August 23rd, 2012

Amboi. Hebat jugak kriteria lelaki idaman Rozita Che Wan ini.  Bukan senang nak cari lelaki yang kacak, berharta dan matang di zaman sekarang ini. Namun kalau nama anda ialah Rozita Che Wan, pastinya anda hak untuk memilih. Tak gitu?

rozita che wan

Bercakap kepada Mstar Online, Rozita menegaskan:-

Kalau saya hendak berkawan dengan lelaki muda, biarlah orang itu menepati kriteria yang saya cari. Saya suka lelaki yang kacak, tidak banyak kerenah dan matang dalam menangani hubungan, bukannya lelaki yang perlu saya bimbing. Kalau ditakdirkan saya dipermainkan oleh golongan itu, ia logik kerana saya sedar hakikat lelaki itu kacak dan berduit, sekali gus dia boleh buat perangai dan diidamkan ramai wanita. Apa yang menyakitkan kalau ditipu oleh lelaki biasa yang kekurangan banyak aspek. Sebab itu, saya lebih rela mencari kekasih yang kacak dan berharta.

rcw

Ada logiknya kata-kata Rozita Che Wan ini. Alang-alang nak bercinta, kenalah cari yang betul-betul perfect. Lagipun umur Rozita bukannya muda lagi. Pastinya Rozita mahukan seorang lelaki yang mampu menjamin masa depannya. Abang Nara doakan agar Rozita Che Wan bakal berjumpa dengan lelaki idamannya ini. Kalau anda rasa anda memenuhi kriteria, silalah hantar borang kepada Rozita. Hehehe.


97 responses to “Kacak, Berharta Dan Matang – Kriteria Lelaki Idaman Rozita Che Wan”

  1. miss oppssss says:

    BAJU APAKAH INI????………

    Btw, elok gak kalau RCW ni kawin dengan Tauke Jambu… Kot2 bahagia sampai selama2nya… Xda teruna jadi mangsa RCW, xda dara jadi mangsa Tauke…

Loading...