgk situasi ni..laki dia main belakang dr bini dia..curang dgn perempuan lain…hah..sbnrnya bukan hal agama..ini masalah individu..

      0

      0
    • Biskut says:

      Abis tu yg laki tu pun main2 ngn agama islam siap p cek in hotel ape citer? non muslim jer yg salah yer. tapi yg islam sendiri pijak2 agama islam tu tak plak ko nk marah. ni masalah mental org tu sendiri.

      0

      0
  15. kakak cantik rupanya maknyah says:

    Melati lahanat itu adalah bapok yg x de masa depan besok2 bila mampos pon layak hanyut ke laut je sbb bumi x nk terima

    0

    0
    • melati says:

      kakak cantik rupa nya maknyah…hutang aku bila nk bayar…bukan nya aku tak kenal ko????…ko nyamar lew aper pun tapi muka getah pemadam mu tetap ku kenal…

      0

      0
  16. perempuan anti perempuan perampas says:

    sedehnye bile mengenangkan ada suami tapi sanggup menduakan isteri malah sanggup keluar masuk hotel besama perempuan lain.boleh dapat layanan dari isteri yg halal tapi kenapa masih nak yang haram..hancur luluhnya hati isteri bila tengok suami siap boleh berselfie bagai.apa sebenarnya yang lelaki ni nak..dunia da akhir zaman.yang suami orang da tk kesah nak bezina dgn perempuan simpanan,yang perempuan pula lansung tiada rasa bersalah bersama suami org.wahai wanita,sanggup kau hancurkan hati wanita lain .sedangkan kau sendiri wanita.tidakkah kau cuba letakkan diri kau pada situasi wanita yang dkhianati oleh suami,baru kau tahu betapa sakitnya bile kau di curangi ..nauzubillahiminzalik..

    0

    0
    • Nek Ta says:

      Siapa yg dislike komen kau mesti kaki perampas. Yg jenis merampas laki orang ni hati dia selfish. Jenis ni yg patut kne bom dgn IS

      0

      0
      • Dek Ta says:

        aku like comment ko ni nekta. mudah mudahan aku dipertemukan jodoh dgn yang single, soleh, yang kaya & hemsem hahahaha.

        0

        0
        • Nek Ta says:

          Bila da kawin nanti jgn lupa beli jus goyang rapat nek ta ye? Goyang la kau pepuas lepas minum jus tu. Pstu bila da dapat anak kau pakai kan dia baju ala2 pelamin gitu. Pastu amik gmba mata ke atas mcm nampak cicak kt siling

          0

          0
        • Biskut says:

          Komen nek ta psal jus goyang rapat ni buat aku tersembur air kopi kat muka kwn aku. hahahaha…

          0

          0
  17. Anonymous says:

    sy kurious lh klu btul bukn fitnah y mngatakan kuar masuk hotel tu cna bole sorg llki klu dah ctu nak mbimbing isteri..apalgi isteri y klu kawin bru nak jdi mualaf bukn dr nawaitu y ikhlas..

    0

    0
  18. Cilipanas says:

    Rasa mo cili2 c adel ni. Dah merampas buat sok sok suci ..puihhhhhh. Otak udang bikin malu urg sabah!!!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    simbah cuka getah elok pompuan sundal ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      hello bro ckap tu pandang2 sikit ya…. nanti ko pula yg susah bro,…. kalu ada apa2 terjadi pd selebriti tu abis lah ko kena cari….. simbah2 asid o cuka getah ni jgn main sdap mulut bro…. walaupun ckp2 aje tpi ni boleh anda menjadi suspek juga… arap fham maksud saya ya….

      0

      0
  20. Janet A says:

    Desperado desperate for the wrong reason. Sanggup menggadai agama jadi isteri kedua? Really. If the man is willing to marry 2nd time, what makes you think he wont marry for the 3rd or 4th time? So, you are willing to convert in order for you to marry this married man? What an insult to the other religion.

    0

    0
  21. Lorat says:

    Wow… SU sangat la u ni Adel.. SUEY!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    aku pikir slps pecah semua rahsia ni Adel, ko akan move on dan tgglkan lelaki tu tapi ko bg masa lagi utk si lelaki tu settle rumahtangga dia dan ko blh terima seadanya, mmg ko ni jenis ppuan apalah, nanti lepas kawen ko akan myesal

    0

    0
  23. kucikuci says:

    syaitonnyaaa perangai.

