February 10th, 2012

23 Februari hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Pasti berdebar-debar jantung Lisa Surihani kerana akan menjadi suri rumah kepada Yusri tidak lama lagi. Semoga segala persiapan berjalan dengan lancarnya. Dan semalam Abang Nara ada terima sepucuk email daripada seorang pembaca yang sudi berkongsi gambar kad kahwin Lisa Surihani dan Yusri versi yang lebih jelas.

kad kahwin lisa dan yusri

Tomei kan? Nah ada satu lagi.

kad kahwin lisa dan yusri

Kepada Lisa dan Yusri, all the best and good luck untuk perkahwinan anda nanti. Abang Nara yakin dan pasti semuanya akan berjalan dengan lancar sekali. Sama-sama kita doakan.


50 responses to “Kad Kahwin Lisa Surihani Dan Yusri Versi Lebih Jelas Untuk Tatapan Anda”

  1. layan jerrr says:

    xyah nk komen sgt laa…tgok suda….

  2. apa kejadah pakai tudung tapi baju n seluar ketat yuna hoi.. says:

    Kad lawa, majlis mesti grand.. harap2 kekal hingga keakhir hayatlah hendaknya enche yusri.. jangan disiksa batinnya…

  3. TheInvisibleBand says:

    ok la tu card sempoi jer. org lain hebat2 berdebat card dorg mahal ke murah, pdhal yusry & lisa xde hal pun. insya’Allah majlis dorg nanti ramai jugak yg dtg raikan.

    check out video lagu yg saya tulis utk Yusry & Lisa :

    type ‘A song for Yusry & Lisa’ kat searchbox youtube.. :)

    congrats Yusry & Lisa!

  4. miza says:

    salam abg nara, sorry nak mintak tolong abg nara btolkan ejaan nama yusry leh? it shud be spelled as Yusry not Yusri…mekaseh…

  5. cadar katil says:

    memacam lak baca komen dlm ni. murah ke mahal, kad tak grant la. beli kat bandung la..beli kat sini la.. yg penting dia nak bina masjid. doa je la yg baik. aku bukan fan memana.. tapi cuba fikir kalau anak nkorang kahwin, kawan ckp camtu. sedih tak.?

Loading...