Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Kad Kahwin Imam Muda Hassan Sangat Menarik!!!

Imam Muda Hassan akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi. Dan Abang Nara telah pun mendapat kad kahwin Imam Muda Hassan daripada jurukamera rasmi majlis mereka. Sangat cantik, simple dan menarik.

imam muda hassan

Advertisement

Menarik kan? Wanita yang berjaya mencuri hati Imam Muda Hassan bernama Fardatul Ulfah bt Dr. hj. Jamali. Untuk makluman, majlis akad nikah Imam Muda Hassan akan dilangsungkan pada 17 Februari ini di Sabak Bernam, Selangor.

imam muda hassan

Khas untuk pembaca BeautifulNara, Abang Nara akan membawakan secara ekslusif gambar-gambar daripada jurukamera rasmi untuk majlis perkahwinan Imam Muda Hassan. Apa-apa pun, tahniah kepada Imam Muda Hassan dan bakal isteri atas berita gembira ini.

imam muda hassan

Ucapkan terima kasih kepada jurukamera rasmi majlis perkahwinan Imam Muda Hassan iaitu Studio Mukmin dengan LIKE Facebook Studio Mukmin.

P.S: Iklan terbaru Nando’s yang agak sinis.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. mizz malay

    February 16, 2012 at 3:03 pm

    tamara tak nak orang ramai datang ke majlis pegantin perempuan…die suh pergi umah lelaki jer…..hahah itulah maksud die kot..:))

  2. aishahakim

    February 16, 2012 at 10:40 am

    cntik gak card kawin nie….
    teringat dlu time buat draft kad kawin aku…
    boleh lak name pengantin perempuan kat mjlis sebelah lelaki name org ln…
    nasib draft je….

  3. tahniah imam muda. kad memang the bomb.

  4. ck slmh

    February 16, 2012 at 9:26 am

    ape yg menariknye kad ni?
    xdelah extravagant sgt.
    cute2 biase je.
    nara buat tajuk mcmlah gempak gile entri ni.
    haha..

  5. nor

    February 16, 2012 at 7:38 am

    taniah buat iman muda dan isteri semoga bahagia hingga akhir hayat

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top