Kaki Che Ta Terseliuh Selepas Pelakon Tambahan Terpijak Kain

Hiburan

Kaki Che Ta Terseliuh Selepas Pelakon Tambahan Terpijak Kain

Pelakon dan usahawan terkemuka tanah air, Rozita Che Wan dedah kaki kirinya terseliuh ketika dalam penggambaran drama Dayang Senandung di sebuah hotel di Puchong.

kaki che ta terseliuh

Advertisement

Insiden itu berlaku selepas seorang pelakon tambahan terpijak kainnya sehingga menyebabkan Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta terjatuh di lokasi penggambaran.

“Betullah malang tidak berbau… Saya reda dengan ujian ini. Benda kalau sudah hendak jadi, apa daya kita hendak menghalangnya.”

Namun, tindakan drastik dilakukan penerbit drama berkenaan dengan pantas membawanya untuk mendapatkan rawatan di hospital berhampiran.

kaki che ta terseliuh

Disoal berkenaan keadaan kakiknya, Che Ta kini dikhabarkan risau dengen penggambaran drama lain yang perlu dijayakannya.

“Selain Dayang Senandung, saya terbabit dengan drama Juliet dan Kebaya Kasut Kanvas. Huru-haralah jadual saya selepas ini. Doktor beri cuti seminggu untuk saya berehat.”

Bagaimanapun, pelakon senior ini tetap sedia untuk menjayakan watak lakonannya andai pengarah membenarkan babak dijayakan dalam keadaan duduk.

kaki che ta terseliuh

“Cuma saya kena tengok keadaan dan perkembangan lutut ini. Saya juga tidak mahu menyusahkan produksi dan tidak selesa bertongkat di set.”

Terdahulu, produksi yang menerbitkan drama Dayang Senandung ini iaitu Zeel Production turut dihimpit kontroversi apabila pelakon Wani Kayrie menampilkan wajah dicat hitam sambil menari di aplikasi TikTok dihentam teruk oleh netizen, malah tindakannya itu dituduh tidak sensitif dan dianggap bersikap perkauman.

kaki che ta terseliuh

Advertisement

Lebih perit, satu petisyen diwujudkan bagi membantah penggambaran drama berkenaan diteruskan. Namun, Wani berpenampilan sedemikian kerana membawakan watak Dayang Senandung untuk drama terbaharu terbitan produksi tersebut

Sumber: BH Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. hai!!

    July 2, 2020 at 11:05 am

    org kalo dah berumur ni lambat sikit la nak sembuh..

    • Anonymous

      July 2, 2020 at 11:27 am

      biasalah nanti kau pun sama jugak…….

Loading...