Written by AbangNara | September 1st, 2013

Hujung minggu selain menghadiri jemputan kahwin, pasti Abang Nara tidak akan melepaskan peluang untuk membaca sisipan BiPop dalam Berita Harian. Memang banyak kisah-kisah menarik dunia hiburan. Salah satu yang menarik perhatian Abang Nara ialah tulisan Raja Nurfatimah yang bertajuk “Julfekar, Farawahida masih bermusuh?”.

julfekar

Kalau anda tidak tahu, sebelum ini Farawahida pernah membuat laporan polis apabila Julfekar mengugut untuk menyebarkan gambar dan video lucah miliknya. Namun itu semua kisah lama. Farawahida pun dah nak kahwin dah tak lama lagi. Peliknya ada status Facebook yang dikemaskini oleh Julfekar yang seolah-olah menyindir Farawahida.

julfekar

Hmmm. Menurut Raja Nurfatimah, walaupun nama si LUNYAI tersebut tidak ditulis oleh Julfekar, orang dalam industri hiburan dapat mengagak ia ditujukan kepada Farawahida. Tak tahulah betul atau tidak. Abang Nara suka dengan pesanan Raja Nurfatimah, tak perlulah berdendam-dendam. Semua orang pun dah bahagia dengan hidup masing-masing. Julfekar pun dah ada kekasih baru. Benda yang lepas, janganlah dikenang.

farawahida

Kalau boleh, Julfekar doakanlah kebahagiaan Farawahida. Tak perlu buka kisah lama. Benda lama yang terjadi antara anda berdua, biarlah ia tersimpan rapi. Orang ramai pun taknak tahu rasanya. Biarlah ia terkubur sehingga ke akhir hayat anda.

P.S: Logo kumpulan kongsi gelap Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to Julfekar Sindir Farawahida Menerusi Status Facebook?

  1. lupa says:

    julfekar perosak masa hadapan gadis.berhati-hati klau sesiapa gadis yang mahu popular tentu minta dibalas body.. Jauhkan org ini dalam industri, memalukan industri hiburan Malaysia. Sangat-sangat jahat.

  2. apa dia? says:

    zulfekar gila!! geramny org yg suka bukak keaiban org lain ni. x sedar diri sendiri yg merosakan org. gila.

  3. reeza says:

    Tak perlulah nak buka aib org wahai Zul Fekar, simpanlah sejarah lama anda kemas2. Respect org yang berusaha untuk berubah ke arah kebaikan…..

  4. amin says:

    Dapat dosa aku hari ni baca aib orang.
    Tambah berdosa orang yg buka aib orang.
    Lagiklah berrdosa orang yang sampaikan aib orang.

    Oleh itu pembaca2 sekalian,
    Marilah sama2 kita memohon ampun kepada Tuhan.

  5. enee meenee minee moe says:

    secara tak langsung si lelaki ini membuka aib sendiri juga..aduhaii…

  6. yoyo says:

    kesian laki si farah nanti…dapat bekasss…..

  7. Audrey Hepburn says:

    Dia buka aib orang tu satu hal, dia yang dah tua pun masih tak reti guna akal fikiran lagi.

    Your words show who you are. Daripada ayat-ayat dia tu, sangatlah ketara nampaknya dia tu jenis orang macam mana. Menunjukkan diri sendiri macam mana. What a shame, kau nak burukkan orang, tapi sebenarnya kau bukak buruk kau sendiri.

  8. Sian laki si lunyai says:

    Gila lunyai..
    Laki mcm julfekar pun ko sanggup bedal??
    Mcm mana leh ada selera..
    Case nk cepat popular dulu kot..

  9. minah jambu merah biru says:

    kalau ye pon dia dh rabak ke pe jangan la open sangat cakap cm tu kt bloggggg….bekas bekas tu blakang kire yg penting bakal laki dh tau semua cerita yg sbenar Nye n jangan cakap bohong dengan bakal laki…bakal laki nk ke tk nk ngan u itu terpulang asal kn u dh cerita semua Nye tentang masa lalu u dulu ….tol tk farah???????? elehhhhhh jangan kate yg free hair yg eksen suci ! yg bertudong pon eh lagiiiiiiiiiiiiiii eksen suci hipokrit huh !!

    • ron95 naik lagi..aduiiii says:

      salah nasihat kau ni dik..i mean secara general, kalau seorang wanita yg ada past experience yg agak tak elok seperti pernah berzina, pernah mengandung, pernah buang anak, etc TAK PERLU BERITAHU PADA BAKAL SUAMI..kerana apa yg telah berlaku tu simpan sendiri aje..kalau dimaklumkan, takut si bakal suami tak jadi kawen dengan si perempuan. Lagipun perkara dah lepas, dah berlaku dah pun..tapi dengan syarat si perempuan ni dah taubat nasuha, dan ingin berkahwin sepertimana disarankan menurut agama..Dalam kes perempuan penyanyi ni, memandangkan kes video lucah dia dulu satu Msia tahu, makanya si bakal suami kalau benar2 ikhlas ingin tahu sekadar utk mengambil tahu saja, maka boleh lah si perempuan ni ceritakan…kalau si bakal suami ni baik & tidak mahu memalukan si perempuan ni, pada saya tak payah lah tanya benda2 sensitif mcm ni..yg penting adalah hidup selepas berkahwin..kalau pasangan bincang elok laki bini, insyaAllah rumahtangga aman sejahtera..paling penting, agama mesti mau ada..kalau laki bini tak sembahyang, mmg ke laut la nanti..

