Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kadang Rimas Pun Ada, Selalu Dapat Perhatian ‘Extra’..” – Daiyan Trisha Dah Lali Dikecam

Daiyan Trisha

Sudah menceburi di dalam industri tanah air hampir lapan tahun, pelakon dan penyanyi, Daiyan Trisha akui dia sudah lali dengan kecaman serta kritikan yang diterima dari netizen.

Advertisement

Menurut Daiyan, 28, walaupun ada kalanya merasakan dia mendapat perhatian lebih dari orang ramai, namun dia tetap ingin memandangnya dari sudut positif.

Kadang-kadang rimas pun ada. Saya rasa macam netizen beri perhatian extra dekat saya berbanding artis lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daiyan Trisha (@daiyantrisha)

Ketika ditemubual oleh pihak Media Hiburan, pelakon drama Projek: Anchor SPM ini turut berkata sebagai seorang anak seni, dia hanya mahu memikirkan soal yang lebih penting berbanding hal-hal remeh.

Pucuk pangkalnya, saya tahu batas-batas saya. Jadi, kalau perkara kecil-kecil ini pun masih nak cari salah saya, saya tak boleh nak kawal.

Daiyan Trisha

Ketika ditanya jika komen-komen negatif itu memberi kesan kepada mentalnya, beliau berkata kerana sudah menceburi industri hiburan dalam tempoh yang agak lama, jadi dia sudah boleh tepis komen-komen melampaui batas yang diberi oleh netizen kepadanya.

Advertisement

Perkembangan lain, Daiyan baru sahaja melancarkan single terbarunya berjudul Penat.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    September 19, 2021 at 12:17 am

    Masalahnya aku baru tau kewujudan dia tahun ni kot..ade citer yg dia blakon dgn aedy tu..tp aku pon x tau dia ni plakon ke penyanyi ke pelawak?agaga perasan naunauuu

  2. beeeeeeeeeeeeeenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    September 18, 2021 at 10:26 am

    perasan! bru 8 thun kot!blum 20thun!! tapi knp aku x perasan dgn kehadiran ko eyh bfore2 ne? ko ne famous psl pa eyh?? ko ne kan yg hidung plastik ne? ohhhh.. myb ko famous ko brtmbh cantik sjk ko bedah plastic hidung kot!! ksian!!! perasan lbh ko ne!! aku search gmbr ko yg dlu bkn cantik mna pun!!! mngkin sbb tu ko lmbt famous!!faking!!!!!!!!! muka plastik!!!!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top