Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Kain Makin Singkat’, Nadia Brian Tak Lepas Dari Kritikan Netizen

Nadia Brian

Pelakon yang sinonim dengan imej seksi, Nadia Brian nampaknya sekali lagi mencuri perhatian netizen apabila tampil bergaya dengan skirt pendek berwarna putih di Instagramnya.

Advertisement

Rasanya, ini bukanlah kali pertama pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri itu berpakaian menjolok mata di media sosial.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)

Namun, netizen sering kali meninggalkan komen berbaur teguran di setiap foto-foto yang dimuat naik Nadia di mana mereka menegur cara pemakaian aktres itu yang didakwa semakin ‘berani’.

Meskipun sudah banyak yang menasihati, Nadia nampaknya enggan ambil pusing dan terus maju ke hadapan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia B (@nadia.brian)

Walau bagaimanapun, dalam banyak-banyak komen sebegitu, ada juga segelintir netizen yang terus mendoakan agar Nadia kekal positif dan dibukakan hatinya untuk berubah ke arah yang lebih baik.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Brain

    August 26, 2021 at 11:47 pm

    No brainer = something that requires or involves little or no mental effort.

  2. Love

    August 26, 2021 at 9:33 pm

    Family baru Jew kena musibah covid 19 Minta doa ramai die sibuk mini skirt tayang sini sana macam Tue lah retis no brainer susah nya bila Di tegur mengata netizen cemburu. Psycho ke?

  3. Averagejoe

    August 26, 2021 at 9:22 pm

    Move on lahhh minah go married settle down old d. Pening wa tengok harjiku cosplay ni young people maybe below 16-24 years old d still playing with this angan angan barbie doll Lang some more leg so thick Cam footballer or rugby player

  4. Justsync

    August 26, 2021 at 5:28 pm

    Die trademark suka terjelir lidah bila gambar seram teringat biawak komondo atau chameleon hahaha cantik pun x guna sister baik hijab jer jangan follow sangat stream orang bila dah tua umur 40 menyesal suami dulu elok buat jual mahal tahulah nanti hahahaha

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top