December 24th, 2019

Sehingga hari ini masih ramai yang terkejut dan mempertikaikan keputusan juara bersama Gegar Vaganza 6. Mula ada peminat yang berbalah dan meluahkan rasa kecewa mengapa artis kegemaran mereka, Naqiu Boboy tidak dinobatkan sebagai satu-satunya juara, sedangkan persembahannya pada setiap minggu memang terbaik dan konsisten.

naqiu boboy

Mengakui sedikit terkejut apabila diumumkan juara bersama Hady Mirza, Naqiu bagaimanapun berpuas hati dengan keputusan pada malam final GV6 itu. Padanya, Hady juga seorang artis yang handal dan layak bergelar juara.

Yang terjadi sudah terjadi, tidak dinafikan kami berdua terkejut adakah pertandingan yang mempunyai dua juara. Namun, melihat kembali kepada Sukan Olimpik, pernah ada dua pingat emas dimenangi dalam acara yang sama. Ini bukan perkara mustahil.

naqiu boboy

Kalau ada enam juara pun saya okay. Saya berpuas hati dengan apa yang berlaku.

Sudah tertulis rezeki untuk Naqiu dan Hady berkongsi gelaran juara. Apa yang penting adalah perjalanan karier mereka selepas GV6 berakhir. Semoga terus sukses.

Sumber Berita : Media Hiburan

Kredit Foto : Neon Pixel


8 responses to “Kalau Ada 6 Juara Pun Saya Okay – Naqiu Boboy”

  1. Anonymous says:

    YALAH KAU OK JER..PASAL KAU TK LAYAK MENANG YG LAYAK HADY SEBENARNYA..

  2. Anonymous says:

    Janji juara ye tak hahahaha korg yg bising2 apesal, kang kalau naqiu 2nd korg marah hardy, kalau hardy 2nd pulak korg marah naqiu, da bagus bukan jatt yg juara hehe

  3. Anonymous says:

    korang ni tuan puan punya badan pun kata ok lg ko putar belitkan. astro kan dh cakap akan bagi 100k seorang bukan kongsi. haishhhhhh

Loading...