Written by AbangNara | February 5th, 2018

Abang Nara yakin ramai pembaca BeautifulNara yang merupakan kaki wayang. Memang seronok tengok movie di panggung wayang dengan sound systemnya yang mengasyikkan, skrin yang amat luas dan juga tempat duduk yang selesa.

digi gsc

GSC, salah satu panggung wayang fevered Abang Nara

Sekarang ini memang banyak movie best yang sedang ditayangkan. Kalau nak tengok kesemuanya di panggung wayang , memang boleh habis separuh gaji. Memang tiket wayang agak mahal sekarang ini. Namun anda tak perlu risau!!! Abang Nara ada 1 jalan penyelesaian mudah yang bakal membolehkan anda melayan movie sampai lebam tanpa mencederakan akaun bank anda.

gsc digi

Berita baik untuk para pelanggan Digi, korang boleh beli tiket pada hari Khamis pada harga RM8.99 tapi tak perlu pun tengok pada hari tersebut. Suka hatilah nak tengok hari Sabtu ke, Jumaat ke, Isnin minggu depan ke. Terpulang pada anda. Cuma hanya perlu pergi beli pada hari Khamis sahaja. Cara nak dapatkan tawaran SUPERDEAL ini pun tersangatlah MUDAH. Anda hanya perlu membeli tiket wayang voucher di MyDigi App Superdeals Thursday!!

gsc digi

gsc digi

tersenyum girang Abang Nara bila dapat tau pasal promosi awesome ini

Ha, amcam? Memang best kan? Sebenarnya banyak lagi promosi dan tawaran yang super duper best di applikasi MyDigi. Bukan sekadar tawaran tiket wayang GSC RM8.99 ini sahaja. Bersepah-sepah banyak offer lain. Sekiranya korang tak download lagi applikasi ini, memang korang rugi yang amat sangat. Antara benda best lain yang korang boleh perolehi menerusi applikasi MyDigi ini ialah:-

1. Diskaun sehingga 75% bila book hotel di Agoda
gsc digi

2. Diskaun 20% bila shopping di Zalora
gsc digi

3. Diskaun 32% untuk tiket masuk Sunway Lagoon

gsc digi

Banyak lagi sebenarnya tawaran dan promosi best yang boleh didapati menerusi applikasi MyDigi. Kalau nak tulis satu persatu, 30 mukasurat pun tak akan habis. Korang kena pergi check it out sendiri di www.digi.my/gsc-nara. Untuk makluman, korang juga boleh topup kredit, periksa bil semasa, share kuota Internet, bayarkan bil dan sebagainya menerusi applikasi MyDigi ini. Segala-galanya di hujung jari. Very the easy!!!

gsc digi

Jadi tunggu apa lagi? Jadilah pengguna Digi hari ini juga sekiranya anda masih belum bertukar. Kalau anda memang sudah bergelar pengguna Digi, download applikasi MyDigi sekarang juga dan nikmati pelbagai tawaran, promosi dan ganjaran awesome menerusinya. Selamat mencuba dan selamat menonton wayang sampai lebam. Maklumat lanjut layari www.digi.my/gsc-nara.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 responses to Kaki Wayang? Ini Cara Mudah & Murah Untuk Anda Tengok Movie Sampai Lebam!!!

  1. Anonymous says:

    Nara
    Tanya Lopang kebapa tak jawab pasal supplement?

    Betul ah kau lopang greedy old lady… anyhow only.. kasi you satu tampar baru tahu..

    That day mcm yeye bak marah orang yg tampar menanpar.. tu ka dengki tak kasi Fattah n Fazura jadi couple meletopkan. Padan muka!!!!

    2

    0
  2. melati says:

    saya akan tgk kalo ada citer ” Ingat anak Kucing’?.. ( Neelofa) Product Suplemen susu untuk kucing tapi nk jual kat anak org, dia ingat anak org mcm anak Kucing yg dia bela untuk bersembang sorang2 tahun depan..!!! ewakaakakakaka

    2

    0
  3. Anonymous says:

    Tetiba GSC fevered Nara…Payung kembang semua sapu.

    0

    0