February 15th, 2012

Imam Muda Hassan akan menamatkan zaman bujangnya tidak lama lagi. Dan Abang Nara telah pun mendapat kad kahwin Imam Muda Hassan daripada jurukamera rasmi majlis mereka. Sangat cantik, simple dan menarik.

imam muda hassan

Menarik kan? Wanita yang berjaya mencuri hati Imam Muda Hassan bernama Fardatul Ulfah bt Dr. hj. Jamali. Untuk makluman, majlis akad nikah Imam Muda Hassan akan dilangsungkan pada 17 Februari ini di Sabak Bernam, Selangor.

imam muda hassan

Khas untuk pembaca BeautifulNara, Abang Nara akan membawakan secara ekslusif gambar-gambar daripada jurukamera rasmi untuk majlis perkahwinan Imam Muda Hassan. Apa-apa pun, tahniah kepada Imam Muda Hassan dan bakal isteri atas berita gembira ini.

imam muda hassan

Ucapkan terima kasih kepada jurukamera rasmi majlis perkahwinan Imam Muda Hassan iaitu Studio Mukmin dengan LIKE Facebook Studio Mukmin.

P.S: Iklan terbaru Nando’s yang agak sinis.


52 responses to “Kad Kahwin Imam Muda Hassan Sangat Menarik!!!”

  1. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    sape imam muda ni? minah jambu tk kenal pn …bang nara lain kali tunjok la gambar dia sekaLi senang minah jambu nk komen hensem ke tk hensem orang nye ishhhhhhhhhhhhhhh bang nara ni bingit la minah jambu !!!!!!!!

  2. […] : abang nara nuffnang_bid = "b5426311e188a4f24c06c86db5516540"; Category: artis | Tags: Kad […]

  3. anje says:

    Tahniah kami dari restoran seri melayu pon dpt jemputan mudah2an berpanjangan jodohnyer aminnn

  4. rin_wan90 says:

    de sesetgh wanita dia kurang suka gambarnya publish di mana2… tkpelah…tkmau lah attack sgt cik tamara tu..mestilah ada sebabnya…
    lagi satu IM Hassan tk kesah pun klu pic dia tk de kat sini… n mungkin juga dia tamaw pic isteri dia nti tersebar2…wanita kan dekat ngn fitnah…
    tkpelah..kita hormati pendirian cik tamara ni…

    -peace-

  5. Cik Tamara, xde salahnya abg nara buat hebahan dlm blog dia ni. Bukan senang nak masuk blog ni tau..at least dengan hebahan ni org refresh balik siapa IM Hassan tu. Dia xde program sendiri di TV, takut dia tenggelam sbb ramai sgt dah ustaz2 selebriti skarang ni. Nak dakwah pon kena ada platform skang ni tau..
    Buat abg nara, tqvm sebab publish kisah perkahwinan IM Hassan ni. At least, ada jugak ruang untuk ‘ustaz’ muncul dalam blog-blog hiburanh yg famous mcm beautifulnara ni :)

Loading...