Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kaka Azraff Sudah Bertunang?

Sedang hangat bercinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Adam Azriff, ada khabar angin mengatakan penyanyi Kaka Azraff  sudah mengikat tali pertunangan baru-baru ini.

Advertisement

Adam juga ada memuat naik video keluarga lelaki berkunjung ke rumah penyanyi itu dan juga saat seorang wanita menyarungkan cincin ke jari manis Kaka.

Malah, Adam turut berkongsi foto dirinya bersama Kaka dengan kapsyen, “Say hello to my soon to be ex girlpren @kakaazraff.” Ia seakan memberikan gambaran yang mereka bakal berkahwin tidak lama lagi.

Jika berita ini benar, kami doakan segala perancangan Kaka dan Adam untuk ke jenjang pelamin berjalan dengan lancar. Harapnya nanti Kaka sudilah berkongsi berita gembira ini dengan umum.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    December 7, 2018 at 11:46 am

    Ptt laa kwn aku ckp nmpk kaka kat kursus kawen aritu….ni msti tunang dia ni ank kaya2…xkn muda2 dh jd ahli bisnes…melainkan take over bisnes bapak…hahahaha…

    • Akak Kantin 2.0

      December 7, 2018 at 1:06 pm

      skrg kan bersepah jutawan muda..Jutawan produk timbang kilo..Produk rebrand..forex la..mcm2 la..semua tu kan bisness..

  2. Zioe

    December 7, 2018 at 10:23 am

    Alahai…dress bertunang tu..cm makcik bawang…..erm….bukan la nk kena bling2….tp..proper la skkit….kemas…ni selekeh….

    • Zasss

      December 7, 2018 at 12:08 pm

      Lah apa masalah dia nak pakai simple, bertunang je pun. Aku time tunang pun pakai baju kurung biasa mekap pun simple2 je. Pelamin apa semua tarak. Haha simple is better than meleret tah pape

    • Peningz

      December 7, 2018 at 4:53 pm

      Ni lagi spesis Che Ta! Tengok keadaan lah! KA bukan buat majlis tunang besar2an macam artis lain pun. Contoh mcm Elfira-Sufian, Yusry-Erra dulu. Majlis tunang macam Elfira-Sufian dulu tu baru ok kalau nak lebih sikit. Macam KA ni memang ngam lah sebab KA tak buat majlis panggil semua org pun. Org2 terdekat je kot. Ok je macamni. Takde pun selekeh. Kau tau tak selekeh tu macamana? Kau nak macam Che Ta ke jenis tak bertempat? Pegi stadium kasut tinggi bagai? Pegi stadium final nanti nak pakai gaun? Mcmtu? Mereng!!!

  3. Anonymous

    December 7, 2018 at 9:38 am

    entah la, yang aku tau final bola vietnam vs malaysia

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top