July 8th, 2010

//Baca ini dulu dan skroll ke bawah untuk gosip terbaru//

Anda sedih sebab tak dapat tengok lagi aksi Cristiano Ronaldo yang hensem sebab Portugal dah kalah dengan Spain?

astro b.player

Atau anda tak puas dan nak tengok lagi Lionel Messi gelecek bola dengan gaya muka dia yang comel walaupun dah kena belasah dengan German?

astro b.player

Atau pun paling teruk anda tengah stress sebab kat rumah anda tak ada Astro ataupun TV rumah anda baru lepas meletup sedangkan anda separuh mati nak tengok game final Spain lawan Belanda 11 Julai nie ? Takkan nak tengok LiveScore kat Soccernet je kot?

astro b.player

Kini anda tidak perlu risau lagi, Segala impian dan harapan anda untuk melihat ulang tayang game Portugal, Argentina dan yang paling penting untuk tengok LIVE final Spain vs Belanda akan ditunaikan oleh Astro B.player. Semua ini PERCUMA dan anda hanya perlu ada line internet sahaja.
astro b.player

Korang mesti fikir Abang Nara tipu kan? Takkanlah ada orang gila yang sanggup bagi tengok game World Cup LIVE percuma. Abang Nara dah try dah tengok live time Argentina kena lauk dengan German hari tue. Senang ajer untuk korang menikmati kemudahan nie.

1. Mula-mula pergi ke website Astro B.player dan klik register now (anak panah merah).
astro b.player

2. Pilih mana satu yang bersesuaian dengan korang. Setiap pakej berbeza dan ada kelebihan masing-masing. Contohnya macam pengguna Astro dan Maxis boleh tengok replay dan highlight WC 2010. Macam Abang Nara pilih PUBLIC.

astro b.player

3. Isikan info apa yang patut dan tekan butang “register”. Pastikan korang gunakan email yang betul sebab activation email akan dihantar. Lepas activate baru korang boleh login.

astro b.player

4. Lepas dah check email dan activatekan akaun anda, tunggu apa lagi. Login masuk lah terus.

astro b.player

Lepas tue akan ada screen macam gambar kat bawah nie untuk membolehkan anda menonton LIVE World Cup 2010 . Kalau anda pelanggan Maxis atau Astro, jangan segan silu untuk melayan highlight-highlight yang disediakan.

astro b.player

Berita baik untuk anda yang ada Twitter. Sambil-sambil anda layan final final Spain vs Belanda nanti, anda jugak boleh menang macam-macam hadiah yang menarik dengan hanya meng”tweet” video tersebut.

astro b.player

Cara dia senang ajer:-

1. Follow @astrobplayer
2. Register dulu kat www.astro.com.my/bplayer
3. Login kat website Astro dan connectkan Twitter korang kat situ
4. Tengok mana-mana game LIVE dan klik butang share kat B.player. Nanti akan keluar screen macam gambar kat bawah nie.

astro b.player

5. Copy link video tue dan pilih butang Twitter. Tulislah sekreatif yang anda mahu dan pastikan anda hashtag #astrobplayer.
6. Makin banyak dan makin kreatif Tweet anda, makin tinggilah peluang nak menang. Maklumat lanjut sila ushar http://bs.serving-sys.com/BurstingPipe/adServer.bs?cn=tf&c=20&mc=click&pli=1624541&PluID=0&ord=[timestamp]

Buat pelanggan Astro dan Maxis, Abang Nara nak korang carik highlight game Messi kat bawah nie. CIan kat dia.

astro b.player

Jom enjoy World Cup 2010 dengan Astro B.player ~~~


Comments are closed.

Loading...