Written by AbangNara | May 19th, 2010

abangnara

Anda boring dan dah tak tau nak buat apa Jumaat ini? Ingin bergosip dengan Abang Nara tentang artis-artis Malaysia? Atau anda sememangnya berbakat dalam bermain futsal? Inilah peluang anda untuk memenangi hadiah sehingga RM2000 ringgit tunai. Semuanya anda boleh lakukan Jumaat ini 21 May 2010 jam 7.30 malam di Midvalley Centre Court.

Adidas Ole K.O Challenge Jumaat ini bakal mengumpulkan blogger-blogger Project Alpha dari Season 1 dan Season 2 untuk menentukan siapakah yang bakal bergelar raja Ole. Ramai yang memilih Niki Cheong, Ninie Ahmad dan Shaolin Tiger. Tetapi Abang Nara turut terharu kerana ada beberapa blogger yang memilih Abang Nara. Mungkin mereka tertipu dengan ketoughan badan Abang Nara di sebalik baju Chelsea di atas.

Jadi kalau korang rasa nak menang RM2000 tunai dan beberapa lagi hadiah yang bakal menusuk kalbu, jumpa anda semua Jumaat ini di Midvalley Centre Court jam 7.30 malam. Pastikan korang bawak kasut futsal untuk berentap ngan Abang Nara. Sapa kalah kena belanja Pizza Hut. Jumpa di sana ~~~

P.S: Sambil nak tunggu hari Jumaat nie apa kata korang layan dulu video-video Project Alpha kat Youtube nie. Memang meletop beb. Lagi-lagi video kat bawah nie time Niki Cheong pergi tengok game Chelsea. Jealous sungguh Abang Nara tengok!!!

12 responses to Jumpa Abang Nara Di Adidas Ole K.O Challenge Midvalley Jumaat Ini

 1. aries april a.k.a amira (AAA) says:

  confirm anne p….

  0

  0
 2. onthespot says:

  wow..siyes ke??tengah gatal kaki nie :D

  0

  0
 3. SIti says:

  main futsal? no no no… jd penonton ok la kot..

  0

  0
 4. aries april a.k.a amira (AAA) says:

  ari tu jojo kat diari AF….
  cntk la dia.

  0

  0
 5. BangNara says:

  anne leh jer laki ke pompuan
  meh2 pergi

  0

  0
 6. rocco says:

  tu ke ko nara??
  ader x org ckp muke ko mcm Man Belon??hahaha
  sejibik dowh

  0

  0
 7. […] what is going to happen is most of the Season One and Season Two bloggers including KY, Ninie and Beautifulnara – all of whom actually can play futsal – will take on each other. I don’t know […]

  0

  0
 8. sonnykazu says:

  good luck! all the best! :D

  0

  0