  10. oya says:

    dia gelak besar buka aib org….. sambil londehkan aib sendiri. astargfirullahalazim

  11. what's up! says:

    ZULPENGKAR.. mentang2 buat lagu boleh suka2 merosakkan anak dara orang..dah tu nak malu2 kan orang..ko jugak yg buat same kan!! . Umur tu dah agak2 masuk subuh..rupa macam mawas pengkar ..geli !! taubat lah

  12. Julia says:

    sendiri makan sendiri simpan la gomok ..

  13. Strawberry_Shortcake says:

    past is past la..yg sibuk2 nk buka aib org tu dah kenapa….tkpe la skng ko buka la aib orang kt fb…nk bagi satu malaysia tahu ..besok2 kat padang masyar ko menjawab la…kat sana dol…
    nak bagi org tu tk jadi kahwin la tu…hati busuk…puiiii

  14. WAKAKA says:

    kesiannya si tua bangka ni. mesty kurang kasih sayang kan? bangge lettew nak tunjuk perangai and muka yg lunyai tu wakaka

  15. Saya Bobo says:

    Zulfekar—> Bangang Abadi >>>

  16. Saya Bobo says:

    Muka botak ni mcm pelakon fantastic 4 je, hahahaha

  17. Lelaki Sejati says:

    ini namanya jantan pengecut. setakat cakap der, boleh lah. aku pun boleh cakap si minah ni dah lunyai aku kerjakan. betol ke? hahaha..cakap kuat! nampak sangat ko yang melepas. please respect seorang wanita. tak kisahlah dia dah bukan hak milik kita pun. esok lusa kita pun nak ada anak bro.

  18. Najjibrezak says:

    julfekar ni pun ada selera jugak ke nengok si farawahida tu? takde selera teman nengok si fara tu.

  19. naimstar says:

    shame on you julfekar!!!dah rosakkan anak dara orang…ko buka aib dia..pastu sebut nama Allah!! Moga kau diberi petunjuk oleh-Nya..
    P/S: sedih dengan orang tua yang macam ni…rumah kata pergi..kubur kata mari..

  20. Cikgu Best says:

    Julfekar ni ada anak lelaki. Dulu aku satu maktab dengan anak dia. Dah jadi cikgu pun. Malula sikit perangai….

  21. CANDY CRUSH says:

    cikgu Best.. betul tu,ank lelaki dia dh jadi cikgu sekarang ni.. & bini si julfekar ni pon cikgu juga.. tp syg xle nk DIDIK org tua ni jd manusia yg baik… dh beranak pinak,dh bercucu,tp peel tak pernah nk elok… pastu bole lak wat status memalukan org mcm tu.. hish…

  22. kimmy says:

    i met him at TTDI..wit a big fat lady..new casualty, i guess…iyekkkk….

  23. binggung says:

    Mr.Shrek Xsedar diri… SHREK patut dengan FEONA… ni perasan nak cari snow white atau Cinderlella… xsesuaiii uuoollss…kalau nak cakap kau tu gagah dalam pertempuran ranjang…ishhh camne lah eh…meh aku bayangkan kejap…ngan kepala botak,perut buncit, muka pecah…ishhh ….munta terbelahak lah di buatnye..
    please lah sedar diri tu sikit… AIB si farawahidah tu AIB kau jugak…kata kasar ” ko dah cakap dia lunyai ” keja ko nie tau memantat aje…” sedap ko simpan …xsedap ko buang…
    pandai makan pandai simpan lah..xperlu war2 kan malam pertama ko tu..xde sape nak ikut..lain lah kalau kau buat pembedahan plastik… muka ko berubah jadi TOM CRUISE atau ASHTON KUTCHER …Baru lah selera nak buat projek bersama…xkenal sape ashton kutcher…gi nengok kat cik google…

  24. julfakir gedeboom says:

    Mr.SHREK patut ngan FEONA bukan dengan Cinderella ataupun Snow white…
    Sape yang duk selera ngak memant…. ngan ko nie… Kepala botak, perut buncit,muka pecah rumah, lain lah kalau muka ko maca Abg TOM CRUISE atau ASHTON KUTCHER yang hensem tu selera sikit nak buat projek bersama…kenal tak sape ashton kutcher tu???? cuba check dengan Cik GOOGLE…
    kalau ada harta berbillion tu takpe juga…nie setakat pengurus cabuk dah mulut longkang… sendiri makan xtau simpan…
    Si farawahida banggang ni pun selera sangta ke kat si julfekar yg muka ala2 the beast tu??? bawa2 lah bertaubat…
    dunia artis tu biar jangan di salah guna…

  25. Jul Fakir Miskin says:

    sedih dowh aku tgk pakcik tua x sedar diri……kalau ngko cakap camni lagi lah 1000 kaum wanita akan bangkit bela Fara ni.Ngko tu muka dah la huduh ,sedih dowh…..mesti ngko tak pernah berdiri depan cermin muhasabah kan?Muka ngko ni macam muka penyangak yang ambik kesempatan kat artis2 muda yang nak naik

  26. naruto says:

    dasar makhluk perosak = julkapir!
    k,bye