January 26th, 2012

Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Abang Nara respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti yang dimiliki. Anda berdua memang sangat awesome.

kad kahwin

Bagi Abang Nara, kad kahwin tak perlulah nak over the limit sangat. Bukan orang simpan pun. Kang tak pasal-pasal banyak bajet lari sebab harga kad kahwin sekeping dah RM1. Tak gitu? Moga-moga kesimplean Yusry dan Lisa menjadi ikutan orang ramai di luar sana nanti. Kredit kepada Forum Cari atas gambar kad kahwin ini.


151 responses to “Kad Kahwin Yusry Dan Lisa Surihani Sangat Simple And Sweet”

  1. Kami ada banyak kad kahwin yang cantik, elegant dan simple dan amat murah di pasaran. So sape2 yang berminat boleh lawati Dealovakadkahwin.com ya.

  2. Raja Sarah says:

    kan best klau saye dijemput ke majlis perkahwinan Lisa.. tapi masalahnya saye xde kaitan ngan Lisa :'(. Cemburu sangat bila kawan saye dpt kad jemputan Lisa sbb die sepupu kawan saye :(

  3. zai zai says:

    nmpk je simple. tp harga dia tak sesimple pon. aritu tempah kad kawin, kad yg ade kilat2 tu mahal.

  4. Makcik Terkilan says:

    Berjimat tu mng bagus. Tapi takkan la sampai begini simplenya… Kasihan Lisa baru 1st time nak rasa kahwin. Lain la si Yusry tu.. dah pernah merasa happening pada 1st marriage.

Loading...