Kahwin 4 wanita serentak

Trending

Kahwin 4 wanita serentak

Hebat sungguh lelaki yang bernama Milton Mbhele ni. Kahwin bukan satu tapi terus empat serentak. Mbhele ni dah kahwin dengan salah seorang dari 4 isterinya selama 12 tahun dan ‘mengahwininya’ sekali lagi di majlis yang sama bersama 3 isteri yang lain. Agaknya tanak bini tua dia kecik hati kot mase kawin dulu tak buat majlis grand macam ni. Cayalah, tahap kehebatan mamat  ni memang gaban~~~

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

6 Comments

  1. Rianna

    January 31, 2011 at 10:15 am

    Senyuman cantek depan kamera, siap terpancar sinar-sinar ceria lagi! Tapi dalam hati siapa yang taw.. silap2 duka lara memanjang, makan hati telan sendiri. :l Xde orang yg suke sharing laki xcpt perempuan tu mata duitan or terpakse. Kawen lerr seratus pon asal my pocket duit mari? :l