Written by Bella | December 7th, 2018

Sedang hangat bercinta dengan seorang usahawan yang dikenali sebagai Adam Azriff, ada khabar angin mengatakan penyanyi Kaka Azraff  sudah mengikat tali pertunangan baru-baru ini.

Adam juga ada memuat naik video keluarga lelaki berkunjung ke rumah penyanyi itu dan juga saat seorang wanita menyarungkan cincin ke jari manis Kaka.

Malah, Adam turut berkongsi foto dirinya bersama Kaka dengan kapsyen, “Say hello to my soon to be ex girlpren @kakaazraff.” Ia seakan memberikan gambaran yang mereka bakal berkahwin tidak lama lagi.

Jika berita ini benar, kami doakan segala perancangan Kaka dan Adam untuk ke jenjang pelamin berjalan dengan lancar. Harapnya nanti Kaka sudilah berkongsi berita gembira ini dengan umum.

6 responses to Kaka Azraff Sudah Bertunang?

  1. Anonymous says:

    entah la, yang aku tau final bola vietnam vs malaysia

    6

    0
  2. Zioe says:

    Alahai…dress bertunang tu..cm makcik bawang…..erm….bukan la nk kena bling2….tp..proper la skkit….kemas…ni selekeh….

    2

    5
    • Zasss says:

      Lah apa masalah dia nak pakai simple, bertunang je pun. Aku time tunang pun pakai baju kurung biasa mekap pun simple2 je. Pelamin apa semua tarak. Haha simple is better than meleret tah pape

      12

      1
      • Peningz says:

        Ni lagi spesis Che Ta! Tengok keadaan lah! KA bukan buat majlis tunang besar2an macam artis lain pun. Contoh mcm Elfira-Sufian, Yusry-Erra dulu. Majlis tunang macam Elfira-Sufian dulu tu baru ok kalau nak lebih sikit. Macam KA ni memang ngam lah sebab KA tak buat majlis panggil semua org pun. Org2 terdekat je kot. Ok je macamni. Takde pun selekeh. Kau tau tak selekeh tu macamana? Kau nak macam Che Ta ke jenis tak bertempat? Pegi stadium kasut tinggi bagai? Pegi stadium final nanti nak pakai gaun? Mcmtu? Mereng!!!

        3

        1
  3. Anonymous says:

    Ptt laa kwn aku ckp nmpk kaka kat kursus kawen aritu….ni msti tunang dia ni ank kaya2…xkn muda2 dh jd ahli bisnes…melainkan take over bisnes bapak…hahahaha…

    7

    0
    • Akak Kantin 2.0 says:

      skrg kan bersepah jutawan muda..Jutawan produk timbang kilo..Produk rebrand..forex la..mcm2 la..semua tu kan bisness..

      6

      0

Leave a Comment

Optional