May 15th, 2015

Filem Gamatisme bakal menemui penonton pada 28 Mei ini. Filem seram ini menampilkan pelakon hebat seperti Nabila Huda, Syazwan Zulkifly dan ramai lagi. Dengan tagline “apabila dikejar dosa,  dunianya menjadi kacau”, Abang Nara dah terasa seram apabila melihat poster filem ini. Kalau gi tengok nie confirm tak boleh tidur malam.

gamatisme

Bersempena dengan penayangannya di pawaga kelak, penerbit filem ini iaitu PencilPicturesRecords sedang mengadakan peraduan tiru gaya pelakon Gamatisme. Hadiahnya menarik-menarik juga. Boleh dapat tiket tayangan, boleh berjumpa one by one dengan pelakon Gamatisme dan banyak lagilah. Cara nak join lagilah senang. Hanya perlu parodikan video pelakon-pelakon Gamatisme menyebut tagline filem ini. Contohnya macam di bawah:-

gamatisme

Jadi korang cuma perlu buat satu video 15 saat meniru aksi contoh di atas (lagi kelakar lagi bagus) dan muatnaik video tersebut ke Instagram. Jangan lupa untuk tag Instagram @pencilpicturesrecords untuk memudahkan pihak penganjur tengok penyertaan anda. Tarikh tutup peraduan ini ialah pada 18 Mei ini. Selamat mencuba!!! Jangan lupa LIKE Facebook Pencil Pictures Records untuk informasi terkini filem Gamatisme.


Comments are closed.

Loading...