Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kadang Orang Tak Faham, Tapi Nak Jaga Hati Peminat..” Ozlynn Waty Kongsi Kisah Suka Duka Kehidupan Sebagai Pelawak

Berkongsi foto suaminya, Johan Raja Lawak dan juga teman seperjuangan Zizan yang sedang tidur, Ozlynn Waty tampil menceritakan sedikit sebanyak kisah hidup serta suka duka bergelar pelawak.

Menurut Ozlynn, meskipun gambar suaminya dan Zizan itu kelihatan kelakar dan mencuit hati, namun sebaliknya pelbagai perkara telah dialami dan sukar difahami orang di luar sana meskipun bergelar penghibur.

Advertisement

“Barai.. kadang orang tak faham. Bila jumpa nak suruh buat kelakar. Hidup dengan depa berdua ni kadang tengah teman dorang nangis tiba-tiba ada orang datang mintak bergambar. Terus senyum..”

Menurut Ozlynn, biarpun mereka melalui saat-saat sedih dan duka, tapi demi menjaga hati, mereka tetap senyum dan melayan karenah peminat.

View this post on Instagram

Bila memasing xnk kalah.. sorg ckp dia datuk sri sorg lagi nak jd tan sri.. hahaha berangan la korg.. kalau lawan bahas dgn dorg ni.. bkn makin lama nmpk bijak makin lama nmpk bebal?? tp ni la buah hati pengarang jantung kami.. nakal nauzubillah xtau nak kata.. jaga budak tadika 30 org lagi senang dr jaga depa dua?.. kalau x mane mungkin aku bwk rotan utk libas dorg.. org suh salin baju memain.. haaa elok kita libaskan.. biar dorg ghase!! Tp ensem plak bila dorg pakai mcm ni.. ? heppppp!! Jgn tgk laki aku!! Tgk yg hat sblh tu.. sb dia masih single n available.. tp sblm nak isi borang kena jumpa aku dgn johan dulu utk interview.. takot x mencapai piawaian nak handle pangai giler dia?? @zizanrazak869 @thejozheart @thejozheartsg #borangsedangdiedarkan

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania) on

Johan dan Zizan sebelum ini yang telah menyertai program Maharaja Lawak telah menamakan kumpulan duo mereka sebagai Jozan dan masih kekal sehingga kini.

Advertisement

Sekadar info, Ozlynn atau nama sebenarnya Rozlinawaty Ismail telah mendirikan rumah tangga bersama Johan ataupun nama sebenarnya Mohd Yazid Lim Mohamad Aziz pada 25 Julai 2009 dan kini dikurniakan lima orang cahaya mata.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top