May 12th, 2014

Terkejut juga Abang Nara membaca kisah Jue Aziz dan Bayu Daniels yang dikatakan sudah pun bergelar suami isteri di Metro Ahad semalam. Iyerlah, tak ada majlis, tak ada hebahan, tup-tup khabarnya mereka sudah bernikah. Maka Abang Nara pun membuat penyiasatan sedikit untuk mengesahkan berita ini. Menerusi akaun Instagram Bayu Daniels yang merupakan seorang gitaris kumpulan DV8 dari Indonesia, dilihat banyak gambar-gambar mereka berdua dikongsi untuk tatapan para peminat.
jue aziz dan bayu danielsMenariknya bersempena Hari Ibu semalam, Bayu Daniels telah berkongsi gambar di atas dengan caption “Happy mothers day cinta @jueaziz_22 ..wish u always be a good mother for our kids :* God bless u always…Amin“. Malah menerusi Metro Ahad semalam, Jue dikatakan kadangkala membawa Bayu ke lokasi penggambaran dan memperkenalkan jejaka tersebut sebagai suaminya kepada para krew.
jue aziz dan bayu danielsMungkin sudah tiba masanya untuk Jue Aziz tampil dan mengesahkan berita gembira ini. Pasti ramai peminat Jue yang teruja untuk mengetahui kebenaran berita perkahwinannya. Apa pun, kalau benar-benar sudah mendirikan rumahtangga dengan Bayu Daniels, jutaan tahniah Abang Nara ucapkan. Semoga berbahagia ke akhir hayat. Lagi beberapa gambar pasangan ini dengan membaca artikel sepenuhnya.

P.S: Kasut dengan tema aiskrim yang sangat cool


jue aziz dan bayu daniels
jue aziz dan bayu daniels
jue aziz dan bayu daniels


Comments are closed.

Loading...