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Gigi dia ni tak cantik. Jongang. Kbai.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Haha..Klu setakat gigi, ramai je gigi tak rata sempurna..Tp klu muka x lawa, gigi rata habis pn x menjamin muka ko nmpk lawa..Aku fhm bila kita x suka org tu sbb busuk ht, kita saja nk kutuk apa yg kita rsa buruk pd dia..Tp jgn lupa, kutuk fizikal semulajadi org ni sekaligus melibatkn org2 baik yg memiliki fizikal serupa..Ksianlah org lain..Kutuk je prngai dia tu..Aku x suka dia ni rsa mcm nk lempang pn ada tp seingat aku gigi dia bkn jongang, cuma tak rata saja..Jongang tu lain..Ni biasa saja, sama mcm yg biasa kita lihat jgk..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Aku tak ckp pun muka dia tak cantik. Aku cuma ckp gg dia jongang tu tak cantik. Ko hangen pasti sbb gg ko jongang kan kiah? Kesian. P la pkai braces.. Bukannya mahal pun. Dari hangen tak psl2.

        0

        0
        • Anonymous says:

          gigi aku x jongang tp aku ada housemate jongang..aku hrp anak ko atau cucu ko jongang dn jumpa org mcm ko..dan mksud aku, dr mana ko nmpk gigi dia jongang?..ko boleh beza x gigi jongang sbnrnya camne..duhh..

          0

          0
        • Anonymous says:

          n btw, x ada plk hangin kt komen aku ats tu..aku tegur elok2 jek..ke ko trasa sbb ko x lawa..sabor..itupun ciptaan Tuhan…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ko plak bengang lelebih… sah2 gg tak lawo gak nih atau rupa tak lawo.. atau kedua2nya sekali ek. Kuh kuh.

          0

          0
      • Anonymous says:

        Btol ko ckp tu.. tak rata. Semua gg dia jongang dan 1 terkeluar. Jongang tak rata.

        0

        0
  25. Kak kate says:

    Lelaki tu jahat. Adel pun jahat. Memang match made from hell. Semoga kekal hingga ke jahanam.

    To the wifey. You deserve better. Semoga tabah dan cepat pulih.

    0

    0
    • Anonymous says:

      I like kak kate punya komen. Desyuuuummmm sebijik, terletak tempek di dahi Adel. Huduh pompuan ni. Perangai huduh, cantik macamanapun nampak huduh.

      0

      0
    • sekadar perkongsian says:

      Ustaz ada cakap jika ada laki2/wanita yg sudah menikah, lalu dia melakukan perbuatan keji (dosa spt zina, meninggalkan solat, bohong dsb) namun dia tidak segera bertaubat, maka Allah akan menjadikan suami/isteri itu pun berzina , berbohong dsbnya..

      jika ternyata suami atau isteri itu adalah orang yang soleh atau solehah dan pasangan mereka itu tidak soleh dan solehah, Allah tidak redha merosakkan keimanannya mereka, maka Allah pun akan menceraikan mereka…walahualam…

      0

      0
  26. adikmeran says:

    Tu pic yg muncung tikus+mata tebeliaq+berkemban … pic dalam keta jantan tu laa.. kau ingat aku tada tau kah, kau maki2 wife dia..?? belakang2 berani laa. Dah2, iolls nak sambung buat kerijaa..

    0

    0
  27. Fans berat minah jambu eemmuah hah says:

    aku dah cakap haritu. kan betul ape aku cakap. aku kenal Sgt stok2 pempuan macam ni. Ehhh. yg abg Nara pi delete komen saya tu kenapa. emmmuahh.hahahah

    0

    0
  28. Si Polan says:

    macam2 perangai retis2 sendu ni skrg =..=

    0

    0
  29. maria says:

    Kasi tgk ba kunuk muka lelaki tu…apala…c adel jk yg d kasi tayang…not fair…ok…

    0

    0
  30. nazubillah says:

    budu2 jgk ko ni adel… bagi ruang konon.. pg ko cari llki bujang sana.. biar llki biasa2 ja janji jujur sama ko.. ni laki org jgk ko mau.. lepas ko kawen ni llki ko jaga ka anak2 dia? bukan mau jadi mama tiri zalim lagi. skg mmgla ko ckp Sng.. sdh kawen baru ko rasa indah ka tdk masa tu.. unsure diri sudah la.. mcm teda llki lain pula..

