Written by AbangNara | July 30th, 2018

Pejam celik, pejam celik, Hari Raya Aidiladha bakal menjelma tidak lama lagi. Pantas sungguh masa berlalu.

Walaupun raya haji lebih sinonim dengan ibadah korban, namun kita masih perlu bersiap sedia dengan baju raya untuk menambahkan lagi kemeriahan perayaan ini. Iyerlah, masa inilah sanak saudara dan sahabat handai semua berkumpul bersempena cuti panjang.

Penampilan kenalah tip-top daripada hujung rambut sampai ke hujung kaki. Tak gitu?

Ha, untuk memudahkan anda mendapat penampilan yang gorgeous meletup di pagi Hari Raya Aidiladha, Starvilion – Hab Fesyen Selebriti Anda sedang menganjurkan jualan MELETOP dengan diskaun sehingga 70%.

Pelbagai baju-baju cantik daripada selebriti terkemuka seperti Fattah Amin, Zahirah McWilson, Hisham Hamid, Nora Danish dan ramai lagi kini dijual dengan harga RENDAH gila-gila. Bab kualiti jangan risau sebab memang dah ramai yang berpuas hati dengan rekaan, mutu jahitan dan jenis kain yang digunakan. Senang kata, memang TERBAIK kesemua baju-baju yang dijual di Starvilion ini.

IMPIAN

taknak ke tampil ayu bergaya macam Nelydia Senrose di pagi raya nanti?

Kalau anda tak percaya, meh sini Abang Nara bagi contoh HARGA RUNTUH semua jenis baju di Starvillion ini. Baju Melayu dengan sampin cuma RM100, baju kurung dijual dengan harga bermula RM50 dan tak lupa, tudung dan hijab daripada RM1. Gila tak gila kan?

Semua ini boleh didapati di Starvilion Seksyen 7 Shah Alam, Ostia Bangi Business Center dan Kubang Kerian. Jom kita tengok antara baju-baju yang tengah laku keras sekarang ini.

1. Baju Melayu untuk kaum Adam (dewasa)

Ini antara contoh koleksi yang ditawarkan. Ada macam-macam lagi, kalau nak letak semua memang scroll tak habis!

fattahMA_copy_2
REMY_ISHAK

2. Baju kurung untuk kaum Hawa

image

OWL

image

image

Untuk makluman, banyak lagi pilihan yang tersedia sekiranya korang sendiri pergi menjejakkan kaki ke cawangan Starvilion yang telah Abang Nara maklumkan di atas.

Yang dikongsikan ini baru sedikit sahaja. Kalau korang pergi sendiri, confirm rambang mata punya, terutama kaum Hawa.

Dah la MURAH, kesemua baju yang dijual pula adalah hasil tangan selebriti-selebriti popular tanah air. Memang berbaloi-baloi sangat untuk dimiliki.

cover

Jadi tunggu apa lagi? Ada je FREE time, silalah ke Starvillion Seksyen 7 Shah Alam, Ostia Bangi Business Center atau Kubang Kerian. Meriahkan Aidiladha anda dengan baju-baju selebriti terkemuka tanah air. Selamat membeli-belah!!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Kacak Seperti Fattah Amin, Cun Melecun Bak Zahirah McWilson Di Aidiladha Ini Dengan Starvillion

  1. wekkkkkkk says:

    ala..baju raya Aidil Fitri pun elok lagi..
    Raya Qurban…org pegi melapah je byk..lpas tu memask..lpas tu mkn puas2 sop..mesti pakaian pun lusuh kan.

    0

    0
  2. mak cute says:

    quality kdg x bagus mana tp atas nama artis tu rege berdentum2…raya haji pun xyah la nk glamer bagai…kena kejar lembu baru tau…hahaha

    1

    0
  3. nettizen says:

    nampak sangat beza setting background fattah dengan michael ang.. :p

    0

    0
  4. wekkkkkkk says:

    baju melayu masih bertahan dn byk di jual…..baju kurung pesak dh lenyap perlahan2 …kurang di pasaran…adakah malas nk jahit tgn tulang belut..inilah baju melambangkan melayu yg kian pupus, di pasaraya2, sudah kurang tergantung2…jenoh mata ku memerhati mencari dn membelek2 baju kurung pesak…namun kecewa dan hampa..

    1

    0
    • Anonymous says:

      Belajar jahit sendiri…

      1

      0
    • Hawa Diana says:

      Turunlh ke johor byk lg baju kurung pesak.kt kedai2
      atau butik2…yg bestnya ada kain cita a.k.a cotton asli berjahit leher tulang belut n kelim sembat lg..halus buatannya..

      5

      0
      • wekkkkkkk says:

        kalau ada “hal” ke Jhor boleh lah soping baju kurung pesak.
        Kalau sesaja..ehehehem…baik aku cari kt Jln Tuanku Abdul Rahman.

        TQVM FYI.

        0

        0
  5. Zeilin says:

    Gigih nye STARVILION masuk ke beautifulnara…Baju raya ari tu pundie haukkk kau jual..dah x laku terpaksa lak iklankan ke sini….tutup je laaa wey!! sedeyyyy

    1

    0
  6. aih says:

    garisan bra tu geram betul….

    0

    0
  7. Perabot sygku says:

    Jaga betoi perabot prabot tu.

    0

    0

Leave a Comment

Optional