February 21st, 2012

Jikalau anda masuk ke pejabat dalam keadaan lalok, kemungkinan besar mata anda akan segar bugar seperti ikan yang baru sampai ke pasar apabila melihat posing maut Julie Woon di dalam majalah Men’s Health. Satu ketika dahulu Julie Woon pernah menjadi kekasih kepada Qi. Beruntung Qi pernah dapat awek seledak begini.

julie woon men's health

Muka hadapannya tidak begitu menyegarkan mata, namun beberapa keping gambar Julie Woon yang berada di dalam edisi Men’s Health kali ini memang boleh menjadi sumber inspirasi kepada wanita yang mahukan body hot. Kalau Julie Woon dibandingkan dengan Neelofa atau Rozita Che Wan ketika ini, kemungkinan besar Julie Woon mampu menewaskan mereka. Mana taknya, Julie Woon sekadar beraksi dengan bra dan panty sahaja. Fuh ~~

Mana gambarnya? Korang cariklah sendiri ye. Abang Nara rasa ianya tak berapa sesuai untuk dipertontonkan di sini. Kepada kaum lelaki, kalau wife/gf anda bertanya kenapa tiba-tiba beli majalah Men’s Health, katakan kepada mereka yang anda kini sedar tentang kepentingan menjaga kesihatan. Hahaha.

P.S: Aksi menonton TV yang sangat kelakar.


50 responses to “Julie Woon Meledak Di Dalam Majalah Men’s Health”

  1. ArtisYOUTUBE says:

    Yeah,i like Julie Woon.. Berani b’posing seksi as a model,pandai m’jd presenter dan hebat dlm lakonan.. Anyway, sy jemput semua yg b’kunjung kt blog ni,j0m layan VIDEO2 sy b’main gitar dan menyanyi di YouTube..siap ada yg cuma pakai boxer je dan tak pakai baju.haha.. Tp suara sy x la sedap mana pun.Jom2 jengah channel YouTube sy,klik ni http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

  2. ArtisYOUTUBE says:

    Yeah,i like this celebrity.good luck julie as a presenter,model n actress.. Anyway,i invite admin of this site and all visitor this web page to WATCH MY VIDEOS play a guitar n singing at YouTube.. Sorry if ada yg sexy just pakai boxer je or tak pakai baju tu.haha.. Tp suara xla sedap mana.Gitar pun still nk blaja2 lg..Click on my YouTube channel link this, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

  3. ellie says:

    haiyooo ape nih buat entry2 mcm nih….dah mcm blog soft porn lak dah nih?? Ade pulak menggalak org gi beli plak lagi.. Fikir2kan lah…jgn nak kejar duit sgt, sedang duit tak berkat…kasihan anak2 dan bini2 kalau termakan duit tu…ape cer? Sayangilah anak2 n bini anada yg tidak berdosa itu…sedeh aku…

  4. mintun says:

    ni orang kata kuasa duit blog. Apa tajuk pun tonyoh aje…asal mahsyuk

    Apapun, terima kasih lah Nara…. sebab masuk entry macam ni….dan kasi tahu nak dapat mana gambar tu. Esok nak gi beli…lepas tu tunjuk kat 10 kawan. Diorg pulak pegi beli.Setiap satu kawan tunjuk pulak kat 10 orang lagi…dan begitulah seterusnya…Terima kasihlah Nara… nasib baik u bagi tau… kalau tak, tak ghairah lah kami semua… semoga dapat duyit banyak dari penyebaran maklumat gambar ghairah. Duit tu guna la utk menyara keluarga dan beramal…

  5. mizz [email protected] myself n i says:

    specifically the men let alone get a girl of the magazine … I guess I do not want to comment just a magazine cover …

Loading...