July 11th, 2009

kad tunang elyana

Kepada sesiapa yang tak ada kerja hari nie, jom kita reramai serbu majlis pertunangan Elyana kat bangsar. Tak kenal pun wat cam kenal jer. Print kad tunang Elyana nie then kita gi makan free. Jangan lupa bawak kamera, amik gambar dan nanti leh kita upload gambar majlis pertunangan Elyana kat BeautifulNara untuk tatapan bersama ramai-ramai.

Sekarang nie memang trend ek tunang pun buat kad? Minggu lepas pun dapat jemputan kad pertunangan daripada member kitorang. Terkejut jugak sebab first time dapat jemputan ke majlis bertunang. Ini boleh dijadikan satu budaya baru nie. Makin kayalah lah printing-printing company dan designer kad kahwin Malaysia.

Tahniah buat Elyana. Harap banyakkan bersabar semasa bertunang. Kata orang time nie darah manis. Compem banyak dugaan dan cabaran yang mendatang. All da best ~~

P.S: Ada terbaca ramai yang tak suka sebab Elyana bertunang muda sangat. Baru 22 tahun. Kata diorang patutnya Elyana nie fokus untuk buat populariti lagi. Bagi kami, benda baik wat apa nak tangguhkan ye tak? Anda pulak bagaimana?


Comments are closed.

Loading...