Written by AbangNara | January 26th, 2012

Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Abang Nara respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti yang dimiliki. Anda berdua memang sangat awesome.

kad kahwin

Bagi Abang Nara, kad kahwin tak perlulah nak over the limit sangat. Bukan orang simpan pun. Kang tak pasal-pasal banyak bajet lari sebab harga kad kahwin sekeping dah RM1. Tak gitu? Moga-moga kesimplean Yusry dan Lisa menjadi ikutan orang ramai di luar sana nanti. Kredit kepada Forum Cari atas gambar kad kahwin ini.

151 responses to Kad Kahwin Yusry Dan Lisa Surihani Sangat Simple And Sweet

  1. Anonymous says:

    sngt sampl n x d megah2 best la mcm e2 jimat je

    • bujang says:

      Aku cadangkan sesiapa nk. kawin x payah membazir, x payah guna kertas…… pi cari daun kering…kutip lepas tu
      jadikan sebuah kad….hiaskan ikut kehendak hati.
      Cuba buat…..aku dah buat kad selamat hariraya untuk seseorang….menarik jugak. Lain dari yg. lain.

  2. malin kundang says:

    leen..mmg la majlis x start kul 7.30..ko ni x paham maksud la..aku maksud kan timing tu buat la lepas maghrib..hormat waktu smyg tu klau x smyg pon..susah sgt ke?tu la akibat pentingkan urusan dunia yg sementara dari urusan akhirat..klau namanya islam, buat la cara islam..kalu kafir x kesah la time bila nk kawen pon..

  3. malin kundang says:

    leen,ko boleh jamin ke semua org islam kat picc tu smyg maghrib?sbb tu la organizer majlis ni pon kena sensitif pd waktu..klau organizer pon jahil, ni la akibatnya..

    • setuju says:

      betul tu….hormat tu yg dititiberatkan…bukan masalah boleh atau sempat lagi solat atau tak masa time tu…

  4. Qasehati says:

    Sekiranya inginkan pakej catering boleh call saya. 0107715889.saya akan berikan pakej yg terbaik. InsyaAllah.

  5. Alice cullen says:

    Kad kawin tiru kad kawin edward dan bella dalam cerita breaking dawn…

  6. adie says:

    maghrib???

  7. nyi burga kelara says:

    ~~~majlis 7.30 mlm..elok sgt la tu.mahgrib bru nk stat..mna nak mai kebrkatan klu solat di anaktirikn…

  8. nyi burga kelara says:

    ~~mjlis 7.30 mlm..elok sgt la tu.maghrib bru nk stat.mn la nk mai keberkatan klu solat d anaktirikn..

  9. air mineral bleu says:

    7.30 pm?? jgn lalai tinggal maghrib sudehhhhhh

  10. air mineral bleu says:

    buatla 7.30 pagi… pas subuh terus bermajlis, xyah tido baru rezeki murah hihihihi

  11. kal-el says:

    mungkin diorang ada buat satu kad khas untuk datin dato dan vvip. rasanya masa yusry erra dulu pun ada dua kad..mungkin…he

  12. TRIGYY says:

    semoga lisa surihani dan Yusry KRU bahagia sampai akhir hayat

  13. zainal arief says:

    lisa surihani nak kawin dah woiiiiiiiii,sedihnya aku.minat giler kat dia.

  14. nisha says:

    26 februari hari ahad????? salah la plak..

    • Kopi says:

      salah mender? 26 feb mmg ari ahad…ko ni reti tngok kalendar ke tak? ape masalah korang berdua ni … skarang bulan Jan…majlisnyer tu next month…kalo bulan ni dah lepas dah pun tarikh 26 tu yakni semalam….

  15. harun says:

    hahahaha..kad kawen macam bli yg ready made ni hang puji? hahaha…

  16. tom says:

    xpaham aku majlis berlangsung 7.30pm… ada masa ker nak ‘Usolli fardhu maghribi’… tp xheran aku sbb aku pernah nmpak lisa-yusry ni kat desa pandan. yusry pick up lisa kluar time2 kul 7pm..

  17. tom says:

    bakal pengatin ni sombong la kat luar. aku slalu nampak diorang ni kat Angsana Hilir… xfriendly mcm depan kamera.

    • laila says:

      kau x tegur dia org kut.aku jumpa kat pavillion kat jco okay je siap bergambar lagi dgn dia orang.lisa memang sangat humble.yusry lah kureng sikit serius je.mungkin jealous kut sbab ramai yg nak ambil gmbar ngan lisa je.lelaki pulak tu.

  18. gurl says:

    7.30pm waktu maghrib kan???

  19. WIFI says:

    Elok la dia kahwin
    Lakonan pun cam kayu
    x minat dia huh

  20. zainal arief says:

    kayu pun tapi kat twitter followers dah lebih 500,000 dan fb dah 1.9 juta.aku pun salah sorang peminat dia.

    • bujang says:

      Tu masa tengah top baru terkenal……nnt. dah kawin habis peminat blahhhh….biasalah kalau diMalaysia….
      Kalau dah tua / dah kawin akan kurenglah peminatnyainya dah kurang wangi macam bunga.

  21. lina says:

    dia x kayu lah ok je aku tengok.lagi pun dia memang ramai peminat.mungkin sbsb dia x de skandal n humble.dan yang lagi penting dia bijak dan cantik.tu lah kelebihan lisa surihani pada aku lah sebab tu dia ramai peminat.

    • suhaila says:

      betullah cuba tengok artis yang pandai berlakon tapi skandal dan kontroveri perrrrgh kalah hollywood star apa jadi.peminat menyampah lagi ada. si pasha snedat lah contohnya kan.ha,ha,ha.

  22. simple itu lebih baik…
    betul abang nara kad kahwin jarang sgt org simpan..

  23. Sweet32 says:

    Buat ape nak wat kad kawin mahal2.. Lps org baca dan lepas majlis, org trus buang… X tau la klu nak kad cantek2 semata nak glamour..

  24. aku says:

    7.30 mlm??ish3…

  25. NenekPenne says:

    orang biasa2 dah lama pakai kad simple mcm ni
    artis je ngada nak bermewah2 bagai…

  26. Makcik Terkilan says:

    Berjimat tu mng bagus. Tapi takkan la sampai begini simplenya… Kasihan Lisa baru 1st time nak rasa kahwin. Lain la si Yusry tu.. dah pernah merasa happening pada 1st marriage.

  27. zai zai says:

    nmpk je simple. tp harga dia tak sesimple pon. aritu tempah kad kawin, kad yg ade kilat2 tu mahal.

  28. Raja Sarah says:

    kan best klau saye dijemput ke majlis perkahwinan Lisa.. tapi masalahnya saye xde kaitan ngan Lisa :'(. Cemburu sangat bila kawan saye dpt kad jemputan Lisa sbb die sepupu kawan saye :(

  29. Kami ada banyak kad kahwin yang cantik, elegant dan simple dan amat murah di pasaran. So sape2 yang berminat boleh lawati Dealovakadkahwin.com ya.