Kad Kahwin Sheikh Muzaffar Dan Dr Halina

Hiburan

Kad Kahwin Sheikh Muzaffar Dan Dr Halina

kad kahwin sheikh muzaffar

Gile hensem kad kahwin Sheikh Muzaffar, angkasawan negara dan Dr Halina. Kami rasa kalau letak muka kami kat situ confirm tak ada value terus kad kahwin tue. Kehensemanmu terserlah jua wahai angkasawan negara.

Advertisement

kad kahwin sheikh muzaffar

Tak sabar nak tunggu Ahad nie. Walaupun tak dijemput rasanya ada live kat TV kot untuk majlis perkahwinan diorang. Mesti super duper grand punya.

Update: Korang nie pasal isu kad kahwin pun nak gaduh-gaduh dalam komen ker? Tak paham betul. Orang tue nak kahwin doakan jerlah diorang. Pening kepala pakcik ~~

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...