    0

    0
  31. Aku Menyampah says:

    Aku tak mau backing sape2.tp bg aku belambak lg artis lahanat yg bzina d luar sana belum ter’expose’ mcm minah ni. Semoga cerita c Adel ni akan bagi pengajaran buat retis2 lain supaya boleh menjadi ikon yang baik utk rakyat Malaysia. Selamatkanla Malaysia dr manusia2 mcm ni. Semoga kita semua dalam lindungan Allah.

    0

    0
  32. stimmm says:

    misti dah kena tebuk ni,dah lebam pun

    0

    0
  33. Anonymous says:

    napa aku rs ni hanez suraya junior..kihkih..opss..sory

    0

    0
  34. Azalin azali gemuk leher says:

    Begini banyak jantan bujang pat Malaysia bumi brrdaulat ni .
    Laki org jgk yg ko idamkan ..
    Gasak la NOKS

    0

    0
  35. Anonymous says:

    mau masuk Islam kawin dengan Melayu? tak payah lah Adel…. sanggup mengabadi pada lelaki penipu, dayus ini, mau jadi hanez, zizie, tiara, wati, tahan kah? kerana duit? mau glamor? tengok apa terjadi dgn Fasha? rebut laki orang sombong berapa tahun dia bahagia….. apa yang terjadi dgn isteri dulu terjadi pada dia…….. keluarga Adel bagi nasihat kepada Adel…. jangan malu kan keluarga Adel…….. sekarang negeri, agama dan bangsa terikut2 dikutuk…….

    0

    0
  36. MAK JEMAH says:

    Yang jantannye dan siapa betina ni…. poyoooooo….Kalau nakmasuk islam kerana nak kahwin …. boleh jalan daaaaaaaaaa…. hang ingat islam ni apa haaaaa…. betina (adel) samdol, bodoh, barua, haram jadah, celaka dlll yang seangkatan dengan nyeeee

    0

    0
  37. Anonymous says:

    Pompuan gini bagus buat stok pelayan masa lapang buat tambah dosa berzina je. Utk dijadikan isteri & ibu untuk anak anak…no way. Fail. Rupa mcm budak kecik tapi nafsu mengalahkan gajah betina datang bulan. Nak hidup mewah je tapi pemalas. Jadi kaki kikis laki org je. Tunggulah 10 15 tahun lagi. Pepek dah kendur… kompom tak laku lagi. Lepas tu kompom muka kecik molek mcm kau ni jadi rupa mcm mak enon.

    0

    0
  38. Anonymous says:

    x pyh lah peluk agama islam ko bkn beria pun nak tau psl islam ko sekadar nak khawin dgn lelaki islam..kalau laki tu bkn islam ko pun x trpikir nak masuk agama islam kan..ko khawin sbb nafsu..nk bina mahligai ats kesengsaraan org lain..trdesak sgt2 minah nie..padahal x lawa mn pun

    0

    0
  39. Anonymous says:

    jahatnye ADEL..
    kurang ajar nyer Affan

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Bah Adel jgn la bah ko rebut laki urang..ndak bagus bah. Ketulahan tauu mcm c fasha sandha oppsss haha

    0

    0
  41. Anonymous says:

    bodohhhh jgn jd punca rumh tangga org runtoh….

