Jom Sertai Fun Run For Charity Bersama Abang Nara 16 Jun Ini

Hiburan

Jom Sertai Fun Run For Charity Bersama Abang Nara 16 Jun Ini

Bukan senang untuk berlari lebih-lebih lagi sekiranya anda sudah berumur dan berisi seperti Abang Nara. Abang Nara rasa paling last Abang Nara berlari atau berjogging ialah 3 tahun dahulu. Namun kali ini semangat berlari itu tiba semula dengan adanya acara “Fun Run For Charity” pada 16 Jun ini.

fun run

Advertisement

Dengan bayaran hanya RM10 sahaja (sebahagian daripadanya akan didermakan kepada tabung kebajikan), Abang Nara nak mengajak anda semua untuk join aktiviti ini. Jaraknya tak jauh pun. Sekadar 2 kilometer sahaja. Orang kata lari sekejap pun dah sampai. Kepada sesiapa yang berminat, sila emailkan butir peribadi anda kepada [email protected]. Maklumat lanjut sila layari Facebook Fun Run For Charity.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. fun fun fun on the autobahn!

  2. Pingback: Jom Sertai Fun Run For Charity Bersama Abang Nara 16 Jun Ini | HatiBlogger [dot] Com

  3. syamsul ridzuan

    June 4, 2012 at 5:19 pm

    Jom ramai2 kita berlari….kalau x larat lari jalan pun ok…hehheeee….cantik lah poster ni!…mesti ramai yg x sabar nak lari sambil beramal kan?…hehheee

  4. Neelufa Mohd Nor

    June 4, 2012 at 4:51 pm

    wah..macam best…jom semua..kita sertai!

  5. ............

    June 4, 2012 at 4:47 pm

    for charity? kami lari kenapa kami perlu bayar? bukan ke kami lari for charity.. means kami lari free & kalau kami menang ada hadiah & hadiah itu la charity nya kn abg nara?

    • rooney

      June 4, 2012 at 7:53 pm

      kan die dh ckp sebahagian duit tu nak derma kat rumah amal..tp aku still konfius gak..nape separuh je bg duit tu? nape x semua je? ntah2 lg separuh nak bg abg nara kot???? hmmmm

Loading...