Jual rumah?

Trending

Jual rumah?

Kalau anda antara korang nak jual rumah, bolehlah guna idea ni utk melariskan rumah tu.

Advertisement

Kalau bukan jual rumah, mungkin jual ..

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. jue

    February 22, 2010 at 3:17 pm

    yg baby tu aku nak beli..sooo cute

  2. Pingback: … Cari Game Komputer …? :: Computers and Equipment

  3. hek

    February 22, 2010 at 2:09 pm

    pp….terasa keee? hehhehe

  4. fifie

    February 22, 2010 at 2:04 pm

    alololo cian bby kene jual..xpatot btul jual singgit je! nego lak tu..

  5. iwan

    February 22, 2010 at 1:41 pm

    hehehehe… aku suka pic 1

Loading...