    0

    0
  42. elzie says:

    Bah Adel jan la bah ko rebut laki urang..lg pun sia tingu bkn panjang jua tontolow dia tu hahah ..tingu c fasha sandha dia ketulahan ngeee

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Ramai yg aku tgk mana2 ppuan yg merampas suami org mmg xbahagia walau nampak hepi d luar tapi d dlm mmg myesal, hanya segelintir saja yg bahagia, dan kau Adel, kalau kau kawin juga dgn suami org ni mmg kau akan myesal nanti, sayang kau msh muda

    0

    0
  44. seseorang says:

    eeeiiiiii muka putih….hati hitam busuk…opsss!!!!!!
    ko ni muka cntik..lawa..apa kurang ke lelaki single kt malaysia ni..kat sabah tu xda lelaki single ke..kalau xlayan xjd oii…jgn jatuhkan maruah perempuan di sebabkan dengn perempuan2 macam ko ni..dlm kristian ko tau xboleh poligami,,ko msok islam smta2 nak kawen je..tu pon dengan laki org..ap da xwaras ke..tau la jodoh tu bukan kita yg tntukan..tp beragak la..kalau mak ko yg di madukan..apa rasa..haaaa………mak kau hijau….

    0

    0
  45. Brave Heart says:

    Dengar cerita…diorang ni adik-beradik memang lawalah tapi yang buruknya semua pun kacau laki orang….kenapa ahhhh? Bagus sangat ka? Tidak pernah ada didikan agama atau parents pun ok saja…

    0

    0
  46. Anonymous says:

    adel…tak tau ler nak cakap pa..huhu

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Aku suka tengok gbr dia yg last tu…
    Mata terbeliak mcm mata ikan tembakul.
    Mulut muncung mcm bontot ayam baru lepas keluar telur
    Tulang selangka keluar boleh dijadikan tempat sangkut hanger..
    Sah sah rupa pompuan kaki clubbing & pemalas. Nak cantik je kerja. Kerja malas tapi nak idup senang. Berniagalah paling best….BERNIAGA PEPEK

    0

    0
  48. Imani says:

    HIE ADEL.. kamu ni cantik dan masih muda. I cadangkan kamu bagi ruang pada lelaki tu untuk selesaikan masallah dengan isteri dis. Kamu undur diri dan perbaiki kehidupan dan kerjaya kamu. Kalau sudah tersurat jodoh kamu dengan lelaki ini maka ia akan datang juga. Buat masa ini..lay low jangan bagi apa apa statement pada media lagi. Kerana cinta sesetengah wanita sanggup korbankan harga diri dan sanggup melakukan apa2 untuk lelaki yang mereka cintai…its not worth it. Its hurt tapi kamu kena kuat..suatu hari semua ini cuma imbasan kehidupan sahaja. All the best girl

    0

    0
  49. sandora says:

    ADEL ARTIS SABAHAN YANG MATA JULING TU KAN..DASAR PEREMPUAN SUNDAL. ADA JUGA URANG MO SAMA KO NI AH, SUDAH LAH MATA JULING , RUPA PUN TIADA JUGA CANTIK MANA, CUMA BURIT KO SAJA URANG MAU BAH TU..

    0

    0
    • dikcik says:

      hahahaha betoi aku sokong ko….ini si babi adel ni kalu aku jadi bini laki tuh mo aku pijak2 muka dia…sial

      0

      0
  50. rostini says:

    Mak bapak si adel tu ndak malukah? Cubatah kau ajar anak kau Si ADEL tu wahai parents yang ndak bertanggung jawap. Ajar btol2 anak kau tu, Murah betul juga pepek si Adel ni..Eh malukan kaum Sabah..Baru pernah ku jumpa bah bekas AF semurah kau ADEL..Desperate kan belaki kau nie.murah tiada harga diri..

    0

    0
  51. Perampas tak akan Aman says:

    bagi pendapat aku la kan…Devil akan bertemu devil jg… no kasihan no perasaan dgn pengkhianatan yang mrk buat..Si Adel ni ok lg sbb dia x kenal dgn bini bf dia.. Kes aku ni, kawan aku sendiri yg p berskandal dgn laki aku. Laki aku ckp cinta sdh abis dgn aku.. dia berubah hati dan terjatuh hati dgn kawan aku..Masalahnya kwn aku muka bikin panas, perangai cam Sxtxn, paling siuk seolah2 aku yg merampas, tp now xnak la bersama devil lg, kami da cerai… tp masalahnya spesis mereka ni semakin berkembang membiak dgn byknya…. Oh Tuhan!!!!!

    0

    0
  52. Biskut says:

    Adel,cari la org lain bh..ramai lg d luar sana tu.Jgn jdi mcm adira..hidup bpoligami bukan mudah

    0

    0