Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kahwin Bukan Sebab Duit Tapi Cinta, Saya Sayangkan Suami Ikhlas – Izreen Azminda

Lebih tenang dan bahagia tanpa kata-kata negatif selepas menutup ruangan komen di Instagram, pelakon Izreen Azminda kini semakin bersemangat untuk mempertahankan rumah tangganya bersama suami tercinta Ude Wahid. Izreen berkahwin bukanlah berlandaskan wang tetapi atas rasa cinta serta kasih sayang yang ikhlas.

Advertisement

Saya malas ambil tahu kerana cakap negatif orang luar hanya akan menjejaskan mood saya untuk bekerja. Kalau saya berkahwin kerana duit, lebih baik saya ambil lelaki kaya. Alhamdulillah, saya masih mampu mencari rezeki. Ini soal cinta dan saya menyayangi suami dengan ikhlas serta sepenuh hati.

Orang boleh bercakap apa sahaja kerana mereka tidak berada di tempat saya. Siapa yang mahu dicemuh kerana berkahwin dengan suami orang? Tetapi, ini soal jodoh dan saya terima apabila ditakdirkan hidup bermadu.

Bukan mudah untuk masyarakat kita menerima apabila seseorang itu menjadi isteri kedua apatah lagi sebagai artis pasti ia akan menjadi satu cerita yang sensasi. Namun, apa yang berlaku adalah ketentuan takdir.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 Comments

  1. Yekeni

    February 13, 2018 at 3:21 am

    Muka mcm ni, org kaya tak nak. Jadi, terpaksa settle dgn apa yg ada…..

    Muka tak lawa, perasan lawa… badan tak seksi, lentoknya over perasan seksi…

  2. Anonymous

    February 12, 2018 at 9:49 pm

    Aku kalu tgk muka dia kat tv, mmg kalih belah lainla.meluat sgt tgk muka senget x sedaq diri nie.

  3. Anonstickpan

    February 12, 2018 at 9:43 pm

    Stfu bitch… as if “cinta” boleh bayar bil. Aku tunggu ni Izreen, sabar aku menghitung hari sampai satu tahap kau dgn Ude berantakan atas alasan Ude x mampu nak bayar nafkah. Kisah “cinta” kau predictable sgt…

  4. Erica

    February 12, 2018 at 4:38 pm

    Izreen ni now boleh la cakap besar..nanti bila Izreen pregnant, beranak & berpantang tak pasal2 Ude buat hal lagi. Org laki bila bini tengah berpantang time tu nafsu dia memuncak mcm nafsu kuda..time tu Ude cari bini baru masa tu kita tengok pulak reaksi Izreen

  5. Anonymous

    February 12, 2018 at 4:33 pm

    masalahnya…ada ke org kaya nak kt ko pompuan…kita tunggu dan lihat je la..lama mana bertahan klu duit x brape ada..keje la sampai tua itu pn klu laku..

Loading...
To Top