Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kad Kahwin Lisa Surihani Dan Yusri Versi Lebih Jelas Untuk Tatapan Anda

23 Februari hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Pasti berdebar-debar jantung Lisa Surihani kerana akan menjadi suri rumah kepada Yusri tidak lama lagi. Semoga segala persiapan berjalan dengan lancarnya. Dan semalam Abang Nara ada terima sepucuk email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsi gambar kad kahwin Lisa Surihani dan Yusri versi yang lebih jelas.

kad kahwin lisa dan yusri

Advertisement

Tomei kan? Nah ada satu lagi.

kad kahwin lisa dan yusri

Kepada Lisa dan Yusri, all the best and good luck untuk perkahwinan anda nanti. Abang Nara yakin dan pasti semuanya akan berjalan dengan lancar sekali. Sama-sama kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. layan jerrr

    February 24, 2012 at 10:26 pm

    xyah nk komen sgt laa…tgok suda….

  2. apa kejadah pakai tudung tapi baju n seluar ketat yuna hoi..

    February 13, 2012 at 1:13 pm

    Kad lawa, majlis mesti grand.. harap2 kekal hingga keakhir hayatlah hendaknya enche yusri.. jangan disiksa batinnya…

  3. TheInvisibleBand

    February 13, 2012 at 1:12 am

    ok la tu card sempoi jer. org lain hebat2 berdebat card dorg mahal ke murah, pdhal yusry & lisa xde hal pun. insya’Allah majlis dorg nanti ramai jugak yg dtg raikan.

    check out video lagu yg saya tulis utk Yusry & Lisa :

    type ‘A song for Yusry & Lisa’ kat searchbox youtube.. :)

    congrats Yusry & Lisa!

  4. miza

    February 12, 2012 at 7:14 am

    salam abg nara, sorry nak mintak tolong abg nara btolkan ejaan nama yusry leh? it shud be spelled as Yusry not Yusri…mekaseh…

  5. cadar katil

    February 11, 2012 at 6:44 pm

    memacam lak baca komen dlm ni. murah ke mahal, kad tak grant la. beli kat bandung la..beli kat sini la.. yg penting dia nak bina masjid. doa je la yg baik. aku bukan fan memana.. tapi cuba fikir kalau anak nkorang kahwin, kawan ckp camtu. sedih tak.?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top