Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kad Kahwin Yusry Dan Lisa Surihani Sangat Simple And Sweet

Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut Abang Nara apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Abang Nara respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti yang dimiliki. Anda berdua memang sangat awesome.

kad kahwin

Advertisement

Bagi Abang Nara, kad kahwin tak perlulah nak over the limit sangat. Bukan orang simpan pun. Kang tak pasal-pasal banyak bajet lari sebab harga kad kahwin sekeping dah RM1. Tak gitu? Moga-moga kesimplean Yusry dan Lisa menjadi ikutan orang ramai di luar sana nanti. Kredit kepada Forum Cari atas gambar kad kahwin ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

151 Comments

  1. Ezal_DealovaKadKahwin.com

    May 14, 2012 at 10:24 am

    Kami ada banyak kad kahwin yang cantik, elegant dan simple dan amat murah di pasaran. So sape2 yang berminat boleh lawati Dealovakadkahwin.com ya.

  2. Raja Sarah

    February 12, 2012 at 11:41 am

    kan best klau saye dijemput ke majlis perkahwinan Lisa.. tapi masalahnya saye xde kaitan ngan Lisa :'(. Cemburu sangat bila kawan saye dpt kad jemputan Lisa sbb die sepupu kawan saye :(

  3. zai zai

    February 3, 2012 at 12:22 am

    nmpk je simple. tp harga dia tak sesimple pon. aritu tempah kad kawin, kad yg ade kilat2 tu mahal.

  4. Makcik Terkilan

    February 2, 2012 at 6:14 am

    Berjimat tu mng bagus. Tapi takkan la sampai begini simplenya… Kasihan Lisa baru 1st time nak rasa kahwin. Lain la si Yusry tu.. dah pernah merasa happening pada 1st marriage.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top