Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Julie Woon Meledak Di Dalam Majalah Men’s Health

Jikalau anda masuk ke pejabat dalam keadaan lalok, kemungkinan besar mata anda akan segar bugar seperti ikan yang baru sampai ke pasar apabila melihat posing maut Julie Woon di dalam majalah Men’s Health. Satu ketika dahulu Julie Woon pernah menjadi kekasih kepada Qi. Beruntung Qi pernah dapat awek seledak begini.

julie woon men's health

Advertisement

Muka hadapannya tidak begitu menyegarkan mata, namun beberapa keping gambar Julie Woon yang berada di dalam edisi Men’s Health kali ini memang boleh menjadi sumber inspirasi kepada wanita yang mahukan body hot. Kalau Julie Woon dibandingkan dengan Neelofa atau Rozita Che Wan ketika ini, kemungkinan besar Julie Woon mampu menewaskan mereka. Mana taknya, Julie Woon sekadar beraksi dengan bra dan panty sahaja. Fuh ~~

Mana gambarnya? Korang cariklah sendiri ye. Abang Nara rasa ianya tak berapa sesuai untuk dipertontonkan di sini. Kepada kaum lelaki, kalau wife/gf anda bertanya kenapa tiba-tiba beli majalah Men’s Health, katakan kepada mereka yang anda kini sedar tentang kepentingan menjaga kesihatan. Hahaha.

P.S: Aksi menonton TV yang sangat kelakar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. ArtisYOUTUBE

    February 28, 2012 at 2:39 pm

    Yeah,i like Julie Woon.. Berani b’posing seksi as a model,pandai m’jd presenter dan hebat dlm lakonan.. Anyway, sy jemput semua yg b’kunjung kt blog ni,j0m layan VIDEO2 sy b’main gitar dan menyanyi di YouTube..siap ada yg cuma pakai boxer je dan tak pakai baju.haha.. Tp suara sy x la sedap mana pun.Jom2 jengah channel YouTube sy,klik ni http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

  2. ArtisYOUTUBE

    February 28, 2012 at 2:51 am

    Yeah,i like this celebrity.good luck julie as a presenter,model n actress.. Anyway,i invite admin of this site and all visitor this web page to WATCH MY VIDEOS play a guitar n singing at YouTube.. Sorry if ada yg sexy just pakai boxer je or tak pakai baju tu.haha.. Tp suara xla sedap mana.Gitar pun still nk blaja2 lg..Click on my YouTube channel link this, http://www.youtube.com/shahrulizzuwan

  3. ellie

    February 24, 2012 at 12:52 am

    haiyooo ape nih buat entry2 mcm nih….dah mcm blog soft porn lak dah nih?? Ade pulak menggalak org gi beli plak lagi.. Fikir2kan lah…jgn nak kejar duit sgt, sedang duit tak berkat…kasihan anak2 dan bini2 kalau termakan duit tu…ape cer? Sayangilah anak2 n bini anada yg tidak berdosa itu…sedeh aku…

  4. mintun

    February 22, 2012 at 8:44 pm

    ni orang kata kuasa duit blog. Apa tajuk pun tonyoh aje…asal mahsyuk

    Apapun, terima kasih lah Nara…. sebab masuk entry macam ni….dan kasi tahu nak dapat mana gambar tu. Esok nak gi beli…lepas tu tunjuk kat 10 kawan. Diorg pulak pegi beli.Setiap satu kawan tunjuk pulak kat 10 orang lagi…dan begitulah seterusnya…Terima kasihlah Nara… nasib baik u bagi tau… kalau tak, tak ghairah lah kami semua… semoga dapat duyit banyak dari penyebaran maklumat gambar ghairah. Duit tu guna la utk menyara keluarga dan beramal…

  5. mizz [email protected] myself n i

    February 22, 2012 at 7:16 pm

    specifically the men let alone get a girl of the magazine … I guess I do not want to comment just a magazine cover …

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top